מה אתם עוד שומעים?

mtny

New member
שלי

-שב"ק והרבההה, -מוש בן ארי עפולאי בן עירי, -שוטי הנבואה, -מרסדס בנד התותחים שהכרתי בהופעת בכורה ל"חומר מקומי" באומן 17 ביוני השנה -טיפקס כמובן -והחדש של דודו טסה לא זז ממני! -וגם רד הוט צ'ילי פפרס.

° w a v e °

New member
מממ... שלי ../images/Emo9.gif

בוטן מתוק בקרקס, משינה, אבטיפוס
ז"ל, מופע הארנבות של ד"ר קספר, כלא 6, אהוד בנאי,קאשי, מוניקה סקס, כנסיית השכל
, ארקדי דוכין... בעע ועוד מלא... כדאי שאני אפסיק פה :))

RunNGun

New member
מלבד היפ הופ?

קודם כל אני מאוד מאוד אוהב ומעריך את מומי לוי - רבים מכניסים אותו להגדרה של "היפ הופ", אבל זה לא היפ הופ טהור, אז אני מרשה לעצמי להכניס את זה כאן... היפ סול בייבי! חוץ מזה אני מסוגל להנות מכל סגנון, כל עוד הוא מרגש אותי/מצחיק אותי/גורם לי לרקוד או לשמוח.... אמנים ספציפיים - לאביב גפן יש דברים לא רעים בכלל, אהוד בנאי, עמיר בניון, הדורבנים, גידי גוב (שתמיד היו לו דברים שאהבתי... עוד מאז "נאחז באוויר" או "למה ליבך כמו קרח" שליוו את ילדותי), שירלי צפרי, שמעון בוסקילה, גלי עטרי ועוד... ובכלל, אני חובב של מוזיקה ישראלית.

Shani276

New member
אני אכליל היפהופ בכוונה כי אמרת

לא כולל היפהופ..
1.שב"ק ס'
2.מוקי
3.מומי לוי 4.עמיר בניון 5.פה ושם הדורבנים 6.פה ושם שייגעצ 7.אהוד בנאי 8.שוטי הנבואה....
9.אביב גפן וכולי וכולי וכולי. אבל לא עולה לי לראש עוד עכשיו.מה נעשה?[....]

afon

New member
כנראה שאני הכי שונה פה

הרוב חוזרים פה על עצמם... רוק ישראלי והיפ הופ ישראלי... אה וגם קצת פופ. אני היחיד פה ששומע מוזיקה שהיא לא היפ הופ או רוק לייט? בעיקרון: פינק פלויד, לד זאפלין, ביטלס, הדלתות (סליחה על העברות), ac-dc, מטליקה, אואזיס, ג'טרו טול, ג'אנסיס, yes, רייג' כנגד המכונה (עוד פעם סליחה), בעברית בעיקר הרוק הרגיל מוניקה, איפה הילדון?, אביב גפן, משינה, חמי רודנר, מופע הארנבות. וזהו לכרגע אבל יש עוד רבים וטובים... אלו הלהקות שאני שומע לעומק ובעקביות.

afon

New member
האם אתה יכול

לפרט קצת? מי הם? מאיפה הם? מה סוג המוזיקה שהם יוצרים? אולי זה בכלל זמר ולא להקה... בקזה אני לא מוצא כלום עליו/עליהם/עליה ואתר בית שלהם יעזור גם...

parnar

New member
קצת פרטים

להקה בלגית שיוצרת מוזיקת רוק וזו להקה קצת קשה למצוא חומרים עליהם אבל כמה שזה נשמע מוזר, יש להם חומרים טובים יש להם אלבום אחד בינתיים, שנקרא m for means and l for love

אני

בעיקר ישראלי: שייגעצ
אביב גפן מוניקה סקס פאנקייק USLESS ID חמי רודנר ירמי קפלן משינה גלעד שגב היהודים שב"כ מוקי ועוד ועוד ועוד לועזי: בלינק 182 סאם 41 גוד שארלוט גרין דיי וויזאר רד הוט ועוד ועוד ועוד ועוד

לא מדרגת אבל הנה - ../images/Emo13.gif

קספר, אינפקציה, מרסדס, מוניקה, הפרצופים (מי שמכיר שיאמר לי ומיד!), בוב מארלי, אלה פיג'רלד & לואי ארמסטרונג, דנה ברגר, אופספרינג, בלק אייד פיז אבל פחות מאז שהם נעשו מוכרים... ו.. דון ויקטור, רד הוט צ'ילי פפרז, הכבש ה16, מאיר אריאל, משינה, כוורת וקצת פחות - שייגעצ, עברי לידר, ירמי קפלן, היהודים, אביב גפן (קצת), נירוונה טוב מספיק חחח

אההההההההההההה וגם!!

גלי עטרי שוטי הנבואה קאשי בוטן ושמעתי בדיוק שיר אחד של פאנקייק (קבלתי ת'פדאל) ואני ממש ממש רוצ להכיר אותם אז אם מישהו יודע על לוח הופעות או משהו כלשהו נא להודיע לי :)

parnar

New member
לא מובן למה

"בלק אייד פיז אבל פחות מאז שהם נעשו מוכרים" פחות אוהבת אותם או שפשוט הם לא מה שהיו פעם?

FunkyGiraffe

New member
אחי.. יש להם באלבום האחרון קצת שירי

שירים מעפנים.. כמו למשל SHUT UP אבל חוץ מהיציאות האלה אני מטורף על הלהקה הזאת.. ד"א הדג אמרו פעם שהם הכי מושפעים מהם ומBlacklicious

parnar

New member
אין לזה קשר שנהיו יותר מוכרים

גם הדג נחש נהיו יותר מוכרים זה לא אומר שאני פחות אוהב אותם לפחות זה מה שאני מבין מההודעה שלה

למעלה