מה אתם חושבים?

limon10

New member
מה אתם חושבים?

בכמה מטופלים אתם חושבים המטפלים מטפלים בו זמנית באותה תקופה? האם לדעתכם למטפלים יש בדרך כלל איזה שהוא מטופל שאליו הם הכי מתחברים ונקשרים שבשבילם הוא קצת יותר מיוחד משאר המטופלים ובו הם יותר מתעניינים וחושבים עליו לעתים קרובות?

מכיוון

ש'מטפלים' הם אנשים, כל תשובה תהיה נכונה
יש מטפלים ככה ויש אחרת, יש כאלה שמתעניינים יותר ויש פחות, יש עם מעט מטופלים ויש עם הרבה - אבל לעולם לא יותר מהשעות שיש ביממה

המממ...

למרבה הצער יש מטפלים שיש להם יותר מטופלים ממספר השעות ביממה.
אלו הם הרופאים -- שרואים מטופל כל 10 דקות

ומכיוון

שזה פורום לסוגיות פסיכולוגיות, הנחתי שלא מדובר על מטפלים מזן אחר.

וכן, יש פסיכולוגים שגם מעבירים קבוצות, אז באמת יותר וככה, אבל הרעיון היה שיש גבול לכמה בנאדם יכול לראות אנשים.

אני לא יודעת למה הוא שואל

אבל זה מאוד טבעי, כשנמצאים בטיפול, לתהות עד 'אני כמטופל' באמת חשוב למטפל, כמה אני מעסיק אותו, כמה באמת אכפת לו ממני, ואיזה מקום יש לי בלב שלו יחסית ליתר מטופליו.

שאלות שאין עליהן תשובות, אגב... אבל הן לגיטימיות לגמרי.

ladybug4NLP

Active member
הוא שואל כי....

אם תחפשו בהודות מחודשים קודמים הרי שהוא פיתח "רגשות" כלי המטפלת שלו ולאחר שלא נענה הרי שהוא כנראה אבססיבי כלפיה, החל מהרצון שתתן לו תשומת לב מירבית, דרך טיפול בסכום נמוך ממה שהיא לוקחת בדרך כלל ועד לאחל לה כל מיני דברים "טובים".

מעניין ששמות של משתמשים שחוזרים על עצמם עם תוכן חריג לא מדליק כאן שום פנס

גם בזה יש משהו

לפעמים אפשר לזהות גולים חוזרים לא רק לפי שם, אלא לפי סגנון הכתיבה.
ככה אפשר לזהות גם את מחליפי-הכינויים הסדרתיים.

את צודקת

למרות שאני חייבת להגיד שאני לא מנסה אפילו.
גם כשהכתיבה "מצלצלת" לי כמוכרת, אפילו הנושאים שלה, אני תמיד מעדיפה לתת למי שכותב בפורום את ההתייחסות כאילו בא לכאן לראשונה או כאילו שאל פעם ראשונה.

מבחינתי, כניסה בשם שונה ושאלת אותן שאלות שוב בפורם ייעוץ פסיכולוגי, לא אוטומטית מתוייגות כ"טרול". יש לאנשים סיבה מדוע הם שואלים שוב ושוב את אותן שאלות ואני לא מניחה שהם שואלים שוב כדי 'לעצבן אותי' או לעשות פרובוקציות לדרי הפורום, אלא כי באמת ובתמים הם מסתובבים בעולם עם נושאים לא פתורים.

כלומר, רוצה להגיד שיכול להיות שהגבול שאני שמה בין 'טרול מעצבן' לבין מישהו שבאמת מגיע עם דילמות (סוגיות?
) חוזרות לפורום הוא מעט שונה.
נותנת לאנשים לשאול שוב ושוב כי אני מניחה שלא קיבלו תשובה מספקת, ולא כי אני מניחה שרוצים לעצבן.

זה מעניין.

את יודעת מה זה מזכיר לי?
זה מזכיר לי ילדים -- ששואלים שוב ושוב אותה שאלה.
פסיכולוגים מנחים, במקרה כזה -- לענות כל פעם תשובה חדשה.
כי אם שואלים שוב, כנראה התשובה הראשונה לא הייתה מובנת... או לא עזרה.

המסקנה

שיש מישהו שזה מה שמעסיק אותו.
בעיני זה לגיטימי בדיוק כמו כל דבר שמעסיק כל מאן דהוא

למעלה