מה אתם ממליצים לי?

crazyforyou92

New member
מה אתם ממליצים לי?

אני ניגשתי שנה שעברה למבחן בתנאים מותאמים בפסיכומטרי ואני רוצה לגשת בקרוב שוב כדי לנסות להתקבל לרפואה. הדבר היחיד שעשיתי בימים האחרונים זה לקרוא מידי פעם מאמרים באנגלית כדי לחזק את האנגלית שלי. היום החלטתי לגשת עוד פעם ולפני שאשיג ספרים התחלתי כבר לחזור על המילים. אני רואה שאני ממש כמעט זוכר את כל המילים... מה שאני לא בטוח זה אם לגשת במועד אפריל או יולי... אולי אם אגש באפריל זה מוקדם מידי בשביל לשאוף לציון שקרוב ל-750... בקשה עזרו לי... תודה :)

אם אתה רוצה להירשם לרפואה

בשנה הקרובה, אז קח בחשבון שהאוניברסיטאות מחכות לציונים רק עד מועד אפריל. אם תעשה ביולי, יהיה מאוחר מדי לשנה הזאת. אתה יכול לגשת למועד אפריל, ובמקרה הכי גרוע, אם לא תקבל ציון מספיק גבוה, לגשת שוב באוקטובר.

crazyforyou92

New member
אני לא נרשם לשנה הבאה...

אני עדיין יהיה בשירות לאומי. חשבתי על השנה אחרי זה אבל אני לא סגור על רפואה. בכל זאת לא יזיק פעם אחרת לחרוש כמה חודשים טובים בזמן השירות הלאומי ולנסות להוציא איזה 750 (די מטרה קשה...) ואם אני אצליח וגם אחליט על רפואה אז רצוי לשפר איזה 2 שאלונים בבגרויות כדי להקפיץ את הממוצע מ-107 ל-109 או 110. בכל מקרה... אני רואה את הפסיכומטרי הזה גם בתור אתגר וכיף. יהיה מגניב להוציא קרוב ל-800.

yanivnivos

New member
../images/Emo67.gif

אני שונא ילדי כאפות שעושים את הפסיכומטרי ל"כיף". למה "כיף" לא יכול להיות ללכת לים לשחק כדורסל לראות DVD לצאת למסיבה לאאאא אנחנו מגה-כאפות ואנחנו נפתור פסיכומטרי לכיף!!!

למעלה