מה אתם חושבים על.... Consumed Swingin´ Utters Casualties ו- Good Clean Fun?
K KiCkFLiP Sk8 oR DiE New member 7/11/02 #1 מה אתם חושבים על.... Consumed Swingin´ Utters Casualties ו- Good Clean Fun?
I I have Been Used New member 8/11/02 #3 ... Swingin´ Utters טובים לאללה, אחד מהם ב Me First Casualties נחמדים אבל לא יותר ו- Good Clean Fun גם בסדר
... Swingin´ Utters טובים לאללה, אחד מהם ב Me First Casualties נחמדים אבל לא יותר ו- Good Clean Fun גם בסדר
ב ב.ן.נ.ת.ן New member 8/11/02 #5 היו בארץ לא מזמן עם אטום הייתי בהופעה בכפר סבא, היה בן זונה ! הם התפרקו אבל...
K KiCkFLiP Sk8 oR DiE New member 9/11/02 #6 מי היו?!?! Good Clean Fun?!?! אה ודרך אגב שמעתי להקה חדשה בשבלי של סקא-פאנק שעושים קאברים יפים, קוראים להם SkadaddyZ, מכירים?
מי היו?!?! Good Clean Fun?!?! אה ודרך אגב שמעתי להקה חדשה בשבלי של סקא-פאנק שעושים קאברים יפים, קוראים להם SkadaddyZ, מכירים?
O OPERATi0N_iVY New member 9/11/02 #8 GOOD CLEAN FUN... חיחי... ליריקס גרועים, מגוחכים אפילו... זה OVER POSITIVE כזה... לוושינגטון יש דברים הרבה יותר טובים להציע מזה.. אבל סך הכל לפעמים אני שומע... והממ.. די חבל שלא הייתי בהופעה שלהם לפני שנה...
GOOD CLEAN FUN... חיחי... ליריקס גרועים, מגוחכים אפילו... זה OVER POSITIVE כזה... לוושינגטון יש דברים הרבה יותר טובים להציע מזה.. אבל סך הכל לפעמים אני שומע... והממ.. די חבל שלא הייתי בהופעה שלהם לפני שנה...
K KiCkFLiP Sk8 oR DiE New member 9/11/02 #9 למה... דווקא השירים שלהם די נחמדים, יש להם שיר שקוראים לו loser.com דיי מצחיק.... לא שמעתי הרבה שלהם... אבל את מה שכן שמעתי אהבתי..
למה... דווקא השירים שלהם די נחמדים, יש להם שיר שקוראים לו loser.com דיי מצחיק.... לא שמעתי הרבה שלהם... אבל את מה שכן שמעתי אהבתי..