מה אתם מציעים לעשות?
שנה שעברה הייתי בחו"ל והכרתי שם מישהי(היינו שם ידידים פחות או יותר, לא יותר מזה)
היא מצאה חן בעיניי עוד שם ולא עשיתי שום דבר עם זה(חבל....)
השבוע פגשתי אותה במקרה והסתבר שהיא עברה לגור יחסית קרוב לעיר שלי.
כשהיא הייתה בחו"ל(כבר כשהייתי בחזרה בארץ) שמעתי שיש לה חבר
שאלתי אותה לגבי אותו בחור, אם הם יוצאים והיא ממש התגוננה ואמרה שלא היה ביניהם כלום ושהם רק ידידים ושהם אף פעם לא היו חברים(מה שנראה לי זה שהיה קטע ביניהם, בכל מקרה מוזר לי שהיא כ"כ התקוממה נגד זה, היא פשוט יכולה הייתה להגיד לא)
עכשיו, העניין הוא שיש לי את המספר שלה(והיא גם יודעת שיש לי אותו)
ניסיתי להתכתב איתה בוואטסאפ אתמול לשאול מה קורה איתה והיא רק אמרה שהכל טוב ולא הרחיבה וסיפרה עוד משהו.
חשבתי פשוט להתקשר אליה להציע לה לצאת(היא בחורה דוגרית כזאת, אפשר פשוט לבוא ולהציע לה) אבל זה נראה קצת תלוש
מה אתם חושבים?
שנה שעברה הייתי בחו"ל והכרתי שם מישהי(היינו שם ידידים פחות או יותר, לא יותר מזה)
היא מצאה חן בעיניי עוד שם ולא עשיתי שום דבר עם זה(חבל....)
השבוע פגשתי אותה במקרה והסתבר שהיא עברה לגור יחסית קרוב לעיר שלי.
כשהיא הייתה בחו"ל(כבר כשהייתי בחזרה בארץ) שמעתי שיש לה חבר
שאלתי אותה לגבי אותו בחור, אם הם יוצאים והיא ממש התגוננה ואמרה שלא היה ביניהם כלום ושהם רק ידידים ושהם אף פעם לא היו חברים(מה שנראה לי זה שהיה קטע ביניהם, בכל מקרה מוזר לי שהיא כ"כ התקוממה נגד זה, היא פשוט יכולה הייתה להגיד לא)
עכשיו, העניין הוא שיש לי את המספר שלה(והיא גם יודעת שיש לי אותו)
ניסיתי להתכתב איתה בוואטסאפ אתמול לשאול מה קורה איתה והיא רק אמרה שהכל טוב ולא הרחיבה וסיפרה עוד משהו.
חשבתי פשוט להתקשר אליה להציע לה לצאת(היא בחורה דוגרית כזאת, אפשר פשוט לבוא ולהציע לה) אבל זה נראה קצת תלוש
מה אתם חושבים?