מה אתם ממליצים?

ido321

New member
מה אתם ממליצים?

משנק בצד ימין או שמאל? בתודה מראש, עידו.

GOSFRABA

New member
שמאל, אבל זה עיניין של הרגל

בארץ עובדים בצורה זו, בארצות אחרות בכיוון ההפוך.

ido321

New member
שאלה קצת אידיוטית

שלום, יש לי שאלה קצת אידיוטית: מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה עושים עם כל סטיק כשמטיסים מסוק 4CH? תודה מראש לעונים, עידו.

mol3

New member
שליטה במסוק 4 ערוצים

סטיק ימני: ימינה/ שמאלה - תנועת המסוק על ציר X ימינה ושמאלה. למעלה למטה - הורדת/הרמת אף סטיק שמאלי: ימינה שמאלה - ציר סבסוב - אף נע ימינה/שמאלה (למעשה זנב נע בכיוון הופכי והאף בעקבותיו) למעלה למטה - סל"ד מנוע.

frodo

New member
במסוק ארבע ערוצים

סל"ד המנוע קובע את הכח שהרוטורים יפעילו כלפי מטה. זה יכול להשפיע הן על מהירות המסוק, והן על תאוצה כלפי מעלה או מטה. במסוק בעל רוטור עם פסיעה משתנה, שילוב של הפסיעה והכח שהמנוע מפעיל הם שישפיעו על הכח בכיוון הנ"ל. הייתי מציע לך לחפש מאמרים בנושא (לדוגמא בויקיפדיה), הרי משם תוכל ללמוד הרבה יותר מאשר בשיטת השאלה תשובה בפורום. בהצלחה, הקטן

Guy Z

New member
בתצורת הסטיקים הסופית אין הבדל

ההבדל היחיד הוא שהערוץ החמישי משמש בד"כ לפיץ''- שינוי הפסיעה של להבי הרוטור ומיקס מקשר בין המצערת ופיץ'. ואת הערוץ השישי מקצים לשליטה על הג'ירו. עוד הבדלון קטנטן הוא מצבי "איידל" בהם יש מיקסים שונים ובד"כ לא ליניארים בין המצערת לפיץ'.

ido321

New member
אז בסופו של דבר...

אני רוצה לקנות מסוק אבל אני לא רוצה לקנות משהו כנו הלמה, אם אני אתאמן עם סימולטור ואקח כמה שיעורי הטסה אני אוכל להתחיל עם ההוני בי סיפי2 או הקינג או מסוקים דומים?

למעלה