מה אתם חושבים..

nofar120

New member
מה אתם חושבים..

הכרתי מישהו שנתיים שמתוכם שנה היינו ביחד.. הוא אחד האנששים הכי קרובים אבל הוא עשה דברים שגרמו לי לא לסמוך עליו. אני מאוד אוהבת אותו אבל הרבה פעמים התלבטתי עם עצמי אם אני באמת צריכה להיות איתו... קרו הרבה דברים שבכל אחד מהם הייתי מתפרצת ואומרת שאני רוצה לסיים את הקשר הזה הוא מאוד התנגד, הוא לא הבין איך אני מוותרת על האהבה הזאת, שלא אכפת לו כלום שהוא אוהב אותי ורוצה להיות רק איתי.. לפני שבוע... זה קרה עוד פעם אמרתי לו שיצא לי מהחיים והכל נגמר ושאני רוצה לשכוח אותו... וזה נגמר.. לא דיברנו מאז.. מה זה אומר?

free soul

New member
שאת לא אוהבת אותו כנראה?

גם לי זה קרה, עם איזה מישהו שיצאתי איתו כל הזמן "איימתי" בפניו שזה לא יילך וגם הוא אמר שאני חשובה לו בלה בלה בלה.. עד שזה באמת נגמר [מהצד שלי] וזהו, אני לא בקשר איתו יותר... ווואלה, מה זה אומר כלפיי? שאני לא אהבתי אותו... נו.. זה קורה.

nofar120

New member
אוקיי

לא דיברתי על עצמי.. דיברתי עליו... הוא תמיד היה מתקשר ולא נותן לזה להגמר ועכשיו לא.. וזה מוזר אני לא רוצה לחזור אליו או משהו זה פשוט מסקרן לא קרה לכם?

מוכר לי הסיפור הזה

לדעתי זו לא ממש סקרנות, זה געגוע. אולי באמת שניכם כבר לא אוהבים כמו פעם, אבל התרגלתם אחת לשני ברמה מסויימת שחסר לך השיחות איתו, החיזורים מצידו.. לדעתי שוב, זה נורמלי וקורה בכל קשר שבו הייתה אהבה שנגמרה.. ונשארת הגעגוע לבן אדם עצמו.

אולי הוא הגיע למצב בו הוא מספיק אמיץ ומספיק

שלם עם עצמו לצעד של פרידה? אולי עכשיו הוא יוכל לחפש לעצמו קשר אחר שיהיה עבורו טוב ומתאים יותר (לפי מה שאת כותבת, אני משער שהוא פשוט בגד בך)? מעבר לאלה, יש עוד אלף אפשרויות לפחות. את עשית את הצעד שלך מתוך כוונה מסויימת. מה זה משנה כרגע מה הוא חושב?

free soul

New member
נו בסדר, אז קרה...

הוא המעיט לפתע את השיחות אלייך ואת הפסקת את הקשר בעקבות כך כי זה לא מתאים לך
הגיוני לגמריי, זה מה שקרה לי
פשוט קשה לי לפעמים להסביר את עצמי

זה אומר שקיבלת החלטה להיפרד מבחור

שאת לא סומכת עליו ולא מאמינה בו בגלל מעשיו, ושבגלל הדינמיקה בקשר שלכם אתם לא מצליחים ליצור זוגיות טובה ומתאימה שבאמת מספקת אותך. זה אומר שקיבלת החלטה קשה ולא נעימה, אבל אחת אמיצה, שתהיה נכונה לטווח הארוך. אל תשברי. צרי לעצמך קבוצת תמיכה של שניים - שלושה אנשים קרובים, שתפי אותם ותפרקי מעצמך. בשלב הראשון, את צריכה בעיקר אוזן קשבת, חום ואמפתיה. על מה שמעבר לזה, נדבר אחר כך.

למעלה