למרות זאת פישיבום הם נחמדים אבל בוא נגיד את זה ככה: יש להם הרבה ללמוד על פאנק למה בינתיים הם רוק ישראלי מתיימר להיות פאנק... משהו בערך כמו סרטן השד רק שסרטן השד מבינים מהחיים שלהם(והם חיים הרבה שנים)!
אין לך בושה להגיד שסרטן השד ופישיבום זה רוק ישראלי ולא פאנק?! ובכלל להגיד שהן דומות?! שתי להקות שאין שום קשר ביניהן, אחת מנגנת אולדסקול פאנק רוק (סרטן השד, ולא הכאילו פאנק רוק שהמכוערים שפורום הזה שומעים) והשנייה (פישיבום) יותר קרובה ליסודות של הפאנק, יעני פרוטו פאנק וכאלה, שזה היה מין רוק אנד רול-פאנק, כמו אמסי5, הסטוג´ז ועוד כל מיני. תיכף תגיד לי שגם זר פרחים זה לא פאנק, הא?
תגיד מה אתה טיפש או סתם משחק אותה? מה היה הקטע של ההערה הדבילית הזאתי? מה אתה יודע מה אנשים פה שומעים שאתה אומר את זה? אתה יודע נכון יש פה אנשים טיפשים אבל גם יש פה אנשים שמבינים, אז אל תתחיל לצאת לי בהכללות ועוד אתה תופס גובה שאתה יעני יותר מבין ממנו ושומע מוזיקה יותר "אמיתית" ממנו. תוריד תצורה המפגרת שלך מהשמיים כי אתה לא יותר טוב או יותר מבין ממנו. וסבבה בקשר לפישיבום תהיה לך איזה דעה שרק תרצה אבל שמור תהערות הדביליות שלך לעצמך
לא יודע ברק,ממה שאני שמעתי אז זה חומר ממש לא פאנק אולי טיפה קרוב לפאנק של סרטן השד..תשמע את השיר דבק מגע ותבין... ולגבי פישיבום לא משנה מה הם מנגנים הם יותר מתיימרים ממנגנים פאנק החב´רה האלה,בוא נגיד שכישרון יש להם והם ממש טובים במה שהם עושים אבל זה ממש לא פאנק! יכול להיות מזוית מסוימת שהם דומים לאיגי פופ והסטוג´ז לא ששמעתי אותם כל כך הרבה כה... ולגבי זר פרחים,במקרה זאת אחת מהלהקות היותר מועדפות עליי בישראל,לא שאני משמיט דברים אחרים אבל אליהם אני לפחות מוצא טיפת כבוד גם עם הסגנון שלהם וגם עם הטעם המוזיקלי של איתמר(הבן אדם אחלה גבר אין מה להגיד)!