מה אתם חושבים

Dafna101

New member
מה אתם חושבים

על טסט ביום ראשון בבוקר ב7 וחצי? איך השעה? נראה לי שיהיו הרבה מכוניות..

Dafna101

New member
מבחינת כמות מכוניות על הכביש... אגב

הטסט אמור להיות בחיפה

ChilD SouL

New member
מצד אחד...

בחיפה לדעתי זה דיי שעות עומס בשעה כזאת כי כולם נוסעים לעבודה. אבל מצד שני, במצב של חיפה בזמן האחרון - אני לא צופה יותר מדיי תנועה על הכביש. בכל אופן,
. הן לטסט והן להתחמקות מקטיושה.

Dafna101

New member
בסוף דחיתי למועד לא ידוע..

ראשון בבוקר זה יותר מדיי וחוץ מזה גם ככה רוב הסיכויים שיבוטל בגלל המצב

ladymadden

New member
נצל"ש

טסט במודיעין בסביבות הצהריים (1-2)...? טוב\ לא טוב? יתרונות\חסרונות?

aviGODFATHER

New member
זה היה אמור להיות מין בדיחה שכזאת

יענו שאת במודיעין ושבתור אחת שבמודיעין את אמורה לדעת (בגלל המודיעין של הצבא יענו). ועכשיו ברצינות בקשר לשאלה שלך, תשאלי נהגים שאת מכירה (הורים\חברים) מה השעות הכי פחות עמוסות... הם יענו לך הכי טוב.

aviGODFATHER

New member
צודק...

בדיחה הופכת להיות לא-מצחיקה ברגע שמסבירים אותה (במיוחד כשמדובר על בדיחות לא כ"כ מצחיקות גם ככה
). אבל היא אפילו לא הבינה שזאת הייתה בדיחה (אני לא מאשים אותה... קראתי עכשיו שוב את ההודעה שלי וזה לא ברור כ"כ)

ladymadden

New member
אני מבינה בדיחות רק של עצמי

וגם זה בקושי...
אבל תודה בכל אופן...

popapipu

New member
אם הטסט ב7 וחצי

אז השיעור שלפני יהיה בחמש וחצי? אתה מסוגל לזה בכלל???

noyush89

New member
ממ..

חחח היי דפנה. לדעתי זה מעולה , השעה הכי טובה שיכולה להיות. גם לי היה טסט ב 7 ו 17 דקות בבוקר ועברתי בהצלחה:) לא היה איש ברחוב, כל הילדים ישנים בגלל החופש וזה בכלל לא שעה של תנועה ככה שמספר המכוניות בכביש היה ממש קטן.. הרגשתי שכל הרחובות פנויים רק בשבילי ואפילו צומת אחת לא היתה עמוסה והפריעה לי. גם אני בהתחלה חשבתי שזה שעה על הפנים, מוקדמת מדי ושאני לא אהיה ערנית.. אבל בסוף הצלחתי לקום לשיעור ב 6 ולעשות את ההכי טוב שלי.. בהצלחה ! תנהגי כמו שלמדת ואל תלחצי .. :)

Dafna101

New member
תודה מתוקה בסוף בוטל

לא מחדשים את הטסטים בחיפה בגלל המלחמה...

דפנה...

ממצב.. אמרתי לך... בחיפה באיזור שאת תעשי ת'טסט ביום ראשון בשבע וחצי עמוס מאוד חבל... עדיף לעשות קצת יותר מאוחר כדי שלחץ המכוניות לא יפריע... יאאלה בהצלחה... וקחי ת'אפשרות של 9 אחלה שעה

למעלה