מה אתם חושבים?

girasol

New member
מה אתם חושבים?

לפני חצי שנה פגשתי את החצי השני שלי (או כך לפחות אני חושבת) דרך האינטרנט. לקצר את הסיפור הארוך והמסובך: לאחר כחודש הוא גילה שאני ממשיכה להכנס לאינטרנט. מה שהוא לא ידע שזה בשביל להראות את התמונה שלו לכל החברות שלי. הוא התחיל לבדוק אותי באופן קבוע מתוך אמונה שאני מחפשת שם משהו. הבעיה היא שהוא בחר לא לדבר, ורצה "שזה יעבור לי לבד". מה שכן, הוא נהיה קר ומרוחק, וכך היה כ4 חודשים עד שסוף-סוף הצלחתי להוציא ממנו מה הבעיה שלו. מה כן, הריחוק שלו והעובדה שהוא לא אמר לי מילה טובה במשך כל התקופה (עד היום לא שמעתי ממנו פעם אחת מה הוא מרגיש אלי) גרמו לי להתחיל להכנס לאינטרנט גם מסיבות אחרות. כשכל הנושא התפוצץ לפני חודש (כשאנסתי אותו לדבר), הוא אמר שהיה מת להגיד לי שאוהב אותי, אבל בכזה מצב- לא מסוגל. בכל אופן, אני ציפיתי שאחרי השיחה האוירה תשתפר כי מחקתי את עצמי מאינטרנט ופתחנו דף חדש, אך כלום לא משתנה. הוא נרתע ממני...אומר שלא בטוח שהמצב יוכל לחזור לקדמותו. מה נראה לכם? אני סובלת כבר 5 חודשים (מאז שכל האי הבנה התחילה), ולא רואה לזה סוף...הבעיה שזה הבן אדם המדהים ביותר שהכרתי אי-פעם...ואני לא צריכה אפילו לאהוב אותו בשביל לאהוב אותו...מוזר...

לא הבנתי למה נכנסת לאינטרנט.

בשביל להראות לחברות שלך את התמונה של חבר שלך את לא צריכה להכנס לאתרי היכרויות (לאן שמשתמע שנכנסת). בכל אופן, את צריכה להושיב אותו לשיחה. תגידי לו את מה שאמרת לנו- שהוא האדם הכי מדהים שהכרת, ושאת אוהבת אותו, ושאת רק שלו ולא רוצה להיות של אחר. כמובן כדאי לשלב את התירוץ לכניסתך לאתרי, בהנחה והוא תירוץ טוב, כי אני לא ממש הבנתי מה התירוץ שלך. אם גם אחרי שמסבירים לו הוא עדיין קר ומנוכר- היי, אתם חצי שנה והוא ככה כבר 5 חודשים- אולי זה פשוט האופי שלו והוא תופס טרמפ על ענין האינטרנט. תחשבי כמה טוב את מכירה אותו בכלל.

girasol

New member
אני בעצמי לא ממש מבינה את התירוץ של

י. נראה לי שפחדתי להפגע ממנו. השיחה כבר הייתה לנו, ואין לי מה לחדש לו. אמרנו שלא נדבר על זה וניתן לזמן לעשות את שלו. ולגבי "תפיסת טרמפ"- חשבתי על זה כבר, והכל יכול להיות... כרגע אני מרגישה שאני צוברת פז"ם. קשה לא לראות אותו כל יום... תודה לך על התגובה, ורודה קטנה

Miss Thang

New member
נשמע כמו קשר לקוי עם בעיה

מאוד גדולה בתקשורת. לא ממש יודעת מה לומר, אבל לא הייתי מצפה שהקשר ישתפר בין לילה.

mistero

New member
אני חושב

שאמנם יש בעיה שהוא לא דיבר, אבל אני ממש מבין ללבו. דבר כזה גרם לי להבין שבחורה אחת ממש לא שווה יחס. זה הדבר שהכי גורר אי אמון בבן זוג חדש. גם ככה כל האינטרנט הזה זה מקום קצת עקום להכיר בני זוג...ואת גילית חוסר רגישות בוטה לעניין אני מניח. אז אממממ...סורי, לא כולם יכולים לחיות עם זה בשקט. ולא, לדעתי אין ממש סיכוי שהמצב ישתפר, הוא רואה בך בן אדם לא אמין. נסי לעבור הלאה ולהבא תשתדלי קצת יותר לחשוב מה היה אם המצב היה הפוך - אולי אז לא תקלעי למצבים כאלה.זאת דעתי בכל מקרה, יש מצב שאני טועה - הכל מסויג לדעה אובייקטיבית עם נסיון עבר לא נעים , אז בלי להפגע!!

girasol

New member
mistero, אני מבינה לליבו יותר מדי!

בגלל זה אני אומללה רוב הזמן- מהמחשבה מה יכול היה להיות...מה שאני לא מבינה זה למה לו להשאר איתי אם הוא לא מאמין שהמצב ישתפר. אתה לא חושב שזה אומר משהו?

לבנות אמון זה קשה.

במיוחד אחרי שהוא נהרס. חבל שהוא נתן לזה להגרר כל כך הרבה זמן ולא שיתף, כי זה מעמיק את הבעיה- וגם די מבטיח שהיא תחזור על עצמה בעתיד. את אומרת שדיברתם והחלטתם לא לדבר על זה שוב אז בעצם אין לי עיצה בשבילך. אולי לנסות להשקיע עכשיו המון המון בקשר כדי להזכיר לו למה אתם ביחד... אבל אם את לא רוצה שמקרה דומה יחזור שוב צריך לחזור ולדבר על התקשורת ביניכם.

mistero

New member
בטח שזה אומר

זה אומר שאין לו ביצים לעזוב
שאין לו מספיק ביטחון עצמי שהוא ימצא מישהי אחרת, יכולות להיות מליון סיבות שלא ממש קשורות אליך או למה שאמור להיות ביניכם

תגובה

זכותך להכנס לאינטרנט בכל פעם שתרצי. עבדי על התקשורת אתו, היטיבי לו והתעניני בו. הראי לו שאת אוהבת אותו. לאט יתפתח קשר טוב, אם צריך להיות.

למעלה