מה אתם חושבים?

Ey@L

New member
איזה שטויות!!!

הממוצע הישראלי הוטא בעד גיל 18 רק 40% מהבנים עושים את זה, ו 10% פחות בבנות. 70% השתגעת, לכולם! אל תילחצו לעשות את זה!, יגיע הזמן. אם אתה חי בחברה שבה הרוב עושים את זה בגיל 16, אז תהנה!

LI$A

New member
מה יותר פשוט מזה....

אם את רוצה את יורדת-את עושה את זה בשבילו ואם הוא רוצה הוא יורד-וזה בשבילך וזה לא מגעיל ולמרות שאת חושבת ככה מתישהו תחשבי להיפך סך הכל מציצה ואת לא חייבת ל*שתות*....... לא נראה לי שקיימות עוד הצדיקות ששכבו בלי לרדת........ זה נהיה לגמרי שיגרתי ואת לא אמורה להגיע למצב שהוא יבקש את זה.... את אמורה לדעת מה הוא רוצה

erlich

New member
69696969696969

מה רע? זה לא נוראי, אז מה עם לזה שלכן יש ריח של דגים מתים? (אני צוחק אל תקחו את זה אישית מדי). אם זה עושה טוב, ואתם אוהבים אחד את השני אז לפי דעתי לא צריכה להיות בעיה עם זה. לפי דעתי (וניסיוני), כשזה עושה טוב לבן\ת הזוג שלך, תעשה את זה. אין תמורה יותר טובה מלראות מישהו שאתה אוהב נהנה... תודה, ארז.

flowr..

New member
ובכן

מה הבעיה? אם אני לא ארצה לעשות את זה- אין שום דבר בעולם שיכריח אותי לעשות את זה. אם אני חושבת שזה מגעיל (והמחשבה על זה מ א ו ד מגעילה אותי), אני לא אעשה את זה, מי קבע בכלל שצריך לעשות את זה? צריך לעשות רק מה שאוהבים ושבא מתוך אהבה (טוב, זאת דעתי...). ובקשר למה ש-Black Star אמרה- אני גם זוכרת שרק לפני שנה-שנתיים המחשבה על נשיקה שבה לשון נוגעת בלשון הגעילה אותי נורא וחשבתי שצריך המון המון אומץ בשביל לעשות את זה. (אני אף פעם עוד לא התנשקתי, אז אני לא יכולה להעיד, אבל עכשיו אני פשוט כבר לא חושבת שזה מגעיל). אגב, קראתי מה שאמרתם (אני לא זוכרת מי אמר את זה) בקשר לזה שהמחשבה על ירידה לא תגעיל אותי לעד, אני לא יכולה להגיד: ``כן נכון, זה הדבר הכי מגעיל בעולם ואין סיכוי שאני אעשה את זה!`` כי אני לא יודעת מה יהיה בעתיד ומה יהיה כשאני באמת מאוד מאוד מאוד אוהב מישהו אהבה עמוקה, אני לא יכולה לדעת מה יקרה אז, אבל נכון לעכשיו, כרגע- זה מגעיל אותי.

למעלה