מה אתם ממליצים לי?

מה אתם ממליצים לי?

אהלן חברה.. שמעו..יש לי בעיה.. אני ניסיתי לקרוא את שישיית המפגשים אבל השיעמום הרג אותי.. טוב..זה לא ממש קשור.. בקיצר..בסיפרייה אין את "עת התאומים" אבל ישנם את שני הספרים הנותרים של אגדות.. אתם ממליצים לי לדלג על הספר הזה ולקרוא את הכרך השני..ואז כשהספר יגיע לחזור לראשון!? פשוט יכול לקחת המון המון זמן עד שהספר יגיע.. ממש יהרס לי אם אני אדלג על כרך אחד?! ועוד שאלה לא קשורה.. איך זה הסידרה של שאנארה?! :) תודה מראש.. ד.א: כישור הזמן שולט!!!

Kasandra666

New member
לא הייתי ממליצה... ../images/Emo4.gif

בכל זאת, ב"עת התאומים" יש המון הסברים שתצתרך כדי להבין דברים מ"מלחמת התאומים". אז אולי תזמין ותחכה (עם יש לך סבלנות) אבל אתה מוזמן לנסות

midnight dragon

New member
את רשומות קראת?

אם לא, בדחיפות לך לקרוא.. אם כן, אני חושבת שזה יהרוס לך לדלג על כרך אחד.. אתה לא ממש תבין מה קורה.. לא נראה לי שכדאי לך..

KeNd3r

New member
אם יש לך כסף כרגע אני ממליץ לקנות

ואת השניים האחרים להשלים מהספרייה, או לנסות בספרייה אחרת, כי בלי הספר הראשון ההנאה תיהיה קטנה הרבה יותר.

python 4

New member
אכן כישור הזמן שולט

ולא, הרי אי אפשר לקרוא את שמות לפני שקראת את בראשית. אתה הרי לא תבין מי זה כל הבני ישראל האלה ואיך הם הגיעו למצרים, נכון? אותו דבר כאן. אלו לא ספרים נפרדים, אלא המשכים ישירים.

Wing Chan

New member
מה ייהרס? פחות או יותר הכול..

מי זאת קריסניה? מה לה ולרייסטלין? למה הוא צריך אותה? מה קורה? מה קרה לתניס, לאורנה, קיטיארה? מי זה דאלאמר? את כול זה אתה צריך לדעת כדי להתחיל את השני, וזה מסופר בראשון. לכן, לא, אתה לא יכול להתחיל את השני בלי לקרוא את הראשון קודם. אתה יודע, יש סיבה מסויימת למה כתוב כרך א', כרך ב', וכ'ו. :p קודם תלמד לזחול, אחרכך ללכת. קודם תלמד ללכת, אחרכך תלמד לרוץ. קודם תלמד לרוץ, ורק אחרכך תלמד לקפוץ.

SaberTooth

New member
לא, לא ועוד פעם לא...

ממש ממש ממש לא מומלץ. לא אם אתה לא רוצה להרוס לעצמך את כל אגדות הראשון, כמובן.

סרינה99

New member
בקשר לשאנארה תלוי...

אם אתה מתכוון לצאצי שאנארה...אז א-ל תקרא!!! במיוחד לא את השני... אבל את חרב שאנארה לא קראתי

למעלה