מה אתם ממליצים?

גיא ח

New member
איך אתה מגדיר כיף../images/Emo13.gif?

הדרכתי על שניהם בעבר , אהבתי יותר את ה T34 של וורלד מודל

QB20

New member
אין קשר בין 2 הטיסנים

הt34 הוא יותר כטיסן 2 הסופרנו הו טיסן 3

PEELOO

New member
אין כמו T-34

ה T-34 טיסן מצויין אין כמוהו אפשר לעשות איתו הכל מטיסה רגילה רגועה ושקטה תרגילי F3A ו3D באמת מומלץ

GOSFRABA

New member
אפשר להציע משהו אחר?

מה דעתך על הפורסטאר של סיג? קיט לא מסובך להרכבה, וטיסן נפלא. מה גם שאין הרבה ממנו במנחתים

לוטן זק

New member
מניסיון שלי עם שני הטיסנים...

הם לא ממש דומים, ככה שאני לא יודע למה אתה מתכוון "ליותר כיף". הסופרנו יותר אירובטי/ספורטיבי וטס יותר מהר (אני הטסתי את שלי עם FX 46 ופרופ' 10X8). הT-34 קצת יותר "עצלן", הוא נוח יותר להטסה ואפילו קל מאוד לנחיתות. הוא מציף ממש יפה ובקלות אפשר לנחות איתו ולישאר בווילי
שני הטיסנים האלה מתאימים מאוד בתור טיסן שני, הסופרנו היה בזמנו "הטיסן שני" שלי ואילו את אחי לימדתי להטיס על T-34. לך על מה שאתה מוצא קודם ומה שיותר יפה לדעתך. שניהם פחות או יותר באותה הרמה, רק לכל אחד היתרונות והחסרונות שלו. אני בספק אם תמצא סופרנו, גם שאני קניתי את שלי (וזה היה מזמן), לא היו הרבה כאלה, בארץ מה שתפס בעיקר זה הT-34 המצוי. ולדעתי, אם אתה מוצא, לך על הסופרנו, אתה תהנה איתו יותר! לוטן

bar214

New member
הסופרנו

הטיסן הרבה יותר אווירובטי ומהיר מה-T-34 נוחת יפה מאוד ויציב מאוד באוויר אם תרצה תמונות של הטיסן שלי תוסיף הודעה יש לי תמונות שלו בנחיתות זה היה הטיסן הקודם שלי עכשיו יש לי קטאנה

למעלה