מה אתם חושבים על:

• פותח הנושא Olaf
  • פורסם בתאריך

Olaf

New member
מה אתם חושבים על:

symphony x??? סתם מתעניין בדעות של אחרים...

epitaph

New member
אני אהבתי אותם...

אני הולך לומר משהו שכמה אנשים לא ממש יאהבו לשמוע אבל אהבתי אותם הרבה יותר מאשר את דרים ת'יאטר. מחפש המלצות גם או רק את דעתינו?

giloni

New member
תלוי מתי

כשהם Symphony הם באמת נהדרים כשהם X - קצת פחות... יקי

Olaf

New member
סתם

התחלתי לשמוע בגלל שחבר המליץ לי, ומכיוון שאני ממש לא מעריץ של פרוג מטאל, או של מטאל בכלליות, הופתעתי לגלות שיש שירים שלהם שאני אוהב. משהו שפתח את עיני. ^_^

MajorWinters

New member
אני לאחרונה...

נדלקתי על הפלאוור קינגס. שנים מדברים עליהם פה בפורום, רק עכשיו זה הגיע אליי... שמעתי את ספייס ריבולבר. יש בו קטעים אדירים, מצד שני גם קטעים מעט חלשים... הוא לא יציב, אבל השיאים הטובים שווים את זה לגמרי. לא יודע אם זה פרוג מטאל או ניו מטאל או שזה פרוג ג'מקייני עם השפעות פולק נורבגי, אבל אני נהנה להרחיב את הידע שלי, מחוץ לפרוג הקלאסי של שנות ה70.

RamiSun

New member
Wellcome to the club ../images/Emo45.gif

שמח לקרוא שאתה נהנה מהם. הפלוואר קינגס בדרך כלל מוגדרים פשוט כפרוג סימפוני. ויש שמכנים אותם ארט רוק או נאו פרוג.

MajorWinters

New member
הקלאב הזה מאוד כיפי...

אחרי הריבולבר, שמעתי עכשיו 3 פעמים את הדיסק הראשון של "תפרוש את העתיד". הוא גם מעולה... יחד עם זאת, עדיין לא יציב. יש קטעים אדירים (כמו ה31 הדקות הראשונות ועוד כמה), אבל גם כמה קטעים שאני לא בטוח מה הם רוצים מעצמם, ואולי גם הם לא... עכשיו IQ - Tales from the Lush Attic. הורדתי אותו בהתחלה כי זה היה בתיקיית קאמל של איזה בן אדם אז חשבתי אולי בוטלג לא מוכר. אחרי בירור קצר גיליתי שזה של IQ, שמזמן חשבתי לנסות אותם... זה אדיר! אני נהנה! ועוד בשמיעה ראשונה ולא מרוכזת... בקיצור, יום פורה מאוד!

Prozak Blues

New member
ה 31 דקות הראשונות

יש לזה ביצוע בהופעה חייה meet the flower kings עד עכשיו זה האלבום של הלהקה שהכי אהבתי. מומלץ בחום.

מורנא007

New member
../images/Emo45.gif

ללא הפורומים, הספר, האינציקלופדיה ורדיו אורל-מון, הייתי נשאר עם אותן 7-10 להקות. אם אהבת את הפלואר קינגז, אני חושב שכדאי לך לנסות את The Tangent, לדעתי זה לא פחות טוב

למעלה