מה אתם מחפשים?

גיליתי בטעות

קשר שהתחיל כ"נו, למה לא, נעביר קצת זמן..." והפך למצב שבו גיליתי מה אני באמת באמת מחפשת בזוגיות. הקשר אמנם נגמר מזמן, אבל מאז יש לי רשימת מכולת מוכנה. ולא, מראה חיצוני ממש לא מופיע שם. אגב, הרבה יותר קל להכין רשימה של "מה לא" מאשר "מה כן" (מודה שגיליתי שלא נוח לי עם גברים נמוכים ממני...)

האמת שכן

nooma13

New member
אני איתך בעניין הגובה...

וזה בערך אחד הדברים היחידים שעל פיהם אפסול מיידית (וזו לא חוכמה גדולה, זה בכלל קשור למראה חיצוני...) מה גם שזו תכונה נוספת שמשוייכת לרשימת ה"לא" שלי בגלל האקס. אז מה שאת אומרת בעצם זה שגילית בבן זוג שנראה לך בתחילה "לא משהו" תכונות שקסמו לך ועזרו לך להרכיב את רשימת ה"מה כן"? מה שאומר שגם אם האדם נראה לא מתאים בהתחלה צריך לתת צ'אנס? זה עוד יותר מסבך את העניינים...

לא, "לא מתאים" זה משהו אחר

"לא מתאים" קל לזהות, ויש הרבה כאלה. את המיעוט של ה"אולי" צריך לבדוק יותר לעומק

אייבורי

New member
יותר חשוב, מה את צריכה

וכמו שזה נראה כרגע עדיף שתשארי קצת בבית לבד.

nooma13

New member
תודה על העצה

עזרת לי מאוד להבין מה אני צריכה (וזה בטוח לא מישהו שחושב שהוא יודע הכל)

b e c k y

New member
שיהיה קליק.

ת'כלס, ברשימה שלי אין כמעט כלום. מלבד עניין הגובה (חשוב לי שיהיה גבוה ממני), ומשקל (לא שמן). אין שום דבר שאני לא אהיה מוכנה לבחון לגופו של עניין. אני יכולה להעלות השערות לגבי כל מיני מאפיינים שאני חושבת שסביר להניח שיהיו לבן הזוג שלי, אבל אין בזה ממש. שיקסים אותי ויהיה מוקסם ממני, שנהנה יחד ונוכל לבלות שעות וימים יחד בלי שימאס. שאדע שיש לי חבר אמיתי. וזהו. נשמע כל כך פשוט, ובכל זאת, זה לא קורה

ye44

New member
ואם הוא יהיה

בגובה שלך מקסים ומתוק תפסלי אותו ? אתן חיות בסרט
שיקסים אותי שאהיה מוקסמת ממנו מה את מחפשת את "הארי פוטר"
בטח שזה לא יקרה זה רק באגדות, להכיר בן אדם צריך זמן

b e c k y

New member
צודק.

אני צריכה לחפש כמוך, משרתת, שתקנית שתהיה מוכנה להזדיין אתך בלי להתלונן. כל אחד ומה שחשוב לו. כל אחד ומה שמושך או דוחה אותו.

ye44

New member
משרתת ? שתקנית ? יש דבר כזה ?

את יודעת מה המשמעות של חייה ותן לחיות ? אז זהו שלא
בזוגיות שלי זה קיים אנחנו מבשלים ביחד מנקים ביחד הכל בכייף בלי פנקסנות הכל בהדדיות, זה שם המשחק ! זה מאד קשה לך אני יכול להבין את זה כי לא חווית הדדיות בגלל זה את סקפטית רוב הזמן את מחפשת את הלא קיים.הדעתנות יתר שלכן מוציאה אתכן מדעתכן
רוב ילידות הארץ חיות בשיטה של "מאסטר אנד סרוויס" השתלטנות זה בילד אין אצלכן,אגב לפי הכתיבה אפשר כבר לדעת עם מי יש לנו עסק
לצערנו הרב הJDATE עמוס נשים כמוך רווקות גרושות חיות בלה לנד
ביננו הסתכלת על עצמך במראה ושאלת את עצמך מדוע את לא מוצאת ? אולי משהו דפוק אצלך

אני מחפשת

את הצ'ופצ'יק של הקומקום זה שהיה שורק פעם :) אני מאמינה כשזה זה זה זה בלי רשימות מפורטות

חשוב דבר אחד לזכור ..

מעבר לרשימת המכולת של מה שמחפשים ... שאת מציעה משהו שהוא/הם מחפשים .. ממש לא מובן מאליו .. :)

מיקי 2411

New member
מחפש מישהי

שאמצא בה את מה שאין לאחרות. ואולי,רק אולי,היא זו שתמצא אותי....

Prince315

New member
לא אוהבת את המילה הזו

"מחפשת".... החיים מובילים אותי למקומות שאולי אפגוש גבר ש... יגרום לי "לגרד" בקודקוד, ו"יקפיץ" לי את הפופיק!!!!! זה הכל!!!

שירלי6

New member
אני חיפשתי

גבר- גבר בטחון עצמי שפה רהוטה זיון על חלל אנין טעם נפש יפה חכם ושנון וחריף אהבת אדם ואהבת החיים חרוץ מסודר כלכלית טוב לב שיאהב אותי כמו שאני באמת נקי . יגעת ומצאת- תאמין

mirony

New member
כמה זה רחוק ממני...

אני עדין לא מאופסת על איך קרה שהתגרשתי ולומדת להבין שזה המצב הנכון עבורי וטוב שזה קרה לי. אני כבר משתוקקת להיות במקום יציב מספיק להחליט מה אני מחפשת בפרק ב'. שבוע טוב לכולם

למעלה