זיהיתי זיהיתי..
ש שם המשתמש הוא גל New member 10/11/03 #50 אנשים תנו לו צ'אנס... הוא בסך הכל בא לראות תמונות עירום של המנהלות... אני הבטחתי לו, אתמול בצ'אט, שאם הוא ישתלב כראוי בפורום הוא יזכה לראותן.
אנשים תנו לו צ'אנס... הוא בסך הכל בא לראות תמונות עירום של המנהלות... אני הבטחתי לו, אתמול בצ'אט, שאם הוא ישתלב כראוי בפורום הוא יזכה לראותן.
T tokit New member 10/11/03 #54 ../images/Emo6.gif מגיע לך אייקון !! אז אתה זה שהבאת אותו לפה.. נו נו נוווווו
ח חיבוקון New member 10/11/03 #30 זהו! הלכה ארוחת הלילה שלי! הלך הנישנוש הלילי. מקווה שמצפונך מספיק חזק בשביל לקבל את זה ) עדר דגים? חחח טמפון שנשכח לפני שבועיים? זו גוויה? או אישה?
זהו! הלכה ארוחת הלילה שלי! הלך הנישנוש הלילי. מקווה שמצפונך מספיק חזק בשביל לקבל את זה ) עדר דגים? חחח טמפון שנשכח לפני שבועיים? זו גוויה? או אישה?
ח חיבוקון New member 10/11/03 #32 שוקולד חלב! למה מריר? לא חסרים במדינה המתוסבכת שלנו דברים מרירים? אבל כמו שאת יודעת אני בחור שפתוח לשינויים, אז מריר גם יתקבל בברכה
שוקולד חלב! למה מריר? לא חסרים במדינה המתוסבכת שלנו דברים מרירים? אבל כמו שאת יודעת אני בחור שפתוח לשינויים, אז מריר גם יתקבל בברכה
P P u s s i c a t New member 10/11/03 #33 סטיה סטיה אבל אני -חורף קיץ ,סתיו אביב, בוקר ערב לילה בכל יום שעה מזג אויר ומצב - גלידה . אין על גלידה. גם בחורף
סטיה סטיה אבל אני -חורף קיץ ,סתיו אביב, בוקר ערב לילה בכל יום שעה מזג אויר ומצב - גלידה . אין על גלידה. גם בחורף
ח חיבוקון New member 10/11/03 #34 תלוי על מי הגלידה נמצאת ../images/Emo3.gif עכשיו עשית לי חשק ללקק ..פויה לך
P P u s s i c a t New member 10/11/03 #43 רוע.... היום בצהריים, לפני העבודה התענגתי על סושי. וכבר בא לי שוב. קינחתי כמובן בגלידה מכורה. מודה
ש שם המשתמש הוא גל New member 10/11/03 #48 פוסי, אני עכשיו אוכל גלידת דובדבנים הישר מהקופסא. תקנאי....
A alfalf New member 10/11/03 #56 ../images/Emo5.gif ודגים חיים בלהקות לא בעדרים ../images/Emo13.gif וזה מזקיר לי שגניקולוג אחד עבר הסבה למכונאות רכב, ובבחינה הסופית קיבל ציון 100 כי הצליח לפרק ולהרכיב את המנוע... דרך האגזוז
../images/Emo5.gif ודגים חיים בלהקות לא בעדרים ../images/Emo13.gif וזה מזקיר לי שגניקולוג אחד עבר הסבה למכונאות רכב, ובבחינה הסופית קיבל ציון 100 כי הצליח לפרק ולהרכיב את המנוע... דרך האגזוז