מה אתם חושבים.

Dragon Roar

New member
מה אתם חושבים.

אם היה כזה דיון אז לא לקפוץ. אם לא היה כזה דיון תעמדו על רגל אחת וקפצו 3 פעמים. טוב אז ככה פעם היה ילד מבית הספר שלי. הוא היה אז בכיתה ט. כמובן שאני לא מכיר אותו. שמעתי שילד בכיתה ג התחיל לרדת עליו. הוא יתעצבן ושלף סכין (לילד בכיתה ג!). לפי איך שחבר שלי אמר לי הוא לא דקר רק ניסה לשרוט. נשבע לכם שהייתי הורג אותו לנסות להרוג ילד בכיתה ג... לא משנה בקיצור האם כדאי לנסות להקריב את עצמך ולקבל שריטה או חתך ביד (כמובן שאפשר לחסום) תחשבו- אולי אני יקבל שריטה ביד אבל אני יהיה מספיק קרוב כדי לתפוש לו את היד ואפילו לשבור לו אותה או להוציא לו עיניים, לשבור לו את היד ולהפליץ עליו. תודו שבתור לוחמים תמיד רציתם צלקת על החזה לא? סתם בצחוק מה דעתכם? מחכה לתגובות הזעם שלכם.

תמצות השאלה:

האם כדאי להסתכן בפציעה מסכין כדי להרוויח הזדמנות להשתלט על היד האוחזת בסכין? יובל, אליך...

גוטמן, הסברת יופי. למה לא המשכת?

אגב, כל להב מסוכן ולו דווקא סכין טאקטית: סכין טאקטית עוברת כל ביגוד מצוי וחותכת עד ואת העצם... אבל בקבוק חד ושבור או "סתם סכין מטבח" לא יהיו קטלניים? האם אנו יכולים להסתכן בפתיחת עורק ואובדן אקוטי של דם? בקרב סכינים אין "תיקו" וכל טעות עלולה להיות בלתי נסלחת
ל-א מ-ק-ר-י-ב-י-ם כ-ל-ו-ם עמ' להשתלט על הסכין של התוקף!!! תחת זאת: מסמים את עיניו באמצעי כל שהוא, זורקים עליו חפצים גדולים / כבדים, בורחים (אם אפשר) או אם אין ברירה ונסגר עליכם הטווח: חותכים לו בסכין (שנועדה להגנה עצמית) את היד... אין פריקת סכין יותר יעילה מלחתוך לתוקף את האמה או לפזר לו איזו אצבע או שתיים.

elflife

New member
טוב אז אם אהיה במצב אמיתי...

בעצם כבר היתי באחד כזה - רק שזה לא היו חיי שהיו בסכנה אלה של אדם קרוב אבל גם לא היתי לבד , בקיצור השתלתו על המשוגע ,אחר כך בדרך הביתה " קפצה" שאלה במוחי ( הכודח תמידית) ואם היית לבד האם היית משתמשת בכול מה שייש לך לא משנה מה " התשובה היתה מידית כן. נכון תמיד ישנה סבירות של פציעה ולא תמיד קלה כפי שאתה מתאר אבל מה עדיף מוות , או יותר גרוע אונס , חטיפה אם הגיע זמני אני ילך כשאני נילחמת - לפחוט אני יגרום לאדם השני גם נזק ( ולא נזק קטן) נ.ב אני מממש לא מעונינת בצלקות :)

Tonjin

New member
well...

a friend of mine always liked to quote this saying, he claims is is of russian origin: "if you have to go down, at least go down with music"... (it might sound better in Russian..) i do not necessarily agree, i liked the spirit behind it all the same...​

"הקרבה"?

מה גורם לך חשוב שהצד השני מתכנן רק לשרוט אותך עם הסכין שלו, ולא, נגיד, לחתוך לך את השריר או הגיד שביומכאנית ישביתו את הפעילות שלך ביד? אני לא אומר שכל דקירה ושיסוף יעשו את זה, אבל הגוף פועל ככה שיש כל כך הרבה דברים שאפשר לחתוך ושיעשו לך רע גם בתוך ה"קרב". אתה חיב לזכור שסכינים שנועדו לחתוך אנשים הם שונים מסכיני המטבח הרגילים שאתה מכיר. עבדתי תקופה מסויימת עם סכיני שפים, שהן חדות מאוד, ועדיין לא ראיתי בשום מטבח משהו דומה לסכינים טקטיות. לגבי הסברים מפורטים של מה עושה כל "שריטה" ביד, אתה מוזמן לשאול את גיא או יובל. כנ"ל לגבי תפיסת יד האוחזת בסכין.

CountDust

New member
גוטמן, אני כבר 20 דקות מתרגל את

טכניקת פריקת הסכין שבקישור ומשום מה מצאתי את עצמי בסוף עם פשטידת גזר...

Dragon Roar

New member
האהא...

אני מניח שהשאלה שלי לא רלוונטית. כך או כך אתה יכול לפצע.

Telkontar

New member
קיימות אינסוף אפשרויות

החכמה היא להיות יצירתי מספיק כדי לשלוף אחת ברגע שהאנדרנלין מתחיל להפוך אותך לחייה ואז קל לך מאד למצוא את עצמך עם סכין בדו-ראשי... לדעתי לא צריך להיות דאן 8 בנין-ג'יטסו כדי להשליך חול לעיניו של התוקף כי הוא בעצם עוד לא פתח איתך אישית בקרב. אם יש ברשותך סכין ניתן להוסיף חטא על פשע ולשרוט את גבותיו, הדם שזורם לעיניים מסמא ומבהיל ולבטח יגרום לשיתוק רגעי. אבל, לדעתי האפסים שמסתובבים עם סכינים הם סתם ילדים חשוכי אינטליגנציה ובעלי לב טוב-פוטנציאלי בסה"כ. לכן, ניטרול והפחדה על אובדן השליטה על מערכות ניקוז הפסולת של הגוף יספיקו כדי שהתוקף לא יחלום על לעשות את זה שוב.

אל נא יגבה לבב כבודו ולא יגס ליבו

באשר אביא לפניו. וממילא ידע כבודו כי אך אמת דיברתי באומרי את מילותיו קראתי אך דבריו (ובמיוחד פיסקתו האחרונה) כשלה דעתי מלהבין. לא נסתייע דבר זה בידי כיוון שדברי כבודו גבוהה גבוהה הם נכתבים ועד לרקיע נושק משלב דבריו של אדוני, ופשוט רוח וצר מוחין כעבדך - לא לו הדבר אשר לזה, להבין אותם. זה בנוגע ל"איך" אתה כותב. בנוגע ל"מה", אם אתה יכול לשלוף סכין ותוך כדי קרב _לשרוט_ למישהו את הגבות, שים בתוכי מלפפונים לכבישה כי אני בטוח צנצנת. וכיוון שאבד לי מילון השאולינית-עברית-שאולינית שלי לאחרונה, אולי תבהיר מה זה "ניטרול והפחדה על אובדן השליטה על מערכות ניקוז הפסולת של הגוף יספיקו".

שי רגב

New member
אין. אין מילים! ../images/Emo6.gif

"שים בתוכי מלפפונים לכבישה כי אני בטוח צנצנת"... נפלתי בריצפה, עשה אותי חלולים חלולים, נקבים נקבים !!

בררררור, בררררור, אני פשוט לא מבין

מה הקשר בין זה לענייננו - כבר ראיתי אנשים שהפליצו מרוב לחץ אבל עוד לא ראיתי מישהו שזה עצר אותו.

למעלה