כיף. אבל זה בעצם לא.. כי אני אח תאום!! יש לי אחות תאומה ואנחנו לומדים באותה שיכבה. כולם בטח חושבים שזה כיף אבל זה לא!! אז מקווה שייצא לכם המזל שלי לא יצא.. גל פ נ.ב: אני רוצה אח קטן!!!
דבר 1../images/Emo70.gif אחים גדולים הם לא מניאקים
דבר שני...בטח אתם מנחשים כבר שאני אחות גדולה... טוב אולי לפעמים אנחנו מניאקים... אבל זה קורה לעיתים רחוקות... לרוב אנחנו סתם מעצבינים ואלימים... דבר שני... הייתי מתה שיהיה לי אח/אחות גדולים... זה נשמע כזה כיף... לובשים להם את הבגדים... מציקים להם... בדיוק מה שאחותי הקטנה עושה.... מצד שני... לא הייתי מתנגדת לאח קטן... יש לי בני דודים קטנים... והם הילדים הכי חמודים שפגשתם אי פעם... טוב אני לא אבלבל לכם ת´שכל... פשוט כשיש הבדל גדול מאוד בין האחים אז זה ממש כיף... ככה לפחות אני חושבת...
נוני היא: סנדויץ גם בכורה וגם קטנה../images/Emo10.gif
טוב ועכשיו להסבר!! להיות קטן זה כיף אבל רק כשאתה באמת קטן נגיד עד לגיל 10 ככה.....כי בגילאים האלה מסכימים לך הכל....פשוט מאוד אם לא אתה מתחיל לבכות...אבל להיות הקטן במשפחה בגיל נגיד 15....זה חרא....כי כל דבר שתעשה ישוו אותך לאחיך הגדול להיות סנדוויץ זה הכי גרוע בעולם!!! זה להיות כמוני!!! תמיד הסנדויץ צריך לשמור על האחים הקטנים שלו ושוב הוא נחשב קטן ליד הבכור אז גם לו לא מסכימים הכל...ומצד שני הוא מספיק בוגר אז אסור לו להתנהג כמו אחיו הקטן....פשוט זוועה~!!! שונאת את זה להיות הבכור זה דבר כ"כ מעצבן עד שאתה עוזב את הבית...הגדול תמיד צריך לעזור לאחים שלו בשיעורי בית לשחק איתם להסביר להם להשגיח בדגרך כלל חוטף את הצעקות תמיד מצפים ממנו להתנהג בבגרות....וכל החרטות האלה אני אישית עברתי את כל השלבי ם אני נמצאת עכשיו בשלה של ה"בכור" כביכול... הייתי פעם קטנה ובגיל 10 אחי הקטן נולד...וכאן נהייתי סנדוויצית...זה היה פשוט דפוק כל היום היינו רבים הייתי פשוט שונאת את אחי הקטן שלקח את המקום שלי במשפחה... כשהייתי הכי קטנה במשפחה עשיתי מה שבראש שלי בלי מחויבות לאף אחד והיה לי הרבה יותר חופש לא כמו עכשיו הייתי סנדוויץ ועכשיו אני נחשבת לבכורה כי אחים שלי בצבא...ולא גרים בבית אז אני הדמות שממנה תמיד מצפים ליותר...וזה מרגיז אבל מצד שני....מתיחסים אלי כמו גדולה אז אני יוצאת ונשארת בחוץ כמה שבא לי!!!! בקיצור הכי טוב להיות בן יחיד!
אני האחות הקטנה אבל לדעתי ילד סנדביץ´ זה לא כל כך נורא וזה יכול להיות אפילו מעניין כי אתה גם יודע מה זה אח בכור וגם יודע מה זה אח צעיר...!!! אין לי בעיה שאני האחות הקטנה למרות שהייתי רוצה שיהיה לי אח קטן ואחות תאומה - אבל גם עוד אח גדול..!!
יש לי אח ואחות גדולים אחרי צבא ואני הכי קטנה בבית... ותאמינו או לא זה ממש כיף! אחי ואחותי כבר מוצאים לעצמם חיים באוניברסיטה וכאלה שטויות ואני רק בחטיבת ביניים (שנה הבאה תיכון) אז אני נשארת בבית עם ההורים שלי וזה כיף כי יש לך ברוב הפעמים בית ריק מאחים מעצבנים!