מה אתם עושים בפורים? מה אתם עושים בפורים?
א איתמר זלק New member 1/3/06 #2 מפוצצים ת'סניף החניכים שלי זורקים שומים צריך לטלות שלטים זהירות "סכנה" שומים בסביבה
א אהוד1קוממיות New member 2/3/06 #5 אמממ, לא ידוע לי שלאמא שלי או לאחת האחיות שלי יש קרניים, או כל דבר מוזר אחר! גם לכל השכנות שלנו אין! ככל הידוע לי, אנחנו נראים אנשים רגילים פחות או יותר... אז איך אפשר להתחפש אלינו???
אמממ, לא ידוע לי שלאמא שלי או לאחת האחיות שלי יש קרניים, או כל דבר מוזר אחר! גם לכל השכנות שלנו אין! ככל הידוע לי, אנחנו נראים אנשים רגילים פחות או יותר... אז איך אפשר להתחפש אלינו???
ד דוקטור קלינית New member 2/3/06 #9 בדיוק כמו שמתחפשים לכל דבר אחר :< [אני רוצה להתחפש לרועת צאן,אגב. זה כה מגניב]
E eliya59 New member 2/3/06 #6 בעז"ה חוץ מההצגה שלנו -כ"א נו"ש ריספקט! - הולכים להצגה במידרשייה שזאת ההצגה הכי שווה בארץ! ובפורים עצמו בישיבה ואולי אני אלך לרקוד ולהשתכר עם כמה חבר`ה באיזה ישיבת הסדר...
בעז"ה חוץ מההצגה שלנו -כ"א נו"ש ריספקט! - הולכים להצגה במידרשייה שזאת ההצגה הכי שווה בארץ! ובפורים עצמו בישיבה ואולי אני אלך לרקוד ולהשתכר עם כמה חבר`ה באיזה ישיבת הסדר...
ק קפטן נועההה New member 2/3/06 #7 ההצגה של המידרשיה היא הכי שווה.. דוגרי אין עליהם.... כל פעם אני וקרן (מאסט בי מור מני) הולכות וזה כזה כייף!
ההצגה של המידרשיה היא הכי שווה.. דוגרי אין עליהם.... כל פעם אני וקרן (מאסט בי מור מני) הולכות וזה כזה כייף!
M Mrs ButterFly New member 2/3/06 #10 ../images/Emo204.gif אני זוכרת תהצגה של אחי היה גדולל.. *מחזור נ' כבוד*
ח חייכת נפוצה New member 3/3/06 #12 אני לא מתחפשת../images/Emo13.gif) יש בת מצווה לאחיות שלי )) מזל טוב לנו!
M Mrs ButterFly New member 3/3/06 #13 ../images/Emo204.gif זה בכלל בכלל לא משנה. הייתה להם הצגה שולטת כי אחי צייר תתפאורה.