מה אתם חושבים.....

timbaland

New member
מה אתם חושבים.....

איזה פרסומת בין fox, TNT, ו- crocker הכי יפה... אני חושב של קרוקר... של טי.נ.טי גם נחמדה של פוקס לא קלטתי מה הקטע....

GiRRRL

New member
הפרסומת של קרוקר הכי יפה.. ../images/Emo13.gif

TNT די מגעילה במיוחד אם אתם אוכלים צהריים לפני הטלויזיה ושל FOX נחמדה מאוד

LiA n

New member
קרוקר!:)

של פוקס סתם לא משו... ושל T.N.T חביבה אבל לא יותר מזה...

וואי,בדיוק מה שרציתי לשאול..אז ככה:

fox-ממש ממש לא מובן הקטע של הפרסומת...הם יושבים בדיינר ויש את הפרצופים שלהם על אנשים שונים ומוזרים ( נו באמ..יהודה לוי בתור מעודדת..לאן הגענו?!?!) ואז הם מתחרמנים כי הוא נישק את השמנה או משהו!?? tnt-חמודה מאוד...דרך אגב, הבגדים שלהם פצצה העונה... קרוקר-פרסומת ממש יפה!! כובשת מבין השלושה...

EarthWind

New member
וואט דה ***......

טי אן טי - פרסומת נחמדה. זה כאילו מראים דוגמנים הולכת .. וכל האנשים מסתכלים ומתפעלים מהיופי שלה ומביטים לה על התחת וכז כל התדמית הזוהרת הזו מתנפצת לעיני כולם כשהיא מתגלה כ"אנושית" שגם לה יש קטעים של פדיחות נוראיות כמו לכולם קורה.. פוקס - פרסומת ממש דפוקה ולא כיף לצפות בה.. אני אישית לא מבינה איך זה בדיוק קשור לבגדים?? כאילו..אולי חוסר הבגדים של יעל??? או מה?? קרוקר - לא אוהבת . פרסומת ממש לא לעניין. כאילו מנסים לעשות מהפרסומת משהו פמיניסטי אבל זה ממש דוחה כל הקטע הזה..מי לעזאזל המציא את הפרסומת הזו? הרעיון לא טוב.

i l0ve u

New member
אמממ לא ממש נראה לי...

ניתחת קצת יותר מדי ת'פרסומת של TNT לי נראה לי שהם כל כך התעמקו כמוך בכונות חחח הקטע אם כבר זה הRELIFE ... ובלי קשר ל"תדמית זוהרת שמתנפצת.." לאדעת אולי ככה אני הבנתי את זה חח.. והפרסומת של קרוקר היא שפוט סוףף לא הבנתי מה התכוונת שפמיניסטי בזה? שבנים משחקים כדורגל?. כאילו שומדבר שמה לא היה נראה לי פמיניסטי....אין לי שמצ על מה דיברת אהבת ת'קטע יעני ש"לקחת לו ת'קרוקר לקחת לו ת'אישיות" זה ה"סיסמא", לטגו איך שלא קוראים לזה הכי מעולה שהוציאו עד היום חח בכלל הפרסומת מעולהההה ממשש יש קטעים שבשביל ה"צנזורה" יכלו לוותר עליהם חח כמו הסוף.. סתם אחלה פרסומת גם של פוקס אהבתי..אבל לא הבנתי תפואנטה..

אדוו

New member
ברקו שכחתי לציין גם ../images/Emo26.gif

שכאילו טיאנטי אמרו REALIFE אז כאילו ברגע שהיא דורכת על החרא היא קולטת שהיא בחיים האמיתיים... שגם לו קורות פאדיחות... חח כאילו אחריי הדאווין שהיא שמה... אהבתי לאללה את הפרסומת... קוטלת כזאת , שונה .

אוי ילדונת...

את לא יודעת כמה אנשים כן מתעמקים בפירסומות וכמה זמן לוקח לאנשים לחשוב מה יהיה ואיך יהיה ועם זה יעביר את המסר... אגב,את הפירסומת של קרוקר לא ראיתי... אבל טי אן טי לדעתי פירסומת מדהימה שממש מבינים את המסר בה. ופוקס, הלכו השנה על שנות ה60 ופירסומת בנויה יפה אבל אנשים שלא מבינים פירסומות לא מבינים גם את המסר בפירסומת הזאת

i l0ve u

New member
אולי אם הפרסומות יהיו יותר ברורות

יהיה הרבה יותר קל להבין אותם... אז שלא יתנשאו עלינו פרסומאים וכאלה שכן מבינים ת'פרסומות האלה..

SuGar and SpicE

New member
חחחח...פרסומאים לא "מתנשאים"

עלייך.. נהפוך הוא...את קהל היעד שלהם, המטרה שלהם, הם יעשו הכל כדי להיכנס לראש שלך ולספק את מאוויך.. לפעמים הולך להם, לפעמים לא הכל כדי שתקני ת'מוצר...

i l0ve u

New member
סבבע ..

היא פשוט אמרה "אנשים שלא מבינים פירסומות לא מבינים גם את המסר בפירסומת הזאת.." וזה נשמע מתנשא בטירוףף יעני היא מבינה פרסומות ואנחנו הסתומים שלא.. ולא תמיד הפרסומת כל כך ברורה בגלל זה אני אומרת שלא צריך להתנשא מעלינו אם לא הבנו ת'פרסומת ו"לרמוז" שהבעיה היא אצלנו.. בדיוק כמו שאמרת לפעמים לא הכי הולך להם להכניס לנו ת'רעיון של המוצר בפרסומת.......

EarthWind

New member
כל אחד מוצא משמעות שונה לפרסומות

אז חפיף... בפרסומת של קרוקר - היה פמיניסטי שהפך לשוביניסטי. לא הסברתי את עצמי כראוי. זה בתחיל בתור כאילו משהו פמיניסטי ונהפך למשהו ממש שוביניסטי........ זו לפחות דעתי.

אדוו

New member
כנסי - הערות בונות חח...!../images/Emo26.gif

טיאנטי - ברור שלא הבנת את הקטע אז הבה אני יסביר לך : אחת, סנובה , הולכת, חושבת שהיא איזה מלכה ומתלהבת מזה שאיזה אחד חתיך שם עליה, אז היא תופסת דאווין ומתחילה לענטז... (חח מה נסגר עם המילים) היא שולחת לו מבטים של "תרדוף אחריי" ואז... אופס ! קראה לה ה-פאדיחה... דרכה על החרא, והבחור החתיך מסתובב, קוטל אותה, והולך ! :] אהבתי לאללה, משעשע עד מאד. פוקס- לא ממש ראיתי את הפרסומת, ראיתי חלקים כאלו במעומעם אבל לפי כל התגובות שהיו עד עכשיו - צודק/ת בהחלט, הגזימו בטרוף ...
קרוקר לדעתי פרסומת מעולה... ממש מעולה. הרעיון אחלה. מה דוחה בזה ? אולי לא הבנת את הרעיון אז אני יסביר : חברה שלו לקחה לו את הג'ינס... ואז ברגע שהיא לקחה לו את הג'ינס האהוב שלו היא לקחה לו גם את האישיות שלו . משמע- שיחקה כדורגל , בירה, צורת ההליכה, גרבצה (
) וכד. ואז הסיסמא - לקחת לו תג'ינס- לקחת לו את האישיות עכשיו מי שחושב שהרעיון לא פצצה...אין לי מילים לגביו !!! קאסטרו - הרעיון הכללי יפה והכל, אבל הפרסומת ארוכה מדיי לטעמי. גם צריך לראות את הפרסומת מספר פעמים טובות עד שמבינים את הקטע שלה... כאילו את הפואנטה... לפחות לי לקח זמן לקלוט... מי שלא קלט- אני מוזמנת להסביר לו חח ...

עדידית

New member
קרוקר -פרסומת ממש שאפה...

כאילו זה ממש לא פמיניסטי זה על רעיון "הג'ינס עושה את הבן אדם"

timbaland

New member
קרוקר.....

זה הפירסומת עם הכי הרבה רעיון.... זה פשוט ענק....

אדוו

New member
אין לי מושג אבל היא מזה יפה...

היא מיוחדת כזאת, יש לה יופי מיוחד, אהבתי

למעלה