מה אתם חושבים.

orii

New member
פחד חזק מאוד

גורם להשתנה. ברפואה הסינית זה יש לזה הסבר - שלפוחית השתן קשורה לרגש הזה - פחד.

נו, ולוחם עם תחתונים רטובים מרביץ

פחות חזק? ובכלל, איך אני מפחיד מישהו מספיק בשביל שהוא ישתין על עצמו? אפילו את החניכים שלי אני לא מצליח להפחיד בשביל שיבואו בזמן לפעולות.

orii

New member
אני חושב

שאם משהו כל כך מפחד שהוא משתין אז הוא כבר לא כל כך מרביץ (או שהוא בהסטריה מוחלטת). איך להגיע לשם תנסה קו 2 בירושלים שיא האקסטרים.

לא גבות כי אם מצח

עמ' להסב דימום שחוסם ליריב את הראייה. הגבות צומחות על גביני העין שהן מעין רכס צר על הגולגולת שקל להחליק ממנו. הקושי הוא להגיע לראשו של יריב מיומן... קל יותר לפגוע בפריפרייה קרי- ידיים ורגליים. ואלו שמסתובבים עם סכינים עמ' לתקוף הם אולי אפסים - אבל ליבם לא טוב והפוטנציאל שלהם יבוא לידי ביטוי כשהמעיים שלך יקשטו את המדרכה. החיים הם לא מה שרואים בערוץ 4 .

Telkontar

New member
בלי מלח...

לפחות אפשר להנות מהרמה של התשובות ולא מהתוכן...

zappon

New member
דעתי היא שאין דבר כזה משחק אם סכין

או סתם שריטות.אין דבר כזה שאין דבר כזה לא חסרים מקרים וטעויות. החיים חשובים מידי.אז ברגע שמישהו שולף סכין מיד לצאת מהמצב הזה כל אחד ומה שהוא יעשה לברוח לזרוק עליו משהו לנסות לנטרל אותו או לא יודע מה. אין דבר כזה סתם בצחוק ברחוב לפחות. מוות לאנשים שיוצאים עם סכינים מהבית למטרות של תקיפה!!!!

נוספרטו

New member
שאלה טובה

אני לא יודע בקטע של הקרבה, אבל זה מה שאני הייתי עושה, הייתי תופס את הילד הקטן ואומר לו לברוח, תוך כדי שאני מנסה להרגיע את הילד עם הסכין שזה לא שווה את זה, קח את זה בצורה פסיכולוגית... אבל תוך כדי כל זה תמיד(!!!) תשים עין על הילד עם הסכין, אתה לא רוצה שהוא יתקיף אותך מאחור. ואחרי שהילד הקטן ברח, תברח גם אתה, אתה לא צריך שום צלקות גבורה! נדב

למעלה