מה אתם חושבים על ...

חסויה6

New member
מה אתם חושבים על ...

אנשים שלא מודעים לתסמונת טוראט וצוחקים על זה? כי יש בסידרה "השיר שלנו" איזו דמות שעשו אותה כמו לא יודעת מה כאילו עם טוראט שהיא יורקת,ומקללת וכולם צוחקים עליה. בקיצור כל הזמן החברים שלי צוחקים על זה (חוץ ממני כמובן). מצד אחד הם לא יודעים מה זה טוראט ובסידרה הזאת מציגים אנשים עם טוראט כמו חייזרים מפגרים. אבל מצד שני הם יודעים שיש להם בעיות והכל אז.... מה אתם חושבים?

היי חסויה. הדמות הנ"ל כבר עוררה

בעבר סערה, ובעקבות זאת נשלחו ליוצרי התוכנית תגובות נזעמות. האם עדיין הדמות ממשיכה להיות נלעגת (מצטערת, אין לי יס ולכן אין לי אפשרות לעקוב אחרי הדמות) או שאת כותבת על הדמות בגלל העבר שלה ? אני שואלת כי יוצרי הסדרה הבטיחו לשנות כיוון ולהציג דמות מכובדת ולא כזו שתגרור אחריה צחוק ולעג.

חסויה6

New member
גם לי אין יס אבל

ראיתי אצל חברים וכאלה..פשוט הזדעזעתי. ואתם יודעים מה הכי מזעזע? שכל האנשים מסביבי נקרעים מצחוק מהטמטום הזה. לאחותי אין מושג על זה כי אמא שלי דרשה ממני לא לספר לה על זה כי היא יודעת איך היא תיפגע :|

הלנה

New member
יש עכשיו שידורים חוזרים של

השיר שלנו ב- יס ולכן רואים כנראה שוב את הפרקים הראשונים. החל מפרק 40 (שזה הפרק האחרון ששודר לפני הפגישה שהיתה למפיקים עם הנציגים שלנו מראים אותו בצורה נלעגת..אחרכך הדמות משנה כיוון ובאיזה שהוא שלב נעלמת.

yakovs

New member
גם לי אין יס, כי זה בלתי אפשרי

שיהיה לך יס אם אין לך בכלל טלווידיה, ולכן מבחינתי הסידרה הזו לא קיימת, והדמות וכל אלה שיצרו אותה או צוחקים עליהם וירטואלים לחלוטין ולמעשה לא היו ולא נבראו. (וזה נכון גם אם היה לי יס)

חגית35

New member
אלא שהם אינם וירטואליים בכלל

גם כשבת יענה טומנת ראשה בחול זה לא הופך את מה שסביבה לוירטואלי, ולא אותה לבלתי נראית, ולא את הסובבים אותה לבלתי נראים. זה שאתה בוחר לא לראות- לא אומר שהדברים לא שם... אני מניחה שיש סיבה אידאולוגית לכך שאינך מחזיק במכשיר טלויזיה וזו זכותך המלאה (אני יכולה לשער שהסיבה הינה דת) , ממילא אין הרבה איכויות במה שיש לראות אז יכול להיות שמה שממילא לא נחשב כהפסד- הוא רווח למי שלא רואה אותו, אבל מידי פעם יש פנינות חן ששווה לראות. אבל שוב, זה שאין לך לא אומר שהדמויות חדלות מלהתקיים.

yakovs

New member
חגית, כמובן שאת צודקת. זו הייתה

דרכי לומר את מה שאני חושב על הטלוויזיה בכלל, ועל הסידרה בפרט. חוץ מזה אני בכלל לא בת יענה. אני יעקב.

נונינה1

New member
אני אורחת כאן ודוקא ראיתי את הדמות

בפרק שבו היא מסבירה את עצמה והיה מרגש. אני בהחלט לא ראיתי משהו נלעג אלא דמות רגישה ואמיצה.

הלנה

New member
במעריב היתה בשבת כתבה

עם מי ששיחק את הטורטניק ובנוגע לדמות כתבו: ...לפחות כמו שאהבו את דמותו של שמוליק שגילם מרשק בהשיר שלנו. מנהל מוזיקלי שסובל מתמונת טוראט "זה תפקיד שמאד חבל לי שלא התפתח כי נהניתי והיה לי אתגר איתו. בהתחלה פחדתי שזה יהיה מביש אבל בהקרנה של הפרק הראשון ראיתי שנקרעו מצחוק ונרגעתי." היו שהתרעמו על הצורה שבה גילמת אדם שסובל מתמונת טוראט. יכול להיות שהתפקיד לא התפתח בגלל זה? "היה ברדקון בהתחלה, לא רציני. זה גימיק קומי ויש שם הרבה דמויות . אי אפשר לקחת את שמוליק ולהתמקד בו." אתה נשאר לעונה הבאה? "אני ממש לא יודע. אני צריך לברר את זה". ובינתיים ברחוב לא עוזבים אותו. "אתמול בא ילד ואמר לי "תעשה קקה". זה מעצבן אותך? "לא, זה חינני. הילדים באים, מסתכלים, קולטים ומבקשים. יש הודעות לפעמים במזכירה, אומרים קקה פיפי ומנתקים. ...אין פלא שמיה דגן התגרשה ממנו..ממש מפגר. (הערה שלי..) |

למעלה