מה אתם חושבים ...........??????

m i k e 1 9 7 9

New member
מה אתם חושבים ...........??????

הייתי רוצה להעלות נושא קצת כאוב אצל רבים מהעוברים תהליך גירושין האם בזמן שאת/ה פרודים ואין עדיין גט הייתם עושים את הדברים הבאים בבקשה לנמק!!!! 1.עוברים לגור עם בן/בת זוג 2.סקס למי שיכול הייתי רוצה לדעת גם לגבי דתיים
מה ההיבט ההלכתי בזמן שאתה פרוד האם אפשר לקיים יחסי מין ולמה??? תודה מראש מייק

shefil

New member
כנססססס

לגבי 1 ו- 2 היתי עושה את הדברים הנ"ל כמובן אבל בהתחשב ב.... האם זה האדם הנכון לעשות זאת איתו לחשוב לגבי ההשלכות של זה ( בזמן שהייתי פרודה הוצע לא ליצור קשר חד פעמי עם גבר כדי שבמידה והבן זוג קצת אובססיבי הוא יצלם ואז הלך עלי ברבנות). הכל בהתאם לרגש זמן מקום.

קטי30

New member
רוצה כאן ועכשיו ../images/Emo88.gif

את הנימוקים ההלכתיים "כביכול" לאשר את אחד מ 2 הדברים האלו יש מצב???

old friend

New member
מה הבעיה?

לגבי 1-2 יש שני סוגים פרוד שגר עם אישתו.. אין מצב פרוד שיצא מהבית - כמו גרוש, מה הבעיה עם זה אם בנה מערכת יחסים שמתחילה להראות לו, אין לו בעיה לעבור לגור יחד ובטח לגבי החלק של הסקס שבא הרבה יותר מהר. לגבי הדת - גם כאן חלוקה לשתי קבוצות שונה (חלוקה הילכתית) גבר - מותר לו לעשות הכל אין הגבלה.. מותר לו לגור עם אישה אחרת שלא אישתו, מותר לו לעשות סקס (טוב שם יש הגבלות דתיות אחרות כמו טהרה ועוד) אישה - אסור לה לעשות כלום, כל עוד היא נשואה היא עוד שייכת לבעלה - חלק מהרכוש שלו ואסורה על אחרים אם תעשה ולא משנה איזה חלק מהשניים שהזכרת סקס או חס וחלילה לגור עם גבר אחד, עזוב לגור, לשבת לבד בבית סגור עם גבר אחר - היא אסורה לבעלה וגם לשני.

m i k e 1 9 7 9

New member
מאד קשה לי עם זה

אני לא מבין למה לאשה אסור מה הבול שיט הזה החוסר שווין הזה בדת יכול לשגע אותי מה אשה היא רק כלי של הבעל להבאת ילדים מה אין לה ערך נוסף???? ובכלל מה אשה לא צריכה לעשות סקס אין לה רצונות וואלה יופי הבעל יהיה פרוד ממנה ויהנה והיא תסבול

happymam

New member
בדיוק הבעיה שלי

ואני חצויה מצד אחד הפחד מהדת ("העונש") ומצד שני הרצון אני פרודה ועזבתי את הבית לפני 4 חודשים הסיפור שלנו יתמשך בטח עוד כמה חודשים ומה עד אז אני צריכה להתנזר? להתאפק? להשתעמם??? אבל קיבלתי מלא אזהרות שזה יחזור ויתנקם בילד שלי "אבות אכלו בוסר שיני בנים תיקהנה" וזה מפחיד אותי הצלחתי להתאפק בדיוק יום אחד!

old friend

New member
תפנה למי ש..

כתבה את התורה, אותה אישה שהמציאה את כל החוקים שם או יותר נכון אותן מפרשות שלימדו אותנו את זה

מוסיפה לOLD FRIEND

לאישה אסור אפילו לשבת בספסל מבודד עם גבר אחר. אם היא מביאה ילד שלא מבעלה הילדה נחשב ךממזר לגבר מותר. אבל......... הדיונים שלי היו ברבנות וכשהבאתי הוכחות על כך שהאקס יוצא עם מישהי אחרת את האמת הופתעתי הדיינים ראו את זה בעין מאוד לא יפה ודיי נכנסו בו. אה ושכחתי אם האישה הולכת עם גבר אחרת היא מאבדת את שטר כתובתה לא שמקבלים אותו.

אז ככה...

בתחילת התהליך אני והאקס היינו עושים סקס... בהמשכו (במהלכו ולפני...) האקס עשה סקס וגם עבר לגור עם מישהי... אני לא הייתי מוכנה לזה ריגשית ועד היום קצת קשה לי עם זה.

מגשימה1

New member
לא מקנאה בזוגות שפרודים ממש הרבה

זמן , זה ממש קשה , אם זה רק כמה חודשים , אז לא צריך להיות פרוד בשביל להתנזר , זה קורה גם לרווקים שאין להם חבר כמה חודשים והבנתי שאפילו אצל זוגות נשואים קורה שאין סקס ביניהם כמה חודשים כשהמצב לא טוב בבית . אבל לפעמים פרודים נמשכים מעבר לשנה ואפילו שנים ואז מה עושים? שמים את החיים על הולד? (hold ) אולי צריך להיות איזה חוק , אבל הבעיה היא אם מישהיא נשואה ונכנסת להיריון ממישהוא אחר , מכאן זה מתחיל , אז הילד נחשב ממזר ומסתבר שזה אכן קורה לפעמים , מישהיא כתבה כאן לגבי חברה לא מזמן . מצד שני באמת יש זוגות פרודים שחוזרים בסוף , אז אולי צריך שיהיה איזה חוק שאם פרודים כבר שנה שלמה , מותר להמשיך הלאה מכל הבחינות למעט נישואים כמובן . מה אתם אומרים על זה?

Rinattt

New member
אומרים שנסחפת...

מה הריון? כוללללה שאלו על סקס כבר הבאת לנו ילד?

מגשימה1

New member
../images/Emo6.gif לא אני הבאתי ילד . אבל ברצינות

לפעמים קורה שאנשים עושים סקס ונכנסים להיריון אפילו בלי כוונה , מסכימה עם זה ? ובנוסף מישהיא כתבה לא מזמן על חברה שלה שהיא פרודה ונכנסה להיריון מהחבר והיא מודאגת שמא הילד יחשב ממזר ושוב כנראה שמכאן נובעת הסיבה שחל איסור , אני לא מדברת על מה שאנשים עושים או לא עושים , ברור שלא כולם מחכים , אבל הוא שאל גם מבחינת האיסור בדת וזה לא עניין של לאכול לא כשר או להדליק אור בשבת , אפשר להסתבך כאן . לי נראה כן קשור , סקס והיריון קשורים קשר הדוק , לא ?

ozzz64

New member
אין קשר בין סקס והיריון .

את זה מיקי יכול להסביר.

מיקי 43

New member
פרוד/ה=נשוי/ה

לפי ההלכה לגברים מותר הכל לנשים כלום לפי הראש כל אחד כטוב בין רגליו יעשה והשאר יסופר בדבריי הימים ו/או הלילות

הגעתי והופתעתי... תודה איילה...

חבל שבחרת להעלם מקוה שתחזרי במהרה מה הקטע? אני בדעתה של איילה (יווו עוד יחשבו שהיא זו אני חחחח כמו שהואשמתי עם ניק אחר כבר שכחתי) אז ממש לא ביקרה אותי חברה, וחבל פספסתי את העימות מחקו שירשור ישיר ויצרו שירשור כיסוי כמה מצחיקים אתם ראבק יש לי עניין, נושא, העליתי כמו בכל עניין ועניין לא קללתי, זלזלתי, השמצתי דברתי על סיפורים עובדתיים, שמאמינה שלכל אחד מכם יש איזה סיפור משותף לעניין כן צריך לדעת להתמודד גם עם האמת למה הנושא על רוסיות??????????????????

Rinattt

New member
התבלבלת בשרשור מותק

אבל גם פה יש נשואים זה בסדר...

למעלה