מה אתם חושבים שיהיה...

נעמה ע.

New member
מה אתם חושבים שיהיה...

אחרי שיצא הספר השביעי? זה יהיה כמו שיא כזה- כולם יחכו לזה נורא פני שהוא יצא, אבל... תודו שזה יהיה ממש עצוב להגיע לעמוד האחרון... ולדעת- שאין יותר הארי פוטר, וזאת הפעם האחרונה שאת קוראת את הארי ``חדש``, בלי לדעת בעל פה את כל העלילה- ואז אולי עוד כמה חודשים יתרגשו מזה, אבל סה``כ... לא יהיה יותר למה לצפות! וכל הפורומים ידעכו! וכל הקהילות בארץ ובעולם ישבקו חיים... *דמעה צונחת במורד הלחיים* זה כל כך טרגי! למה נזכרתי בזה עכשיו?

S.Riddle

New member
תודה על העידוד! *סניף סניף*

בחיי *סניף סניף* את יודעת ממש איך לעודד אנשים *מתייפחת* למה, הו למה?!?!?!?! ללללללממממההההה?!?!?!?!?!!?!?!?!??!!?! *קופצת מהחלון*

יש בזה צדק אבל זה יהיה המבחן האמיתי

ברור שזה אף פעם לא יהיה כמו בזמן שמחכים לספר חדש וכו` אבל יש עד היום מועדוני מעריצים של star trek ו star world. אם זה באמת קלאסיקה ענקית אז זה יהיה מין מקום שהולכים אליו פעם בחודש לא פעם ביום.

ViperG

New member
אבל אולי...

תצא סדרת המשך על הבן של הארי או תלמיד אחר, או שתצא סדרת ספרים על המשך חייו של הארי פוטר, וכמובן יש את האפשרות שהארי יהיה מורה בהוגוורטס או יחליף את דמבלדור כשיגדל... ואיך אפשר לשכוח את זה שתמיד יהיו לנו פאנפיקים!?!?

LuNaTiC

New member
הו לא!!! רק לא סדרת המשך!!!!!!

עד כמה שהייתי רוצה לשמוע לעד על עולמו של הארי פוטר, סדרת המשך... פשוט לא... נכון, יש פאנפיקים. פאנפיקים זה נהדר. אני מכורה לפאנפיקים. אבל אם תצא סדרת המשך... של רולינג.... זה יהיה פשוט איוווו... ולכן זה לא הולך לקרות!!! נבר אבר!!! -ענבל- work it harder make it better do it faster makes us stronger

נעמה ע.

New member
סדרת המשך תהרוס הכל, לדעתי...

כמו מלך האריות 2- היוצרים פשוט לא יכלו להתאפק, הדולרים כבר התגלגלו להם בעיניים... עדיף שרולינג תסיים את זה וזהו, בלי מריחות מיותרות. אבל המשכים בפאנפיקים זה דווקא טוב! על הבת (בת!) של הארי... שמגיעה להוגוורטס... ומתאהבת בבן של מאלפוי... *צוחקת*

LuNaTiC

New member
*צוחקת*

באמת יש פאנפיק כזה.. אף פעם לא טרחתי לקרוא אותו... אולי עכשיו אני אקרא! היי, נכון שג`יני ודראקו זה כל כך רומיאו ויוליה?

MadonnaFan

New member
הוי, אנשים...

כבר השמעתי את סברתי זו פעם בפורום- גק``ר רמזה בראיון בצורה ברורה לגמרי שהיא הולכת להרוג את הארי בסוף! אתם מעליבים אותי, הותיקים פה יודעים שאפילו כתבתי בעצמי גרסה לסוף (מוות כתוצאה ממרביצן בראש, שבוע אחרי שהביס את וולדי) וווווווואאאאאאאאאאאהההההההההההההה אתם מדכאים אותי ואני מדכאת את עצמי *מתייפחת ומייללת* אני לא רוצה שהוא ימות, הוא חמוד, אבל זה ברור שזה מה שגק``ר הולכת לעשות... *מציפה את החדר בדמעות מלוחות יותר מדי (מעין! שוב המלחת את העוגת שוקולד! כמה פעמים אפשר להגיד לך...) (כישורי מטבח שלא קשורים לפורום) זה מה שיש לי להגיד לכם! ^מעין העצבנית, לא עניינכם למה אבל רמז- זה לא קשור למסמרים^

היא לא תהרוג אותו!!!

פשוט שאלו אותה בראיון אם היא תכתוב עליו סדרת המשך, והיא ענתה בצחוק שאם שואלים אותה עוד פעם אחת היא תהרוג אותו! כלומר, שהיא לא מתכוונת לכתוב סדרת המשך אבל היא לא תהרוג אותו! חוצמזה אחרי שיצא הסרט השביעי עדיין נחכה לסרטים... s@me @ne נ.ב. אני לא מאמין! לא עקפו אותי ברשימה שבתחתית הפורום...

MadonnaFan

New member
לא נכון!

מה שהיא אמרה: ``האם את מתכוונת לפרסם ספרי המשך על עבודתו של הארי?`` ``הנה עוד אחד שחושב שיש לי כזה לב רך... סתם, אני צוחקת. ואולי לא?`` ^מעין^

נעמה ע.

New member
אתם יודעים מה?

אני חושבת שהיא נהנית לאללה מכל העניין. ולדעתי היא עוד לא החליטה סופית. למרות שיש כאלה שאומרים שהיא כבר כתבה את שני הפרקים האחרונים של הספר השביעי, אני אומרת שהיא עדיין שומרת לעצמה את זכות ההחלטה. היא מחכה לראות איך תתפתח דעת הקהל.

היא בעצמה אמרה שהיא כתבה את הפרק

האחרון בספר השביעי, אבל יכול להיות שהיא משקרת... S2me @ne

SnufellS

New member
למען האמת,

היא אמרה בראיון איתה שהיא כבר כתבה את שני הפרקים האחרונים בספר השביעי, והיא גם אמרה שהמילה האחרונה בפרק האחרון היא- צלקת!.... מה שאומר שבעצם ג`יי קיי כבר יודעת בפירוש איך הספר הולך להסתיים, וסתם נהנת למתוח אותנו בקשר לשאלה אם הארי הולך לשרוד את כל שבעת הספרים, מה שדי ברור שהולך לקרות... #ניצן#

Hermione

New member
ממש לא!!

סדרת המשך באמת תהרוס הכל. יכול להיות שרולינג פשוט תסתנוור מהכסף ותתפתה לכתוב, אבל זה באמת יהרוס הכל... היא כתבה דבר יפה, היא הצליחה בגדול, ופה זה נגמר. חבל להרוס את כל הסדרה בהמשכים מרוחים שמנסים לחקות את ההצלחה של הסדרה. חוצמזה, אני בטוחה שרולינג לא תסכים לכתוב עוד סדרה. נראה לי שנמאס לה גם ככה... אבל היא התחייבה. ותחשבו עד כמה זה קשה- כל דבר שהיא כותבת משפיע על כל כך הרבה אנשים בכל העולם... לדוגמא- אחרי שהרביעי התפרסם, וסדריק מת, כל כך הרבה אנשים התלוננו שזה ספר ``אפל`` וכאלה, אז תתארו לעצמכם מה יקרה עם היא פתאום, בבוקר קיץ-חורף-סתיו-אביבי תחליט לכתוב שנוויל איבד שליטה על חייו והתאבד, רון התחיל להסניף מרוב הלחץ הכספי בבית, או שצ`ו צ`אנג תתגלה כמחטטת כרונית באף? דברים כאלה יכולים לשנות השקפה של מיליוני אנשים... זה מסוכן

o.h

New member
אל תדאגי!

יש עוד הרבה זמן עד שהספר השביעי יצא החמישי עוד לא יצא אפילו!

Lady_Voldemort

New member
וואט איף גוד סמוקט קניבס....

אבל וואט איף היא תוציא ספ]רים של לפניי ואחריי כמו במדריך לטרמפיסט? וכן זה יהיה בעוד שנים מהיום וזה חבל שהארי ימות אבל לא נמאס לכם שהגיבור אף פעם לא מת!שהוא תמיד מושלם! אני שונאת את סופרמן בגלל זה.... בסרטים אני תמיד מקווה בלב תקוות שווא שהגיבור ירצח על ידי אחד הרשעים המגניבים האלה שצצים מכל מקום.... אני החפרפרת הלורד מיצי שולט

Hermione

New member
אני מסכימה...

זה ממש מרגיז שהרעים תמיד מפסידים... הם תמיד מתכננים כל כך הרבה תוכניות ועושים כל כך הרבה מאמצים, ואז הטובים באים, וברגע אחד הם מסכנים עבודה של לפחות שני מרשעים שעובדים בשביל בוס מסוכן. (רצוי עם חתול ויד ממתכת) אין צדק בעולם!

trillian

New member
מהההההה?!

מה זאת אומרת ספרים לפני ואחרי, כמו במדריך לטרמפיסט?! הספרים הם בסדר כרונולוגי מוחלט, פחות או יותר... לא כמו ב``מלחמת הכוכבים``, עד כמה שאני יודעת...

אנאד`ר וואן ריידס ד`ה באס

עוד מעריצי ווירד אל בארץ? תפילותי נענו (זה היה סתם, לא חשוב) באמת יהיה חבל כשיגמר HP. לפחות יהיה DV (ההמשך הבלתי כתוב של דראקו סיניסטר. קסנדרה דיברה עליו בPoU מתישהו) אני דווקא הייתי רוצה שבאמצע הרעים ינצחו לפעמים, אבל בסוף הטובים ינצחו. כמו בסטאר וורס (לא סטאר וורלד! זה ערוץ!), או במורטאל קומבאט קונקווסט (הסיפור ממשיך אחרי שהסדרה ירדה, למי שלא יודע). סופרמן מת פעם, אבל החזירו אותו, דרך אגב.

למעלה