מה אתם עושים בסערה? אני יושב ליד התנור ומתחמם לצלילי "איזה יום יפה" של גשר הירקון.
S sailor New member 1/3/12 #1 מה אתם עושים בסערה? אני יושב ליד התנור ומתחמם לצלילי "איזה יום יפה" של גשר הירקון.
S sailor New member 1/3/12 #3 זה בגלל שאתה חסר דעת נסה לפי הפתגם ושפע המקורות התרבותיים, להכניס אותה לכוס תה.
ת תרנגולת ערומה New member 2/3/12 #7 אנחנו נסענו אתמול להר מירון 15 דקות נסיעה מביתנו החדש. שיחקנו בשלג (טוב, בתורנויות, מישהו היה צריך להישאר כל הזמן באוטו המחומם עם התינוק). ירד עלינו שלג, ובת מס' 2 שחגגה אתמול יומולדת קפאה מקור ואח"כ נרדמה באוטו ועשתה פיפי בבוסטר. 3 מז"ט אני סוחטת בהודעה אחת. כשרון, לא?
אנחנו נסענו אתמול להר מירון 15 דקות נסיעה מביתנו החדש. שיחקנו בשלג (טוב, בתורנויות, מישהו היה צריך להישאר כל הזמן באוטו המחומם עם התינוק). ירד עלינו שלג, ובת מס' 2 שחגגה אתמול יומולדת קפאה מקור ואח"כ נרדמה באוטו ועשתה פיפי בבוסטר. 3 מז"ט אני סוחטת בהודעה אחת. כשרון, לא?
ת תרנגולת ערומה New member 2/3/12 #8 והבוקר אני רואה בחלוני שהר מירון, הר חירם והר אדיר לבנים מכף רגל עד כף ראש.
ג גנגי New member 2/3/12 #12 תוספת ה-י' היא מההתרגשות, אני מניחה... מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב! יפה הצפון. שתזכו לשמחה במעונכם החדש!
תוספת ה-י' היא מההתרגשות, אני מניחה... מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב! יפה הצפון. שתזכו לשמחה במעונכם החדש!