מה אתם עושים היום...

Hell is beige

New member
בילוי מאוד נדיר ואקזוטי...

אני הולך לשחק בפלייסטיישן ולהביא ביד כל הלילה... חחחח :cool:

Levinzone

New member
אני מחנבעלת

:) קניתי כרטיסים..בעעה שורה 3. אני ממש מקווה שהסרט טוב ותהני לך ברוקי!! ובכלל, שיהיה לכולכם ערב מצוין!! מקשיבה לTHE WALL כבר 7 שעות, -יעל-

רוני^לה

New member
אני גם רוצה!!!

ווי, תגיד לי איך היה! שבוע הבא הם מופיעים ברעננה ואני ממש רוצה ללכת. שווה 80 שקל?

Levinzone

New member
כל כך כן!

ככ``כ:) אני הייתי לפני שנה בדיוק!! ב3.3 אם אני לא טועה היה מעולה! הם ממש גדולים

incognizant

New member
אסי וגורי.

הייתי בהופעה שלהם לפני שנתיים בערך, היו לי התכווציות שרירים בבטן מרוב צחוק, אבל זה היה לפני כל היסטריית ה `דוד ותקווה` שלהם, והיה הרבה יותר קטעי נונסנס. מקווה שהם לא התקלקלו. בכל מקרה, אם זה אותו מופע, הוא ענק פשוט.

אני ?

מתכונן נפשית לניתוח ברגל. יש לי ``ציפורן חודרנית`` ולא כיף לא בכלל. למעשה אני אחד האנשים שהכי לא כיף להם כרגע. תהנו ! גלעד

Black Star

New member
Been there, dont that

טוב, אני מנוסה עם ציפורניים חודרניות ואני יכולה להעיד שזה בהחלט לא נעים- בפעם הראשונה שהיה לי את זה אכן הלכתי לרופא ועשו לי את הסו קולד ניתוח. קצת כואב, אבל ההרגשה משתפרת. בהצלחה!!! היום אני כבר בכלל לא מתרגשת מהציפורניים החודרניות, זה כל כך נפוץ (בגלל הפוינט) שאני פשוט שמה איזה קרם על המקום וגוזרת את הציפורן הסוררת. בכל מקרה, תרגיש טוב, ותתעודד. אגב, זה לא יותר מדי מעודד את עצמך לקרוא לזה ``מיתוח``- סה``כ חיתוך ציפורן קל. לא נעים, אבל בטח לא ניתוח... אל תעשה מזה יותר ממה שזה.

לא לא ...

החלטתי שאני לא עושה ניתוחים בחיים שלי. אני משאיר את זה ככה ... שתהיה לי דלקת וזיהום באצבע ושיכרתו לי את הרגל .. אני מעדיף.

רוני^לה

New member
שווה משהו?

יש לחברה שלי מסיבת הפתעה בטאבולה. שווה משהו???? אוף!!! אני צריכה אוטו... הארבעה ימים שנשארו יעברו מהר נכון? בבקשה תגידו שכן...

למעלה