מה אתם חושבים על VELVET REVOLVER?

IzzyStradlin

New member
תמיד יהיו השוואות

תמיד יהיו השוואות לגאנז על רקע סלאש נגד אקסל. הרי תמיד יהיו את המעריצים המציקים האלה ששמעו על גאנז ב2002 וכל מה שהם יודעים זה שסלאש היה הגיטריסט בלהקה ועל רקע מחלוקות עם אקסל הוא עזב. תמיד יש את אלה שאומרים שגאנז זה 100 % אקסל, וש-VR זה מה שהיה יוצא מגאנז ללא אקסל (כאשר יש התעלמות מאיזי\גילבי קלארק או אפילו מאדלר אם רוצים להשוות לימים הגדולים של האפטייט.) ומה לעשות, סקוטי מעצבן אותי. אני יודע שהוא זמר טוב- פשוט יש לי מעין "דעה קדומה" כנגדו AND I CAN'T HELP IT!!!

IzzyStradlin

New member
תיקון טעות

לא התכוונתי להשמיץ את אלה שמכירים את גאנז רק מלפני כמה שנים. גם אני כזה ואין בזה שום בושה. התכוונתי שיש את אותם מעפנים שמכירים רק את הלהקה של היום ובטוחים שהם יותר טובים מהאורגינל. איפה הבושה?!?!?!@?!?!

בקשר לגילבי-

תשמע, אני מתה עליו, לדעתי הוא יוצר ענק, אני מאוד אוהבת את קריירת הסולו שלו. אבל בגאנז הוא באמת לא עשה שום דבר גדול-הוא הקליט דיסק קאברים, והשתתף בסיבוב הופעות שהמוזיקה שלו נוצרה עם איזי... ולא, אני דווקא לא משווה ביניהם-אני לא יכולה. לבחור ביניהם זה כמו לבחור בין אמא לאבא.. טוב נו, על מי אני עובדת.. אני נשארת נאמנה לאיזי... אני יודעת שזה לא ממש קשור למה שכתבת, אבל פתאום עלה בדעתי לכתוב על גילבי.. מה גם שהרבה ממעריצי גאנז בארץ בכלל לא מודעים לקיומו...:(

IzzyStradlin

New member
שני דברים...

א) נכון שאי אפשר להשוות בין איזי לגילבי, מה גם נכון שגילבי לא עשה משהו גדול עם הלהקה- פשוט יש כאלה שבשבילם הלהקה המקורית היא זו שיצאה לסיבוב הופעות של האילוז'נס. לא יודע למה :\ ב) מעריצי גאנז בארץ לא יודעים הרבה, לצערי (כנ"ל אני וכנראה רוב הפורום הזה.. לכו ל-MYGNRFORUM.. יש שם אחלה אנשים)

l u d

New member
לגבי א'

כי השירים שבאמת התמסחרו אצל גאנס היו האלה מהאילוז'נים, לדוגמא נובמבר ריין. יש המון אנשים בארץ שמכירים את השיר אבל לא את הלהקה :S וגם יש את המעריצים כביכול של גאנז שאומרים שהם ממש מתים עליהם וכשאומרים להם אפטייט הם אפילו לא מבינים אם השיחה עדיין על גאנז

boazgilad

New member
בנובמבר ריין או יותר נכון בקליפ שלו

הם הרגישו שהם ממש מאבדים כיוון ועוברים את הגבול או לפחות סלאש הרגיש ככה, הם הוציאו על הקליפ הזה מלא, וחוץ מזה שגאנז ממוסחרים כבר מלא זמן, עוד לפני אילוז'נים לדעתי.

זה לא משנה

דווקא בגלל שהשירים שהתמסחרו הם אלה מUYI, איזי הוא זה שצריך לקבל את מרבית ההכרה עליהם, ולא גילבי. כי א) הרבה מהשירים הגדולים בדיסקים האלה הוא כתב ו-ב) גילבי בכלל לא השתתף בהקלטות של הדיסק אלא רק בסיבוב ההופעות.. וכזכור-גם אותו הוא לא עשה במלואו, עקב תאונת האופנוע המפורסמת..

מתה עליהם

חלק מהמשולש הקדוש שלי. גאנז אנד רוזס-וולווט ריבולבר-סטון טמפל פיילוטס. זה תמיד היה GNR ו-STP, וכשסקוט וויילנד הצטרף לוולווט ריבולבר פשוט יכולתי למות מאושרת. להקה נהדרת, כמו שכבר אמרו כאן-בין היחידות שעושות היום רוקנרול כמו שצריך.

אילס

New member
אני מכירה רק את slither ו-fall to

pieces אז אני לא ממש יכולה להחליט אם הם טובים או לא.. אבל את 2 השירים האלה אני אוהבת

danduuu

New member
מממ אני חושבת שהם די בסדר

יענו אני לא מכירה הרבה שירים שלהם אבל אני חושבת שהם די טובים נכון שהם לא גאנז אבל הם עדיין יותר טובים מהרבה להקות שיש היום

למעלה