מה אתם חושבים

אסלן

New member
מה אתם חושבים

מקשרים התאכזבתי ואולי יש עוד סיכוי אבל לא בעתיד הקרוב (מערכות יחסים) אבל אני לא יודע עם לשכב עם מי שאני רוצה בלי מחוייבות "שרמוטה" וכל זה מה אתם חושבים?

TwelveEyes

New member
אני חושבת...

שאתה צריך לעשות מה שבא לך, כל עוד המצפון שלך לא מציק לך על זה ואתה לא פוגע במישהו...

נמ.. מוזר ../images/Emo32.gif

אנשים בכתה שלי כל הזמן רואים שאני מציירת במחברות זוגות סלאשיים (מהארי פוטר, כמובן) [הסבר: זה לא שאני מציירת *רק* זוגות סלאשיים, היום לדוגמה בשיעור ספרות ציירתי את הדמויות מהמחזה אנטיגונה] אבל זוג סלאשי נדוש הוא תמיד דבר שמתאים לצייר כשנורא משעמם ואין שום רעיון מקורי לציור יפה... הממ.. בכל אופן, לאחרונה שמתי לב שהכל רק בנים.. אז התחלתי לצייר בנות כדי לא לקפח אותן (מוזר, אני *התחלתי* לצייר בנים כי פעם הם כל הזמן היו מקופחים ע"י בנות... קשה למצוא איזון -_-) יש ילד בכתה שלי, שכשעוד הבנים היו אלה שקופחו, הוא כל הזמן שאל: למה את מציירת בנות כל הזמן? מה את לסבית? לסבית? בלה בלה בלה אז יום אחד ציירתי בחור ערום והבאתי לו את זה, ואמרתי לו: "הנה עכשיו אתה מרוצה?" והוא התחיל לצרוח ואמר: "אהה! עדיף שתחזרי להיות לסבית!"
אז מוזר.. היום לקחתי ממנו את היומן מקווה (השולת ביותר!!! שכל תלמיד בבי"ס מקבל בחינם! {חיני-חינם!}) בשביל לקשקש ולקשט לו.. והוא אמר לי: "תציירי לי לסביות!" וזה היה נורא מוזר שהוא נתן לי ככה לקשקש לו ביומן ועוד לצייר לו לסביות..
כי הוא לא מאלה שממש מעריכים את עבודות האומנות שלי. בלה. לא יודעת למה סיפרתי לכם את זה... 8_8

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifמוזר..?

לאא..
אנוכי, ועצמי, מציירת בעיקר בנות, למה? כי אני לא יודעת לצייר בנים. בקושי...

S.Riddle

New member
אני לא חושבת ש... ארר...

אני אמנם מציירת יותר בנות, אבל זה פשוט יותר נוח לי... כי... אני מציירת בנות יותר טוב ^^; אם כי אני בכלל לא מציירת יפה... אבל זה לא העניין.... הקטע הוא שלא תמיד מציירים לפי העדפות מיניות... אני פשוט מציירת את מה שבא לי על הרגע... לאחרונה אני מציירת יותר בנים, כי אני מעצבת דמויות מאנגה שונות... אבל זה באמת ראנדומי.

TwelveEyes

New member
אההה...

אני כל הזמן מציירת בנות. מאז ומתמיד ציירתי רק בנות. וזה לא קשור לכלום, חוץ מהעובדה שאני חושבת שהגוף הנשי הוא אחד מהדברים היותר יפים בעולם... הכל מעוגל ומקומר ועדין וסקסי ואני אוהבת את איך שהעפרון (או העט) מחליק לי על הדף כשאני מציירת אותן. בזמן האחרון, משום מה, דווקא התחלתי לצייר בנים.. אבל הרוב השולט הוא עדיין נשים. ואף אחד לא קורא לי לסבית בגלל זה... יודעת מי זו פולביה לוי-ביאנקי? היא אמנית איטלקייה מדהימה. יש לה ציור ענק של שד נשי בחדר השינה שלה, וציור של שפתיים נשיות על הקיר לידו, שלא לדבר על שאר האמנות שלה שמאד מתמקדת בדברים עגולים ונשיים, כמו הביצה. והיא דווקא סטרייטית. אז הילד הזה... בעע, אל תקחי אותו ברצינות.

והכותרת

לי עד לא מזמן היה קטע דומה שאני ציירתי בנות באובססיביות מכיתה ה´-ו´, כשהתחלתי לעצב בגדי נשים והיו לי מחברות שלמות, לא הייתה מחברת בלי עמוד עם קשקוש של חזה ישבן או אפילו בחורה שלמה. הבעיה היא שידעתי על עצמי שאני הומו כשציירתי את זה, ולא הבנתי למה אני לא מצייר בנים, כי זה הרי מה שמושך אותי, ולפני כמה ימים הסתכלתי בסקצ´בוקים שלי ( ספרי סקיצות) וגיליתי שהרב הגדול של הבנות הוא עם מבנה די גברי בכלל, שרירי רגליים שופעים, ישבן לא נשי וכו´........ תאמת גם אני לא יודע למה אני מספר לכם את זה...

בונבוני

New member
תגידו לכל ההומואים קטע כזה.........

גם אני כל הזמן מצייר נשים ...אבל אצלי הן ממש נשיות....מעניין ????????? כאילו מה זה קטע הומואי הציור....והשירבוטים

TwelveEyes

New member
נראה לי...

שזה קטע של כל הגברים, סטרייטים והומואים כאחד. אני לפחות בחיים לא הכרתי בן שידע לצייר אישה כמו שצריך לצייר אישה :)

Blackice

New member
באמת?

טוב ברגע שאני אצליח להפעיל את הסורק נראה.. בעקבות ´סגול´ שבכל פינה של החוף שם היו בנות ערומות, יצא לי ציור של מישי בלי חלק עליון.. וחוץ מזה שהיא הדמות שלי באמבר שיכולה לזרוק משאיות למרחק רחוב וכו´, ולכן יש לה טיפונת כתפיים, היא די נשית
ואני ציירתי פעם בעיקר בנים כי אני נהנה לצייר את מבנה הגוף, ושרירים וכו´ , אבל עכשיו אני מתנסה בסגנון של מאנגה ובו הרבה יותר כיף לצייר בנות, כי.. כי בהן יש את הנקיות של הסגנון של המאנגה, ובבנים הרבה פחות. וגם העיניים שלהם פחות מעניינות
לכן נהנתי כל כך לצייר את אלייז´ה
ו.. זה אתגר שאני שומע פה? לצייר אישה כמו שצריך? אוקיי..
ארז (תצפי ל.. נגיד, אנג´י, בעתיד הקרוב, כשתהיה לי ההשראה
)

resputin

New member
אני אומנם מצייר..

(עוד מישהו שם לב, שיש משהו מאוד מאוד משותף לכולנו.?) אבל לא אנשים. אין- לא מסוגל, לא יכול. ידיים ועיניים כן, שפתיים לפעמים- אבל האף? הורס הכל. אפרופו עיניים, ציור אחד שלי שסרוק על המחשב
וזהו, אני מצייר חיות, דוממים ודברים בילתי קיימים..

TwelveEyes

New member
אתה יודע מה?

לך על זה. אני רוחשת הרבה כבוד לאנשים שמצליחים לשנות את דעתי בקשר למשהו.

פריפטס

New member
מצחיק

גם אני... משברט בשיעורים... הקטע המצחיק הוא שהן מאוד מאוד נשיות, ואני באמת מתכוון מאוד מאוד... בצורה חולנית- חזה עצום וגוף שממש לא קיים במציאות על אף דוגמנית... יום אחד אני אסרוק ואעלה לפה
.

למעלה