מה אתם ממליצים?

Obi Dan Kenobi

New member
מה אתם ממליצים? ../images/Emo119.gif

אבא שלי מחר הולך לחנות, כדי לקנות לי משחק מחשב של "מלחמת הכוכבים" (מהכסף שלי כמובן
), השאלה היא - על מה אתם ממליצים? The Knights of the Old Republic או Jedi Academy? הרבה ממליצים על קוטור, אבל יש לי חיבה מסוימת לג'דיי אקאדמי. אז על מה אתם ממליצים? את המשחק קונים לי מחר בבוקר, ככה שאני צריך עד היום בערב. תודה

juggernaut

New member
אמרתי לך כבר בפורום 4

קוטור לוקח. יש לך מושג איזו עלילה מדהימה יש שם? תקנה את קוטור הראשון כי השני עוד לא הגיע לארץ ואת השני מקסימום תוריד... וקוטור עדיף פי אלף.

Obi Dan Kenobi

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo119.gif

פרסמתי את ההודעה גם כאן, וגם בפורום משחקי מחשב. אז הגעתי להחלטה שאני קודם אקנה את אקאדמי, ובעוד חודש את קוטור. שניהם יהיו בידיי.. פרשס..

Darth Tomer

New member
הפוך

לשחק קוטור זה כמו לראות את הסרטים. ג'דיי אקאדמי הוא משחק פעולה חביב עם עלילה גרועה. עדיף קודם את קוטור.

juggernaut

New member
תעשה את זה ההפך...

קוטור משחק כ"כ מדהים אין לך מושג כמה...

Obi Dan Kenobi

New member
טוב, קנו לי את אקאדמי ../images/Emo119.gif

ונתקעתי שם
אחד ממומחי אקאדמי מוזמן ליצור איתי קשר מיד

juggernaut

New member
נו רואה!

טוב אם נתקעת באקדמי אין ספק שתיתקע גם בקוטור. טוב אני יודע שאופיר יצר איתך קשר אז אתה לא צריך אותי חח

MajorWinters

New member
אתמול הייתי אצל חבר עם קוטור 2...

אצלי זה לא יעבוד פשוט... היה נחמד. אחלה גרפיקה, לא שיחקנו הרבה והוא היה די בהתחלה אז לא ראיתי דברים באמת שווים. אבל היה הנחמד...

האמת - מאכזב

אין שום חידוש מהמשחק הראשון, הגרפיקה מאכזבת (הם היו יכולים להתקדם כלכך הרבה מאז), וזה מרגיש כמו בזבוז זמן. מהראשון נורא התלהבתי. חבל.

igurman

New member
אני בתהליכי רכישה

האמת היא שאפילו אם זה רק מין "המשך" לראשון, זה גם מאוד ישמח אותי, כי הראשון היה מדהים.

הראשון אכן היה מדהים

אבל זה בינתיים סובל מחוסר פיקוס רציני ונסיון מגוחך להעביר את הזמן בשביל לא להגיע לנקודה ולגרום למשחק להראות מפותח יותר ובמקום זאת זה יוצא סתם מעייף.

Darth Tomer

New member
בכל זאת...

אי אפשר לפספס המשך למשחק כזה. אני 'משיג' את המשחק כרגע, אני אקנה אותו שהוא יגיע לארץ

juggernaut

New member
הגרפיקה של הראשון הייתה דיי טובה

כל המשך של המשחק הראשון צריך להיות טוב. אבל כמו שהבנתי זה סיפור אחר לגמרי לא?

למעלה