מה אתם חושבים ?

משה דור

New member
מה אתם חושבים ?

מקרה :
היא מוצאת חן בעיניו והוא מרגיש שזה הדדי . הוא מנסה בכל מיני דרכים עקלקלות (לומר שלום\לעשות עיניים וכו') למשוך את תשומת ליבה כדי לקבל איזה פידבק או איזה " אוקיי" . וכלום .
הוא בטוח ב- 99% שזה הדדי , וזה כאילו שהיא נתנה את "האוקיי" בדרכה שלה (שהוא לא הצליח לעלות על זה , אבל זו התחושה) .
ולמה הספק ? כי היא לא יוצרת קשר עין , ולא רק איתו .

אז השאלה שלי היא (בהנחה שזה באמת הדדי) , עד כמה לדעתכם קשר עין הוא חשוב בחיזור , עד כמה חוסר קשר עין זה TURN OFF , האם זה יגרום לכם לרדת מהעניין ?
אני ממש צריך לקבל חוות דעת אובייקטיבית כי פעם ראשונה שנתקלתי בזה ואני מה זה אבוד

שלום

החשוב באמת כמה היא טובה ונחמדה אליו בהתנהגותה, במלים ובמעשים. ככל שהיא יותר נחמדה אליו, היא כנראה יותר רוצה את הקש'ר.

קשר עין הוא מרכיב מאד עיקרי בחיזור.
מבט הוא אחד הדברים הכי כנים, ולרוב גם מעביר המון מסרים שבעצם קשה לומר.
חיזור מתחיל מקשר עין, אם הוא ממושך, זה מעביר את המסר כי ברור שיש, אם הוא חטוף, לעיתים גם מראה על עניין, כי לרוב יגיעו בעקבותיו
עוד כמה מבטים חטופים באותה מידה.

אם יש בטחון של 99%, למה להשאר באויר?
אולי היא חסרת בטחון, אולי פשוט נבוכה... זה יכול להיות.
כדאי פשוט לגשת ישירות ולהזמין אותה לצאת, הפוש הזה יכול להניב קשר שיתפתח.

Megie

New member
היי משה

אני לא אוהבת הסקת מסקנות.
אי אפשר להחליט שמשהו הדדי במיוחד לאור נתונים כ"כ דללים כמו קשר עין.
הדבר הכי נכון לדעת אם הסקת המסקנות נכונה-היא לפנות ולברר.

נכון, עיניים משדרים שפה אינסופית ומגלים עלינו המון.. אבל זאת שפה שלומדים להבין אחרי איזשהו הכירות או איזשהו זמן ואינטרקציה.. בגלל זה אני לא הייתי מסיקה מסקנות על סמך מבט אחד שהעברתם אחד מול השני.

navyseal2

New member
תלוי איפה

אם זה בפאב או מסעדה, אז חובה קשר עין, אם זה אדם שקיימת איתו כבר איזושהי היכרות ראשונית, נראה לי פחדנות להימנע משיחה.

למעלה