מה אתם חושבים על שירה חן?
ה התימני העצבני New member 6/6/04 #7 מזכירה לי את אלישיה קייס היא מתוקהההה חיית במה כזה!! מעניינת מגניבה וניראה לי גם שיש לה קול יפה... מחכה לסולו שלה
מזכירה לי את אלישיה קייס היא מתוקהההה חיית במה כזה!! מעניינת מגניבה וניראה לי גם שיש לה קול יפה... מחכה לסולו שלה
ר רעותי המתוקה New member 6/6/04 #8 איכססססס../images/Emo5.gif אני גם מחכה רק לסולו שלה... מקווה שלא תאכזב ושלא תבוא עם כפכפים כמו תמיד...
איכססססס../images/Emo5.gif אני גם מחכה רק לסולו שלה... מקווה שלא תאכזב ושלא תבוא עם כפכפים כמו תמיד...
ה האהבה הישנה New member 6/6/04 #11 חמודה מאוד ../images/Emo13.gif יודעת לשיר...אבל נחכה לסולו שלה ולא רק בתור זמרת ליווי כל הזמן. יש לה נוכחות על הבמה שזה דבר טוב!!
חמודה מאוד ../images/Emo13.gif יודעת לשיר...אבל נחכה לסולו שלה ולא רק בתור זמרת ליווי כל הזמן. יש לה נוכחות על הבמה שזה דבר טוב!!
L liat1111 New member 6/6/04 #10 איזה מותק היא פגשתי אותה בטעם העיר! היא מזה חמודהה היא דיברה איתי ועם חברה שלי (רק איתנו כי עמדנו מקדימה מתי שהיא לא מכרה אוכל והיא הייתה בצד מתי שהיא הגיעה) וניסתה להביא לנו את הראל סקעתת כי ביקשנו ממנה היא מזה לא מתלהבת והיא מאוד נחמדה!! והיא שרה מהמם!
איזה מותק היא פגשתי אותה בטעם העיר! היא מזה חמודהה היא דיברה איתי ועם חברה שלי (רק איתנו כי עמדנו מקדימה מתי שהיא לא מכרה אוכל והיא הייתה בצד מתי שהיא הגיעה) וניסתה להביא לנו את הראל סקעתת כי ביקשנו ממנה היא מזה לא מתלהבת והיא מאוד נחמדה!! והיא שרה מהמם!