מה אתם עושים בסילבסטר?

infatuation

New member
מה אתם עושים בסילבסטר?

חשבתי לעשות פיקניק בבוקר, אבל הוא עובד
חוץ מזה, לאף אחד מאיתנו אין ממש תקציב אז אם יש למישהו רעיונות כמה שפחות יקרים. לחלק המאוחר יותר של הערב כבר החלטתי על קצפת... אבל אני לא מוצאת רעיון לתחילת הערב. חוץ מזה, שנחמד לשמוע מה אנשים אחרים מתכננים

noa135

New member
אנחנו בבית.

ניקח סרט טוב בדי וי די,נזמין אוכל (או שהוא יכין,תלוי במצב רוח..) ונתכרבל לנו.. יציאה זה לא בשביל הגיל שלנו,הכל מלא ילדים קטנים..ומפוצץ..אפילו לשתות בפאב כמו בני אדם כמעט ולא ניתן בערב זה....

voguemaster

New member
כל דבר שלא כולל יציאה

עברנו את התקופה הזאת
. זה המוני מדי לצאת בראש השנה החדשה.

yulinka

New member
התוכניות שלנו לNOVII GOD

מסרבת בתוקף לקרוא לחג הזה "סלבסטר" אז התוכנית היא : המון אוכל רוסי טעים קצת (הרבה) אלכוהול להשתדל השנה לא לעשות יותר מדי פאדיחות לידי ההורים שלי כמו שנה שעברה (למשל השנה לא לצאת למרפסת ולא לצעוק מקומה 9 "סנטה קלאוס בוא אלינו גם" לעבר הבחור הנחמד בתחפושת של סנטה קלאוס שהגיע לבדר את הילדים של השכנים:)

free soul

New member
נאדה../images/Emo128.gif

גם בגלל שאין לי רכב, וגם בגלל שהכל מפוצץ באנשים. בעסה, דווקא חשבתי לעשות משו מעניין הסילבסטר הזה...

BlackUnicorn

New member
אנחנו עוד לא יודעים...

בטח נרצה ללכת למסיבה, אבל אז נתבאס מההמוניות, ונישאר בבית...

infatuation

New member
וואו אוקי לא ציפיתי לתגובות כאלה

אני חשבתי לשדרג את רעיון הפיקניק לפיקניק בחדר... אנחנו גרים אצל ההורים שלו אז בסלון אי אפשר
או ללכת למסעדה נחמדה, בשעות המוקדמות של הערב. אני מתלבטת בין סינית לאיטלקית... כשאת הקינוח אני נותנת לו בבית, בא לי על קצפת
אז בבית? או במסעדה? ואם בבית... מה מבשלים? אני לא אוהבת לבשל אז זה יפול עליו (הוא מאוד אוהב לבשל)

free soul

New member
אני עונה במקומה..../images/Emo3.gif

תלוי על איזה סוג הורים את מדברת הא?

infatuation

New member
יותר קשה לגור עם ההורים שלי...

הרעיון היה שזה יהיה מעבר זמני עד שאחסוך ואשכור דירה, אבל זה הסתבך קצת. ההורים שלו דואגים לי יותר מההורים שלי. לפעמים זה מעיק... ואני בהחלט מתה כבר לדירה משלנו, אבל מה לעשות זה עניין שהוא קשה מבחינה כספית.

צומיש

New member
בהצלחה...

רק תיזהרי גם ההורים שלי חשבתי שיהי טובים ונחמדים אבל זה הרס לי את הקשר ולא הייתי חכמה לעצור את זה... וגםאצלי זה היה משיקול כספי.. רק עיצה שלי תיהי עם היד על הדופק.. וכמובן המון הצלחה

זכוכיות

New member
אני גרתי אצל ההורים שלו כמה חודשים,

בגלל כל מני אילוצים (לא כספיים), ודווקא לא היה קשה בכלל, יש לו אחלה משפחה. זה באמת תלוי בהורים כמו שפרי סול אומרת (אצלי בטח היה הרבה יותר קשה לנו לגור).

למה "סילבסטר"? זה "השנה החדשה"

אנחנו וגרמניה היחידים שאומרים סילבסטר. אתם זוכרים שהוא לא היה מיודד עם היהדות? ואני לא עושה כלום בערב השנה האזרחית החדשה

את צודקת וטועה בו זמנית ../images/Emo9.gif

קודם כל את צודקת בעניין המילה סילבסטר . הישראלים , הגרמנים והפולנים הם היחידים שמשתמשים במילה הזו . בכל שאר העולם זו פשוט "השנה האזרחית החדשה" , אני רק מחכה לשנה שהישראלים יתחילו לאמץ את המילה הזו , בינתיים ללא הצלחה
לגבי עניין האפיפיור סילבסטר ויחסו ליהודים - זאת הנפצה מארץ ההנפצות . אפיפיור זה אומנם פעל לאיחוד זרמי הנצרות ברחבי העולם , אך הוא גם נתן זכויות ליהודים באותה מידה וחופש דת . נדמה לי שקראו לצו זה , צו מילאנו . זה דבר די ידוע לכל מי שמתעניין בהיסטוריה . אין שום עדות בשום מקום ליחס מכפיר כלשהו כלפיי היהודים . מקור ההנפצה הוא כנראה מכרזות שהופצו בשנים האחרונות שאינם רצו שתחגגו חג לועזי .

נרקי

New member
מממ סילבסטר../images/Emo35.gif

כלום בינתיים
אם מישהו יציע אז בכיף
חעחעחע

למעלה