מה אתם עוד שומעים?

parnar

New member
מה אתם עוד שומעים?

מעניין אותי לדעת לאיזה להקות ישראליות אנשים פה אוהבים להאזין, אבל אמנים מלבד היפ הופ. אני מאזין ל (סדר עדיפויות): 1. החברים של נטאשה (ארכדי דוכין כמובן גם) 2. מוניקה סקס 3. דנה ברגר 4. כנסיית השכל 5. שייגעצ

FunkyGiraffe

New member
אצלי הרוב היפ הופ אבל..

טיפקס יוני בלוך Herbie hancock Yellowjackets ועוד הרבה שלא עולים לי לראש עכשיו

ממממ

סאבלימינל והצל מומי לוי הישראלים רימקסים לשירים מפגרים

בעיקר רוק ישראלי

לפי עדיפויות? 1.ברי סחרוף (וגם פורטיס, מינימל, פוריין וכו', אתם כמובן מוזמנים לפורום שלו בתפוז-729), מה לעשות, המלחין, היוצר והזמר הכי טוב בארץ. 2.החברים של נטאשה, אבל דווקא ארקדי עולה לי על העצבים, הוא התקלקל מאז נטאשה. נטאשה של מיכה היא הנטאשה! 3.משינה, להקה אדירה אין מה להוסיף... 4.טיפקס-כי גדלתי עליהם מילדות וכי הם מדליקים! חוץ מזה כמעט כל להקת רוק ישראלית מהניינטיז, משפחת בנאי (חוץ מאביתר, ובעקיר אהוד!) אבל לא רק רוק, מוזיקה ישראלית בכלל היא מוזיקה מעולה.

shiroo

New member
אניייי !!!../images/Emo70.gif

אין לי בעיה לשמוע שום דבר....חוץ ממזרחית...איייכסה....זוועה של מוזיקה...אם אפשר לקרוא לה כך..... אני לא מדרגת כי אני כל הזמן שומעת מה שבא אז זה אף פעם לא קבוע....... SHIROO

Gil shaDy

New member
רגאיי לשלטון!!!

אני מסוגל להנות ממוזיקה כל עוד היא מוזיקה - ויניל, קסטות, דיוידי, מיני - מה שבא בא... ובכל זאת יש לי העדפות מוזיקליותת מסויימות, אבל כמו לכל אחד זה בא בתקופות. כיום אני חולה על רגאיי, בעיקר רגאיי שורשי ומתון יותר, אבל אני אוהב גם דאנסהול, שזה הרגאיי היותר קצבי סטייל מה ששאן פול עושה. חוץ מזה אני אוהב מוזיקה ישראלית כמו שב"ק, מוקי, יוני בלוך, הבילויים(
), כמובן אהוד בנאי הגאון והמלך הבלתי מעורער, איפה הילד, שוטי הנבואה, מוש בן ארי, מומי לוי וכדומה... חוץ מזה אני מאוד אוהב הרכב בשם סוליקו(מי שלא מכיר שירביץ לעצמו) שעושים שירים משלהם אבל מתפקדים יותר כדי ג'ייז. הם עשו רימיקסים לדג נחש שיהיו באלבום הרימיקסים למשל סאבו ורוב עשו רימיקס מדהים למספרים, כנסו לטאגליינס. וחוץ מזה אני חייב לשתף אתכם בשורה של ראפר בשם סוניק מלהקת פיזדה, מלפני חמש שנים כשאף אחד לא ידע מה זה היפ-הופ, אבל היו שמועות שזה הולך באמריקה:"יום אחד לכל הגבי מאנים ימאס מטראנסים וכולם יהיו מכורים לבאסים/מעצבנים קטנים שלא מאמינים, נבלעים על-ידי תנינים/הם אפילו לא מתאבנים הם רק התבלינים..." הוא נביא מבחינתי, ראפר גאון עם הסיגנון הכי יחודי ששמעתי בארץ. חוץ מפיזדה המלכים אני אוהב גם את דידידי,הרכב של סטלנים מרמת אביב והשבט, הרכב ההיפ-הופ הכי טוב בארץ לדעת לירון תאני... הרשימה ארוכה ועוד מתארכת אבל זה העיקריים שאני אוהב

אחחח סוליקו סוליקו... ../images/Emo99.gif

אבל אמרו בלי היפ הווופ (האפ) ואתה שמת בעיקר היפ הופ... גם אני רוצה לא פייר... דפקתם אותי

שאלה

הקטע הזה: "יום אחד לכל הגבי מאנים ימאס מטראנסים וכולם יהיו מכורים לבאסים/מעצבנים קטנים שלא מאמינים, נבלעים על-ידי תנינים/הם אפילו לא מתאבנים הם רק התבלינים..." הוא מתוך השיר "גבי מאן" של פיזדה פמילי מתוך "מיקרופון למקסימום 2" נכון?

אני, אני, אני ../images/Emo13.gif

אני אוהב להקשיב למלא להקות, זמרים וזמרות אבל אלה מי שאני הכי אוהב הם: טיפקס (
), כוורת (
), הקומדי סטור (
), החברים של נטאשה (
), הגשש החיוור (
), משינה (
), Avril Lavigne ועוד כמה שאני לא ממש זוכר... בהיף - הוף (צחי מכוכבי השכונה) אני אוהב להאזין ל: הדג נחש (דה!!!), קוואמי דה לה פוקס (
), שב"ק ס' (
), מוקי (
), black eyed peas (
), מומי לוי (
) אמינם (אני קונה את החדש שלו, Encore!!!) ועוד כמה שאני לא ממש זוכר... ואני אוהב את כל סגנונות המוזיקה (לפחות מהסגנונות שאני מכיר) חוץ ממזרחי, אני לא סובל מזרחית, אני פשוט לא מתחבר לזה.

שייגעצ אהוביי..../images/Emo99.gif

חוץ מהדג אני שומעת את ^שייגעצ,מוניקה סקס גם ,מוקי ,כלא6,היהודים,לא דעת כל מיני מח"ול כרסיטינה אגילרה,ג'סטין טימברלייק,אממ ועוד הרבההה

טוב נו משעמם לי ../images/Emo9.gif

חוץ מהיפ הופ שזה הדבר שאני שומעת כל ה-ז-מ-ן אמממ.... מרסדס בנד,איאם (זה נחשב היפ הופ?) שוטי הנבואה, הדורבנים, דנה ברגר, כנסיית השכל, ברי סחרוף, איפה הילד, ארכדי דוכין, בוטן מתוק בקרקס, מוניקה סקס, מוש בן ארי, משינה, עברי לידר, תומר יוסף וואי יש עוד המון אני מפסיקה...

FunkyGiraffe

New member
אני שומע כל כך הרבה אמנים שכתבת

ושכחתי לציין בעיקר מרסדס באנד

מרסדס בנד!!!!!!

איזו להקה................ כ-י א-י-ן ע-ו-ד ל-ה-ק-ה כ-מ-ו-נ-ו..... חוץ מזה שהסולן שלהם הכי גנוב בארץ והם כמובן-ירושלמים

למעלה