מה אתם מעדיפים?

אושר מ

New member
ברור ש 200 אלף

(אמרה מי שגרה בישוב של 400 משפחות:)). בעיקרון, אני גם מעדיפה את הישוב שלי על פני עיר. ועכשיו, תתחילו להתווכח:))))

TheIllustrator

New member
400 משפחות?

האם הישוב שלך שקל פעם מעבר לסיטי גייט? אפשר לאכלס את כולכם בבניין אחד!

אושר מ

New member
אה אה. אנחנו משפחות גדולות

3 4 ויותר ילדים... חוצמזה שמישאמר על 30 40 משפחות, אין לו מושג כמה הוא טועה. כשכולם מכירים את כולם, הם נכנסים לך לוורידים. ותאין לי שזה לא כיף. זה מקום קטן מידי....צריך יותר מזה...ואז הכל טוף:)

TheIllustrator

New member
ידעתי למה אתה חותר עוד

לפני שכתבת, ואני ממש לא מסכים עם קביעתך של שטח העיר ומספר התושבים. SORRY אבל זה ממש לא רלוונטי. במדד לאיכות עיר יש עוד כ"כ הרבה אספקטים נוספים לבחינה, כך ששאלתך אינה הוגנת ואינה מלאה. אי לכך, אני מסרב לענות.

חברים יקרים אתם יכולים לאכול את הלב

בגלל שיש אנשים כמוני למשל שגרים במקום שקט רחוק מ-תל אביב בלי רעש ו-זיהום אוויר ו-כולם מכירים את כולם

reshef

New member
כשאני אהיה גדול...

אני אגור במושב בגליל, בתקווה רבה שזה יתאפשר לי מבחינת העבודה. אמנם אני מאז ומעולם חיפאי אבל אני מת לגור באיזה מושב פצפון עם איזה 30-40 משפחות שכולם מכירים את כולם וכולם הולכים ברגל או נוסעים באופניים... ולא צריך איזה וילה מפוארת... האמת מספיקה לי טלויזיה אחת במרכז הקהילתי.. למה צריך טלויזיה בכלל... (ועוד אני מישהו שגר בבית שבו מספר הטלויזיות עולה על מספר הנפשות) יאללה לגליל!

כל הכבוד אני איתך אחי ! ../images/Emo8.gif

אחי כל הכבוד לך לפי דעתי אתה באמת פטריוט אמיתי אם אתה רוצה לבוא לגור ב-גליל אם כל בעיות האבטלה שיש שמה עלא כיפאק . גם אני שאהיה גדול ארצה לגור באיזה מקום שקט ו-פסטורלי בלי רעש ו-כאבי ראש ו-ליכלוך ו-סירחון שיש ב-עיר גדולה . ו-עוד משהו אם תעשה השוואה בין אנשים ש-גדלו ב-מושב ל-בין אנשים ש-גדלו ב-עיר תיראה ש-אלה ש-גדלו ב-מושב הם הרבה יותר טובים ו-איכותיים ו-גם הרבה יותר שקטים ו-מנומסים מאשר אלה ש-גדלו ב-עיר ו-הפכו להיות חיות ו-פראי אדם . בהצלחה לך אחי - מקווה שתגשים את חלומך

TheIllustrator

New member
ממש לא נכון!!!

אין כל קשר בין המקום בו צמחת לבין האדם שאתה... די עם הדעות הקדומות האפלות הללו!!!
ואגב... רק לשם האיזון, אני לעולם לא אחיה במקום מבודד. יצור אורבני שכמוני זקוק לעיר, לבטון, לאספלט ולהמולה!!!

וגם.. מה עם הים? האקלים?

היא הרי "בירת המדבר" .... החום יכול ממש להציק לפעמים.... למרות שיש בה אקלים צחיח למחצה.

danezeq

Member
הנה עוד משהו שלא חשבת עליו

מי שגודל במושב - לא נהנה מחופשות בגליל (או בכל מקום שקט דומה) ומי שגודל בעיר -הרבה יותר מעריך את הנופש בגליל (אני מת על הגליל) הרי זה ברור שמי שגר במושב קטן בגליל לא יעשה נופש בת"א

למעלה