מה אתם מעדיפים?

Guy K

New member
מה אתם מעדיפים?

מאמרי הפורום מתחילים לתפוח - במיוחד אחרי השבוע שבו כל כך הרבה חברי פורום כתבו הודעות מושקעות שנאלצתי לפתוח מאמר "ההודעות הנבחרות שלי" לחצי מקבועי הפורום
אז אמנם העבודה שלי הוכפלה, וכן, קשה לי מאוד עם הלחץ
אבל אני נורא שמח שזה קורה. עכשיו אני בדיוק מתכוון להעלות את ההודעה המצוינת של לינה18 על ברוק, ותהיתי אם כדאי, במקום להכין מאמר "הודעות נבחרות" לכל אחד ממכם - פשוט להציב את ההודעות הנבחרות בתור מאמרי פורום? אפשר לפתוח עוד ועוד קטגוריות במאמרים - ביקורות על דמויות, פנפיקס, דעות והגיגים, וכו'. נראה לי שהמאמרים יגיעו לקהל יותר גדול אם הם יופיעו בצורה הזו, במקום בתור "ההודעות הנבחרות של.." בכל מקרה, אני אשמח לדעת מה דעתכם ואפעל בהתאם. ורק שתדעו לכם, אני באמת נורא שמח על מה שקורה כאן בפורום. בהתחלה קצת צלענו, אחר כך בעיקר פתחנו שרשורי "הפרק היומי". בעיני הפורום היום הרבה יותר מעניין ממה שהיה אי פעם. כשכתבתי כאן פעם מזמן, שאני רוצה שיהיו כאן הודעות מושקעות - בדיוק לזה התכוונתי. אני מאוד נהנה לקרוא את הפנפיקס של יניב, את הסיפורים של רונית, את המאמרים האחרים שכולכם כותבים. לזה בדיוק פיללתי כשפתחתי את הפורום. אז תודה רבה לכולכם, הפכתם את הפורום לבית של ממש לשוחרי היפים והאמיצים בבית, ואני מודה לכם על כך

יניב1

New member
האח, הידד, אני בעד! ../images/Emo6.gif

כמה שיהיו יותר מאמרים ויותר קטגוריות - יותר טוב. גם קישורים אגב, אפשר עוד להוסיף. יש מלא אתרים ליפים והאמיצים. ובסך הכל הפורום באמת פורח וכיף לבקר בו ולראות כל פעם הודעות חדשות ונושאים חדשים. וכמובן שכל הכבוד לך גיא, אתה המנווט של ספינת היפים והאמיצים ובסך הכל אפשר לומר שהיא מנוווטת נהדר!

Guy K

New member
אז יאללה - שרשרו קישורים!

אם אתם מכירים קישורים לאתרים של היפים והאמיצים שפספסתי - זה השרשור. כולם מוזמנים להעלות קישורים ואני אציב אותם בקישורי הפורום
ויניב: תודה!

לינה18

New member
קודם כל ../images/Emo51.gif

אני שמחה שאהבת את ההודעה שלי. אני באמת השקעתי בה. וחוץ מזה לפי דעתי הרעיון הכי טוב זה להכניס הודעות ניבחרות למאמרים, כמו שהצעת. אשמח מאוד אם ההודעה שלי תהיה חלק מהמאמרים.

לינה18

New member
הוספה

הפורום באמת פורח, כך שאני מאחלת לנו רק להמשיך באותה הדרך.

Guy K

New member
נהדר

נראה לי שכולם מסכימים על שינוי המאמרים... אבל אם יש למישהו התנגדות - זה הזמן לאמר. מחר אני אשב על המאמרים והפורום יראה אחרת לגמרי. היכונו

Mikel20

New member
אחלה של פורום גיא

למרות שאתה כבר יודע את דעתי על הפורום כאן חשבתי להגיד גם שזה אחד האתרים המועדפים אליי - תמיד כיף לדעת אחרי שחוזרים מכמה ימים בבסיס הסגור שיש לאן להיכנס ולקרוא כל מיני מאמרים, רעיונות וסתם דעות של האנשים כאן על הסידרה, חבר'ה אתם אחלה וגיא..אתה עשר!

למעלה