כנסי - הערות בונות חח...!../images/Emo26.gif
טיאנטי - ברור שלא הבנת את הקטע אז הבה אני יסביר לך : אחת, סנובה , הולכת, חושבת שהיא איזה מלכה ומתלהבת מזה שאיזה אחד חתיך שם עליה, אז היא תופסת דאווין ומתחילה לענטז... (חח מה נסגר עם המילים) היא שולחת לו מבטים של "תרדוף אחריי" ואז... אופס ! קראה לה ה-פאדיחה... דרכה על החרא, והבחור החתיך מסתובב, קוטל אותה, והולך ! :] אהבתי לאללה, משעשע עד מאד.
פוקס- לא ממש ראיתי את הפרסומת, ראיתי חלקים כאלו במעומעם אבל לפי כל התגובות שהיו עד עכשיו - צודק/ת בהחלט, הגזימו בטרוף ...
קרוקר לדעתי פרסומת מעולה... ממש מעולה. הרעיון אחלה. מה דוחה בזה ? אולי לא הבנת את הרעיון אז אני יסביר : חברה שלו לקחה לו את הג'ינס... ואז ברגע שהיא לקחה לו את הג'ינס האהוב שלו היא לקחה לו גם את האישיות שלו . משמע- שיחקה כדורגל , בירה, צורת ההליכה, גרבצה (
) וכד. ואז הסיסמא -
לקחת לו תג'ינס- לקחת לו את האישיות עכשיו מי שחושב שהרעיון לא פצצה...אין לי מילים לגביו !!!
קאסטרו - הרעיון הכללי יפה והכל, אבל הפרסומת ארוכה מדיי לטעמי. גם צריך לראות את הפרסומת מספר פעמים טובות עד שמבינים את הקטע שלה... כאילו את הפואנטה... לפחות לי לקח זמן לקלוט... מי שלא קלט- אני מוזמנת להסביר לו חח ...