מה אתם חושבים על...

Chrome-Boy

New member
מה אתם חושבים על...

BOSS DS-1 distortion לפי מה שהבנתי כמה מהגדולים ביותר משתמשים בו (ואי ,סטריאני) ועכשיו אני מתלבט אם לקנות אותו או את המטאל זון... אם מישהו יוכל להסביר לי מה היתרונות של כל אחד ולאיזה סגנונות הוא מתאים אני ישמח. אני כבר מת לקנות ,פדל נמאס לי מהזום 505

תראה.....

שניהם דיסטורשנים מגניבים בהחלט. המטאל זון הוא אולי הדיסטורשן הכי אופציונלי שקיים בשוק , יש לו צליל מגוון מאוד, ואפשר לסדר לו צלילים מבלוז כבד ועד למטאליקה בKILLE´M ALL. יש לו שני לטעמי 1.חדש -עולה מלא כסף. 2.הצליל קטן (לא תמיד פתוח). אבל לך תישמע בעצמך בחנות(נידמה לי שחלילית מיבאים BOSS)

yoni162

New member
שמתי לב

שהמטאל זון בעיקר משפר את הסאונד של המיתרים הנמוכים, יעני הפאוור קורדים שלך ישמעו יותר "מטאל", אבל הסאונד שלו בליד ממש לא לטעמי, דק ומעצבן. לעומתו- ה-DS-1 ייתן לך צליל לליד מצויין, אבל אל תצפה ליותר מדי מהפאוור קורדים שלך...

תלוי איזה.....

אם אתה מיתכוון לZOOM (יש אנשים שקוראים לזה מולטי) אז לא. אבל יש הרבה כלים איכותים שנשמעים מצוין. אני (מפעת צורך עז בכסף) מוכר את הQUADRAVERBGT שלALESIS שלי. אבל להיתעסק עם MIDI עולה הרבה:)

insomniac

New member
אני מוחה!!!

יש בבעלותי את הZOOM GFX-4 ואני אומר לך, מניסיון, יש לו צליל חבל על הזמן, הוא עמוק ופשוט טוב, לכל סוגי הדיטורשיינים שם, הייתי בחזרה לפני כמה ימים הוא פשוט תענוג לשמיעה... וזהו. רון.

Petrucci-jr

New member
גם לי יש ואני מת עליו ודרך אגב...

איזה מגבר יש לך? ואיזה גיטרה?

למעלה