מה אתם חושבים על:

gorck

New member
מה אתם חושבים על:

יחסים בין מש"צ לפש"צית אם הוא לא מהאשכול שלה? יחסים בין מש"צ שלא מדריך לפש"צית לא מאותה עיר? יחסים בין מש"צ שלא מדריך אבל כן בעל תפקיד באשכול עם פש"צית מעיר אחרת? יחסים בין מש"צ שלא מדריך עם פש"צית מהאשכול שלו?

y a r d e n 8

New member
אממ

לי אין בעיה עם זה.. כאילו נגיד והם לא משצים.. הם עדיין בני אדם והם יכולים לעשות מה שבה להם.. ורותם.. אם את רואה את זה.. אל תזכירי אותו..חח

gorck

New member
אבל הם כן מש"צים....

והם כן מדריכים, פשוט באשכול אחר....

mik mik02

New member
נראה לי..

שזה בסדר.. כל עוד אין בזה ניצול של המעמד שלך כמדריך, אני לא חושבת שיש בזה משהו פסול.

אממממממ....

בעיקרון... לכל אחד מגיע לעשות מה שבא לו אבל... לא יודעת איך להסביר... אם כבר מש"צ עם מש"צית.... אבל מש"צ/ית עם פש"צ/ית?! כעיקרון יש את כל העניין של אתיקה מקצועית וכל זה... לא יודעת מה להגיד.... ירדן- את מי לא להזכיר?! \=

clyps

New member
שולמן למשל?

**מגלגלת עיניים תוך כדי חיוך מתחכם שיודע את התשובה** __________ שיר
מחר קורין אלאל!

y a r d e n 8

New member
חחח רדי מזה הוא בכלל לא נדלק עליי!!

וטוב שכך!! ולא.. אני דווקא מדברת על כל הבנים מהקורס שאתן מחליטות שאני אוהבת.. ואולי סתם כדי לעצבן אותי חעחע

ניצניזם

New member
באהבה אין גיל.. אין מעמדות........

תהנו כל עוד כיף לכם ובלי לנסות לסבך יותר מידי.... 2 אנשים שמתאהבים לא משנה אם הם ההפכים הכי גדולים אחד של השני........ זה כל כך לא חשוב.. כי אם להם לא איכפת אז לא איכפת גם מה האחרים חושבים :) משצ ופשצית זה ממש חמוד.. :) פרח ומשצ.. :) חיחיחיי באהבה ענקית ובהצלחה!! :) שניצ

אני דווקא חושבת

שאם זה משצ ופשצית מאותו אשכול זה פשוט מיותר! שניצ תראי מה קורה במודיעין! עם 2 החבובים! עכשיו אחד מהם לא בא לפעילות למה? כי הוא לא יכול להיות איתה באותו מקום משהו כזה... אני לא יודעת מה נסגר עם זה עכשיו אבל זה מה שהיה... ועוד דבר אין בעיה כל עוד זה אשכול אחר למה בגלל שאתם משצים זה צריך למנוע משהו?

ophirein

New member
זה לא נכון!

אלעד היה בפעילויות. לא זכור לי שהיה משהו שקשור ל-"יחסי מדריך חניך" שנפגעו כתוצאה מכך.

ירדן... אני חושבת שעלו עלייך....

חעחעחעחע!!!! אההההה.... עכשיו הבנתי... נו ירדן באמת... תודי באהבה שלך כלפי שי ונסגור עניין!!!

clyps

New member
וואו רותם!

לאיזה שי הכוונה!? מסילתי<?! כי אם לא.. אז זה גילוי עריות נוראי..=S ירדן זו לו בושה לאהוב!
חחח היום קורין!!! שיר
.

y a r d e n 8

New member
חחח

אני יודעת שזה לא בושה.. זה נורא נחמד.. אבל לפעמים את מגיעה למקום שאת כבר לא אוהבת אף אחד.. ואז את אומרת לעצמך.. וואי איך שנמאס לי מכל הבנים האלה.. ואני כבר לא אוהבת אף אחד!! ואתן אמורות לדעת את זה..

../images/Emo3.gif

שיר- הכוונה לשי מסילתי, אכן.... גילוי עריות?1 יש משו שאני צריכה לדעת... ירדן- אם יש מישו שמבין אותך... זו אני, תאמיני לי (תשאלי את שיר אפילו...)

למעלה