מה אתם חושבים?

MOR@N

New member
מה אתם חושבים?

לפני מ``ס ימים יצא לי להתווכח עם חברות שלי לכיתה בקשר לסקס.. מכוון שאני בתולה אז הן קבעו שאני טועה...... הן טענו שמתי שהוא באיזה שלב הבחורה כן יורדת לגבר ואני אמרתי שאני לא יעשה את זה כי זה מגעיל אותי הן אמרו שבהתחלה לפני שהן שכבו גם הן חשבו כך.... ועכשיו כבר לא (תבינו לבד....) אין לי שום דבר נגד מי שעושה את זה זה ממש לא מעניין אותי מה החברות שלי עושות במיטה בכול אופן לקחתי את זה לתשומת ליבי והתייעצתי עם ידיד שלי שיש לו הרבה יותר ניסיון מבנות 17 18 (הוא בן 26)והוא הסביר לי שזה תלוי בבחורה אם היא לא תרצה אז הם ימשיכו לעשות את זה כרגיל... לכול הבחורות שפה: מה אתן הייתן עושות כשהגבר שלכן מבקש את זה? לכול הבחורים: אם הבת מסרבת .....איך תגיבו? אההההה ויש לי שאלה למה אני לא נמצאת ברשימה של חבריי הפורום? :-(

קצפת

New member
איכס!!!

איכס, דוחה, מגעיל ואני ממש ממש לא מתכננת לעשות את זה

תראי...

אם מישהי לא רוצה לרדת אז לא צריך... אם היא לא אוהבת אז שלא תעשה... אסור להכריח.

איכס- גועל נפש!

[שוב פעם, שווא מתחת לנו``ן]. אני אומרת- אם כבר למצוץ אז אצבע. ואת כבר תהיי ברשימה של הפורום- זאת טבלה מפגרת שסופרת לך הודעות פעם ביום [נידמה לי], בצורה שרירותית ומטומטמת- פשוט תתעלמי. ואאאאאאאאאה! אני לא מצליחה להדפיס ויש לי עבודה להגיש מחר.

מישהי17

New member
זה לא כזה דבר מגעיל

זה לא כזה דבר מגעיל

לדעתי זה תלוי באישה אם היא רוצה או לא אבל לרדת לגבר. גם לגבר מותר להנות לא? וזה די נחמד.... אז בכלליות זה תלוי אבל למה לא? אף פעם לא פגשתי בגבר שביקש את זה ואם הוא מבקש אז מנסים ואם לא נהנים לא ממשיכים

אני רק לא מבינה למה זה צריך להיות עכשיו

הרי לא נהוג שבנים יורדים לבנות בגילינו- יש עוד זמן לכל סוגי הגועל נפש [הפעם בלי שווא]. ובבקשה תפסיקו לכתוב הגבר שלה ובכלל גבר- זה נישמע רע.

Black Star

New member
האמת...

שבנים כן יורדים לבנות, גם בגילנו, אני מכירה די הרבה שעשו את זה. גם לנו מגיע, לא? ;-) ובקשר לשאלה עצמה- רוב הבנות חושבות כמוך, שזה מגעיל והן בחיים לא יירדו לבן. ובסוף כולן עושות את זה.. זה חלק מהעסק. וזה לא כזה מגעיל. אגב- בכיתה ה`, או ו`, או משהו, גם נשיקה עם לשון נראית שיא הגועל.. ותחשבו על זה. איייאייייייאייייי ביי יעלי שפוכה לגמרי, יש לי מחרתיים בגרות בתיאטרון ומחר אני מנהלת במה ובע........

מצטערת לאכזב אותך...

אבל בנים כן יורדים בגילנו. אני בת 15 וחצי, והפעם הראשונה שירדו לי הייתה לפני חצי שנה בערך, קצת יותר... זה *כן* קורה בגילנו :)

איח!

איך לעזאזל הגענו לדבר על זה, ומי בדיוק חשב שזה יתרום לבריאותי הנפשית?

סליחה שסיפורי הוגינה שלי מגעילים אותך -

VAGINA VAGINA VAGINA VAGINA VAGINA VAGINA VAGINA VAGINA VAGINA VAGINA VAGINA VAGINA VAGINA VAGINA VAGINA VAGINA VAGINA VAGINA VAGINA VAGINA VAGINA VAGINA VAGINA VAGINA VAGINA VAGINA VAGINA VAGINA VAGINA VAGINA מרוצה?? חוצמזה את התחלת. :)

N0

New member
משום מה כל הנושאים האחרונים של N0 כוללים אווו די!

ממש מוזר, N0 מאז ומעולם (מאז הסרט הכחול הראשון שלו) לא הבין איך בנות מוכנות להכניס את הדבר הזה לפה שלהן זה תמיד נראה לו דבר שאולי אחת מאלף עושה... ואז כשהו גדל ולמד קצת והתחיל לדבר על זה הוא הבין שבנות בד``כ עושות את זה לפני שהן שוכבות עם מישהו (אמריקן פי) כן זה ממש מוזר אבל יש בנות (וזה רוב הבנות שלN0 יוצא לדבר איתן) שזה נראה להן פחות סקס ממין רגיל. לN0 בכל זאת זה עדיין נראה מגעיל (כנראה בגלל שבאיזשהו סרט הסבירו לו שהוא מתישהו יצתרך לנשק את הבחורה אח``כ ) אבל לפי מה שנראה גם זה עובר לו עם הזמן... בכל מקרה אתם לא צריכים לעשות שום דבר שאתם לא רוצים. N0

תגובתו של מר ``קרח בפריזר``.

לפי דעתי החברות שלך עובדות עלייך, והן לא כ``כ מנוסות כמו שהן אומרות.. זה תמיד ככה. לא שיש לי ניסיון רב בנושא, כיוון שגם אני עדיין די.. אאאאאה.. *אהם* ..בתול.. *אהם* ובקשר לשאלתך: לפי דעתי לא צריך לשאול שאלה על מנת שהיא תסרב, כלומר - אם זה קורה, זה קורה.. מה שאני תוהה, זה האם הבנים אי פעם אומרים ``לא``? זה בכלל הגיוני??

!~!~sweet angel

New member
מורן את צודקת ב-100%

תיראי גם אני כמוך בתולה אני בת 16 וחצי ולדעתי ילדה בגילי לא יכולה להרגיש מוכנה לשכב עם מישהו ואם היא עושה את זה זה רק בגלל שהיא מבולבלת או תחת לחץ! עכשיו לגבי מה שאמרת בנוגע ללרדת למישהו לדעתי זה הדבר הכי הכי הכי הכי דוחה שיש וגם אני לא יהיה מוכנה לרדת לאף אחד לא משנה כמה אני יאהב מישהו ואם למישהו יש בעיה עם זה הוא יודע לאן הוא יכול לדחוף את זה! אז זהו, הקיצר לדעתי אם הבת מסרבת לרדת זאת ההחלטה שלה בלבד! ומי שאיתה צריך לקבל את זה! H-)

Oi Vey Zmir

New member
מצד 27....

כל נער או נערה מגיעים לבשלות או בגרות בקשר למיניות שלהם (ככה מגדירים את זה בד``כ...מה לעשות) בגיל אחר. בוא נגיד ש70% מהזכרים והנקבות בדיל 16, שוכבים כי...כי ככה. זה לא אומר שזה לא בסדר. בקשר לירידות.. זה גם קשור לאיך מסתכלים על זה. וכל הבנות שאמרו פה איכס- א) אתן לא צריכות להסתכל. ב) זה בדיוק כמו להכניס לפה כל איבר אחר בגוף, ובפה יש יותר חיידקים ג) אתן לא חייבות לבלוע... אז מה בדיוק מגעיל? ברור שאני מסכימה שזה האיבר הכי מעוות שיש, אבל אני אישית לא מסתכלת ולא אסתכל. וזה לא מעניין אותי. וד``א לפחות בחברה שאני מסתובבת בה, לרדת זה ממש לא עניין גדול. אפילו דיי שולי. בכל אופן, זה גם לא קשור לאהבה כי אם את נגעלת מהאיבר הזה זה לא הכי משנה לך לאיזה אדם הוא מחובר... ד``א אני בדיוק הולכת לברית, ואכן חברה שלי שאלה אותי פעם למה לא יכלו לחתוך להם הכל. שאלה טובה. יום טוב, אוי.

N0

New member
אחחח

תגידי לחברה שלך (ואולי גם לעצמך) שיש תרבויות שבהן עושים ברית מילה גם לבנות. אני מזמין אותה לנסות חוצפנית ! N0

N0

New member
וזה הזכיר לN0

בדיחה שוביניסטית שהוא שמע איפשהו (מקווה שלא בפורום למרות שאם כן הוא גם בטוח שהוא שמע אותה במקום אחר ). למה נשים מזייפות אורגזמה ? כי הן חושבות שאיכפת לנו. N0

לונה

New member
ביקשת את זה ;-p

Why is it so hard for women to find men that are sensitive, caring, and good-looking? Because they already have boyfriends. הייתי נורא נחמדה. באתר יש יותר מאלף: http://www.menjokes.com/

N0

New member
אה אחת מצויינת...

כן גם N0 יודע להשתמש במנוע חיפוש... בטיסה טראנס אטלנטית התחילו לפתע מערבולות אויר קשות והקפטן כמובן ביקש מכל הנוסעים שיחגרו חגורות וישבו במקום. לאחר כחצי שעה שהמערבולות ממשיכות אישה אחת בקידמת המטוס נשברה והתחילה לצעוק ``לא לא אני צעירה מדי כדי למות !`` - ``הצילו ! הצילו !`` - ``טוב לפחות אם אני הולכת למות אז אם יש פה גבר שיכול לפחות להראות לי מה זה להיות אישה בבקשה אני לא רוצה למות ככה!``. כמובן כל הנוסעים במטוס היו בהלם והם הביטו על האישה בבהיה מוזרה. פתאום מהמושב האחרוי קם גבר וצעק לה ``אני אראה לך מה זה להיות אישה!`` הוא היה בלונדיני עם עיניים כחולות 1.87 שרירי חטוב כל מה שאישה חולמת עליו (מגולח בלי שערות על הרגליים או הגב או החזה בלה בלה בלה...) הוא התחיל ללכת לקידמת המטוס ולאט לאט הוא התחיל לפתוח את הכפתורים של החולצה שלו. הוא התקרב לאישה עדיין פותח את הכפתורים של החולצה שלו, עמד לידה היא יכלה לראות את פיטמותיו הזקורות נוצצות להן על עורו החלק (הא!!). הוא הוריד את החולצה ואמר - ``תגהצי את זה `` N0

למעלה