מה אתם עושים אם...

DizzyMissLizzy

New member
מה אתם עושים אם...

הנער מבקש שתתנו לו אישור מחלה עבור יום היעדרות מביה"ס (לצורך טיול משפחתי), כדי להמנע מהורדה אפשרית של כמה נקודות בציון (בהתאם ל"שיטת המנות" הידועה לשמצה)? אם מצד אחד חשוב לכם ללמד אותו שיושר ואמון הם כללים חשובים בחיים. ולא הייתם רוצים שיום אחד יבוא אליכם ויגיד: למה אז שיקרתם בשבילי? ומצד שני, אתם מאד רוצים לשמור על מערכת יחסים טובה ופתוחה איתו?

גלי®

New member
נותנת , בטח שנותנת ! גם בשביל פחות

מזה ! אני מוכנה לשקר עבורה , כל עוד היא לא תשקר לי ! אני מעדיפה לשמוע "לא בא לי ללכת לביה"ס" ולגבות אותה , מאשר לשמוע"אני מרגישה לא טוב " ולהלחץ !

גלי®

New member
אוי , אני הולכת להיות נורא לא

פופולארית עכשיו .... בניגוד לערכים והאידיאולוגיות היפהפיות שגדלתי עליהם , שלא הביאו אותי רחוק נורא , בתוך תוכי , הייתי רוצה שהבת שלי תהיה שונה : שתדע לדחוף קצת עם המרפקים כשצריך , שלא תושיט את הלחי השניה , וכן , גם שתדע מידי פעם לכופף את האמת לכיוון שנוח לה ....

אפשר חצי חצי?

כלומר לתת לו אישור "הילד נעדר מביה"ס בידיעתי ואישורי" בלי להגיד שהיה חולה (שזה שקר שכולם יודעים שהוא כזה) ומצד שני לאפשר לו להעדר בהתאם לבקשתו. אבל אם אי אפשר- אז לתת לו את האישור השקרי ובמקביל הוא ילמד פרק בחיים על שקרים קטנים שעוזרים להסתדר לפעמים. וזאת בתנאי שאתם יודעים שההעדרויות שלו סבירות במינון ולא מאבדות כוון.

AYELET1

New member
לתת אישור

אש"ש כבר כתבה כל מה שרציתי. לגבי דברי גלי, גם זה נעשה, אך כפי שכבר צויין, במינון הסביר...

למעלה