מה אתם מחפשים?

nooma13

New member
מה אתם מחפשים?

אחרי שניסיתי לחזור לעולם הדייטים, עשיתי הפסקה וניסיתי שוב, מצאתי את עצמי בשום אופן לא מצליחה לענות על השאלה הפשוטה: מה אני מחפשת? ברור שחשוב שיהיה נאמן, אכפתי, דואג, מעניין, רומנטי, בעל חוש הומור, ספונטני ורגיש. המון המון שמות תואר שלא אומרים כלום. אני יודעת מה אני רוצה שהוא לא יהיה (כמו האקס), אבל קשה לי להגדיר מה אני רוצה שהוא כן יהיה... ואם אני לא יודעת מה אני מחפשת, איך אני אדע שמצאתי את זה?? אז מה אתם מחפשים? מה לכם חשוב שיהיה בבן או בת הזוג שיפתחו איתכם את פרק ב' של חייכם?

לי היה ברור שהוא יהיה

גרוש+ , היה לי ברור שהוא יואהב לרקוד במועדונים אפלים. אני ידעתי שהוא יהיה אחד שאוהב את גלגלצ, מסודר, לא מעשן, אוהב לקרוא ספרים וויסקי. לפחות צדקתי בוויסקי/לא מעשן/ואוהב ספרים (1800 ספרים בבית…)

ye44

New member
לי היה ברור שהיא

תהיה גרושה + לא חופרת, מאמינה באימרה של חייה ותן לחיות, מבשלת מעולה והכי חשוב באישה ליידי אמיתית אישה עם פאסון
לשמחתי מצאתי את מבוקשי

nooma13

New member
באמת

זה היה ברור לכם מראש? או שאתם מדברים בדיעבד כי כבר מצאתם? ולמה דווקא התכונות האלה היו חשובות לכם? זה קשור באופן כלשהו לחוויית הנישואים הקודמים? ואני שמחה בשביל שניכם שמצאתם
הלוואי עלי

היתה לי רשימת מכולת

בסופו של דבר לא תמיד מה שאנחנו חושבים שטוב לנו זה באמת ככה. אני מציעה לך לשמור על ראש פתוח. להתעקש רק על הדברים המהותיים (כמו למשל: אצלי מי ששיקר לי, אפילו שקר קטן כמו ״לגלח״ כמה שנים מחייו , לא זכה לדייט שני)

ye44

New member
בודאי

הקטע שהיא עלתה לארץ שעוד היית במצב נוזלי אצל אביך

שרשירית

New member
אין לי רשימת מכולת, אולי בגלל זה אני לא מוצאת

אני מנסה לסדר לי כזו עכשיו... בפגישה הראשונה חשוב לי שיהיה קליק שיוביל לפגישה שנייה וכן הלאה. סוג של כימיה, ריגוש נינוח, רצון לראות אותו שוב, להכיר אותו יותר. שמתישהו תתפתח התאהבות שתוביל לאהבה. חשוב לי שהוא יהיה בן אדם. איש שיחה. אינטליגנט. סקס טוב. בעל ביטחון עצמי גבוה אבל לא דורסני. הדדיות. אבל מאוד יכול להיות שאתאהב בגבר שונה לגמרי מהאין-רשימה שלי. גם בזה התנסיתי.

על דרך האלימינציה..

אם הוא שרד עד פגישה שניה.. הוא וודאי - השאיר תחושה של אדם טוב, אני מוצאת עניין בדבריו, (והוא בדברי) הוא ניראה טוב בעיני מספיק בשביל לפתח משיכה מעבר לאיזו משיכה ראשונית פוטינציאלית שסימנתי עליה
וכל היתר.. הוא יפסל בהתאם אם יגלה תכונות כאלה ואחרות שלא עוברות אצלי - צרות עין, קנאות ועוד..

ismeralda100

New member
בדיוק שאלתי את עצמי אם זה עובד ככה....

אם מישהו "לא נפסל" כביכול, האם עדיין יכול להתפתח מזה משהו? אני כנראה לא יודעת את התשובה....

היה צריך לומר - השארתי לו רשימת מכולת על המקרר והוא במקום לחזור עם קניות - לא חזר בכלל! חחחח

היה צריך לומר - השארתי לו רשימת מכולת על המקרר והוא במקום לחזור עם קניות - לא חזר בכלל! חחחח

o r n i t

New member
תרשמי, זה ארוך

מבוסס (אם אפשר כמו ביל גייטס גם לי מגיע להיות מעושרת) חתיך גבוה שקט נאמן אכפתי שף ראלי לא?! טוב נ,ו אין לי באמת רשימה זה נראה לי לא הגיוני לבקש גבר לפי הזמנה, אני יודעת בגדול מה חשוב לי ועל מה לא אתפשר אבל זה יותר קווי אופי- אמינות,כנות,וכו' כשתמצאי וזה יהיה "זה" את כבר תרגישי אין לזה נוסחה, יש בזה אהבה גדולה והרגשה של שלמות.

למעלה