מה אתם חושבים...?

נינושש

New member
מה אתם חושבים...?

דיברתי עכשיו עם ידיד שלי זה שסיפרתי לכם שהוא תפוס... אחרי שדיברנו שלחתי לו עוד הודעה אחת.. אחרי חצי שעה חברה שלו ענתה לי.... והתחלנו לריב.. אמרתי לה את כל מה שאני חושבת.... בשלב מסויים היא כבר לא ענתה הבנתי שהוא חזר לחדר ובטח הוא אמר לה לא לענות.... מחר אני יודעת שאני הולככת לריב איתו ריב רציני.... תמיד היינו רבים על שטויות ותמיד היינו משלמים כי לא יכולנו לא לדבר אחד עם השניייי!! עכשיו אני יודעת שלא נשלים כ"כ בקלות.... מצד אחד אמרתי לה כל מה שאני חושבת ורבנו היא לא מעניינת השאלה זה היה שווה את זה?? שווה לי לריב איתו בגללה???? לא לדבר איתו לעומת זה שסוף סוףף אמרתי לה כל מה שאני חושבתתתת.. עכשיו אני דיי בבאסה גם שהתרחקתי ממנו אנחנו עדיין מדברים באיי סי קיו.. לא לדבר איתו בכלל??? אני ישתגע!!!

שווה לא לדבר איתה בגללו ?

הוא משגע אותך , פעם הוא רוצה ופעם הוא לא ..... אני חושבת שאת לא צריכה לריב איתו בכלל , פשוט להתנהג כרגיל ולהתרחק ממנו , לא לבזבז אנרגיות על צעקות ועל נסיון להיות צודקת כי אם את יודעת שאת צודקת , הוא גם יבין את זה. אם תתחילי להסביר לו מה שאת מרגישה זה יהיה כמו פזמון חוזר, לך רע והוא מנסה להצדיק את עצמו , את בעצמך הבנת שאתם משחקים אחד ברגשות של השני אז תני לזה זמן לעבור ותדברי איתו אחרי שתהיי רגועה יותר . אל תתדברי איתו ברוגז כי עצבנות רק תרחיק אותו ותקבע אותו במקום - הוא ינסה גם להיות צודק ותמים . בנוגע לשיחות בינכם עכשיו באי סי קיו , הייתי מעדיפה במקומך , לעבור נושא ואם הוא חוזר לנושא המריבה לומר לו שיעזוב את הנושא הזה כבר אי אפשר לתקן את זה , שניכם מרגישים רע כל אחד בנוגע למעשים שלו ואת צריכה זמן לחשוב על הכל . ובאמת קחי את הזמן ותחשבי אם את באמת צריכה קשר כזה מתוסבך או משהו יותר קליל שיגרום לך להרגיש פחות רע ממה שאת עכשיו איתו?

נינושש

New member
כן.. תאמת זה שווה לא לדבר איתה...

כאילו תמיד היסתדרתי איתה... בתחילת שנה כאילו היא הייתה חברה של ידיד טוב שלי והיינו מסתדרות והכל היה סבבה.. מאז שהיא נהייתה חברה של זה היא עשתה לי כמה קטעים מגעילים ואנחנו לא מדברות גם ככה היא עושה לי פרצופים סתם.. לא עשיתי לה כלום נכון שהיה לי קר לחבר הנוכחי שלה אבל מה עשיתי לה?? כלום!! לא פגעתי בה ספציפית או משהו...!!! אז בתכלס אני מעדיפה לדבר איתו ולא איתהה!!!
ואני יריב איתו בכל מקרה כי הוא פשוט יעלה את הנושא וזהו אין לי דרך להתחמק מזה הוא עקשן מדי...

sh53

New member
פעם הייתן חברות טובות והסתדרתן

ועכשיו כשהיא חברה שלו, אתן כבר לא מסתדרות והיא עשתה לך אפילו "קטעים", אבל אולי גם את עשית לה כמה דברים כי רצית את הבחור והיה לך קצת כואב שהוא איתה ולא איתך?זה בהחלט מובן שתקנאי, כי סה"כ כולנו רוצים אהבה, אבל האם החברות בין כולכם (בינך לבינה וגם בינך לבינו) לא משהו חשוב לכולכם? האם לא שווה לדבר כולם יחד - שלושתכם ולנסות לפתוח דף חדש? מה דעתך?

נינושש

New member
אממממ

תיראי עם יחס כמו שהיא נותנת אני לא רוצה שום קשר אלייה.. היא פשוט כזאת זה האופי שלה.. אני לא היחידה שלא מסתדרת איתה... יש עוד כמה כאלה.... ואף פעם לא היינו חברות טובות... פשוט לא היה לנו בעיות אחת עם השנייה היסתדרתי איתה כי היא הייתה חברה של ידיד טוב שלי... וזהו.. זה לא שהיינו מדברות מעבר לשעות הלימודים... וגם בבצפר לא ממש! ולא עשיתי לה כלום.. אני שומרת ממנו מרחק עכשיו ולפני שהחלטתי על השמירת מרחק הזאת לא הייתי מדברת איתו לידה אפילו... כי לא רציתי לגרום לבעיות בינהם.... תמיד ידעתי מתי לדבר איתו ומתי לא...!!! גם באיי סי תמיד שהיא הייתה צריכה לבוא אליו הוא היה אומר לי כי הוא היה יודע שהיא תתעצבן... ולא היינו מדברים לידה בכלל...!! הבעיה היחידה שלה נגדי זה מה שהיה ביני לבינו פעם..... ! לא רוצה לדבר איתה היא לא מפריעה לי בכלל.. אני רק רוצה שנמשיך להיות ידידים זה הכל... אני כבר המשכתי בחיים שלי... מבחינתי הקטע שלו עבר רק שאם הוא יתקרב אליי אני יודעת שהכל יחזור בגלל זה אני שומרת מרחק...!!!

למעלה