יחסים בין מש"צ לפש"צית אם הוא לא מהאשכול שלה? יחסים בין מש"צ שלא מדריך לפש"צית לא מאותה עיר? יחסים בין מש"צ שלא מדריך אבל כן בעל תפקיד באשכול עם פש"צית מעיר אחרת? יחסים בין מש"צ שלא מדריך עם פש"צית מהאשכול שלו?
בעיקרון... לכל אחד מגיע לעשות מה שבא לו אבל... לא יודעת איך להסביר... אם כבר מש"צ עם מש"צית.... אבל מש"צ/ית עם פש"צ/ית?! כעיקרון יש את כל העניין של אתיקה מקצועית וכל זה... לא יודעת מה להגיד.... ירדן- את מי לא להזכיר?! \=
תהנו כל עוד כיף לכם ובלי לנסות לסבך יותר מידי.... 2 אנשים שמתאהבים לא משנה אם הם ההפכים הכי גדולים אחד של השני........ זה כל כך לא חשוב.. כי אם להם לא איכפת אז לא איכפת גם מה האחרים חושבים משצ ופשצית זה ממש חמוד.. פרח ומשצ.. חיחיחיי באהבה ענקית ובהצלחה!! שניצ
שאם זה משצ ופשצית מאותו אשכול זה פשוט מיותר! שניצ תראי מה קורה במודיעין! עם 2 החבובים! עכשיו אחד מהם לא בא לפעילות למה? כי הוא לא יכול להיות איתה באותו מקום משהו כזה... אני לא יודעת מה נסגר עם זה עכשיו אבל זה מה שהיה... ועוד דבר אין בעיה כל עוד זה אשכול אחר למה בגלל שאתם משצים זה צריך למנוע משהו?
אני יודעת שזה לא בושה.. זה נורא נחמד.. אבל לפעמים את מגיעה למקום שאת כבר לא אוהבת אף אחד.. ואז את אומרת לעצמך.. וואי איך שנמאס לי מכל הבנים האלה.. ואני כבר לא אוהבת אף אחד!! ואתן אמורות לדעת את זה..