מה אתם מציעים????????

peegee

New member
מה אתם מציעים????????

לפני זמן לא רב פניתי לפורום בשאלה, מה לבחור, B&W של קימקו או מקסטר של ימהה. בדרך כלל אני מקבל החלטות מהר יותר, אבל אני כרגע תקוע עם לאונרדו שקשה לי מאוד להיפטר ממנו (מכירים מישהו שרוצה לקנות.....) שני הקטנועים המוזכרים לעיל אינם משתווים כהוא זה לרמת הנינוחות הספורטיביות, המראה והכיף שהלאונרדו מעביר בבעליו. אבל מה לעשות מגיעים לשלב שרוצים לשנות למשהו אחר... כפי שאמרתי הקטנועים הנ"ל לא עשו לי את מה שקטנוע אמור לעשות כשרואים אותו ורוכבים עליו, ולכן..... עליתי ברמת הדרישות וההוצאות והחלטתי ללכת על משהו יותר.... יותר רציני, מבחר הקטנועים שהוצע לי הם: *סוזוקי בורגמן 250 או 400 *הונדה ג´אז או פורסייט שניהם 250 *יאמהה מג´סטי 250 או T-MAX 500 כמובן שקיימים הפרשי מחירים לא קטנים בין המודלים. אבל כמי שנכווה מרותחין ואינו מעוניין לחוות זאת פעם נוספת מתקשה להחליט, במיוחד עם המידע הסותר שמגיע אליי.... מתוך כל המידע שהצלחתי לעבד, הגעתי למסקנה ש: הבורגמן זו נפילה גדולה יותר מהליאונרדו, במיוחד ה-400...... ההונדות בסדר, השירות והחלפים יקרים במיוחד.... לא נראה שיש התלהבות יתר מהכלים (הקטנועים) שלהם. היאמהה, המג´סטי יוצא מגדר הרגיל, אבל תנוחת הישיבה סתם מבאסת, מגרדים את הרצפה, צורת ישיבה שקשה לי להתקשר איתה, ולא מוכנים לבטח אותה?!? ומה שנותר במחקר שלי זה ה-T-MAX שיקר מאוד וחדש מאוד אבל עם מראה של מיליון דולר.... ויזואלית ורגשית נדלקתי... המאמרים שנכתבו הן כולם מפרגנים, הזכרתי כבר שהוא מאוד יקר...? האם יש לאנשים מידע מהכביש, מידע אמיתי על ה-T-MAX בפרט והקטנועים האחרים בכלל, ואולי יש הצעות אחרות שלא לקחתי בחשבון.... pleeeeeeeeaaaaaaaaase help me

כRובי

New member
אם יש כסף לTMAX...

אז בעצם אין שאלה... תריץ חיפוש במנוע החיפוש של הפורום ותמצא עוד מבחנים מפרגנים לאופנוע האוטומטי הזה (ככה מיצו הגדיר אותו לאחר שביצע עליו רכיבת מבחן)..

איילR

New member
שאלה רטורית

כמו שתשאל - יש לי 600000 ש"ח לפורשה911 האם לקנות אותה או לקנות פולקסוון גולף? בקיצור יש לך צרות של עשירים ...

לא זה ולא זה... ../images/Emo8.gif

תביא MV-F4 .... ותביא איזה CR500, ותביא איזה דיוק (ק.ט.מ)... ואפילו תוכל לפשוע ולפזול לטרקטורון, שיהיה במה לטייל בזוג... אהה...כן...צריך משהו גם ליום יום...חוץ מהק.ט.מ... אז תביע איזה הקסגון ותשפר אותו.... בעודף...תקנה דירה קטנה...
טוב, נו, גם קרטינג דו-פעימתי ורכב קטן.
השדון

למעלה