מה אתם חושבים על VELVET REVOLVER?

Xknight

New member
מה אתם חושבים על VELVET REVOLVER?

למי שלא יודע, הלהקה של סלאש, דאף ומאט מההרכב המקורי:) אני אישית לא אוהב אותם, להקה בינונית ביותר, לא מתקרבת בכלל לרמה של גאנס שלא לדבר על הסולן, סקוט, שהוא מעפן ביותר וגם זה שהוא יצא על אקסל לא מזמן בכלל גרם לי לשנוא אותו. השיר היחיד שאיכשהו אהבתי זה הסינגל הראשון שלהם SLITHER וזהו. אין ספק שלפי הלהקה הזו אפשר לשמוע שסלאש ודאף פשוט לא יודעים לכתוב מלודיות טובות מספיק, והחלק שסלאש נחשב להכי חזק בו, הסולואים, מאכזב ביותר בדיסק הראשון שלהם. מי יודע, אולי דעתי תשתנה בדיסק השני:)

Lady in red2

New member
מכירה רק מקליפ אחד או שניים ב-VH-1

לא אהבתי, סולן באמת גרוע ולא משתווה לאקסל בכלל.

אחי, אפשר לומר שאתה לא אובייקטיבי.

הם עושים בלוז-רוק לפנים. אם תצאו מהראש שהם "Ex-Guns" אתם תראו שהם היחידים שהם עושים היום רוק איכותי. כמו של פעם.

So like a rose

New member
ולווט טובים מאוד לדעתי.

בלי השוואה לכלום, בכל להקה יש משהו טוב, טוב לרוב. :)

המממ

לא יצא לי כ"כ לשמוע אותם חוץ מכמה שירים בוי אייג' וואן שלא כ"כ תפסו לי את האוזן.אבל אולי זה בגלל באמת שהם סוגשל "אקס גאנז". בכל מקרה, לא כ"כ אהבתי.

boazgilad

New member
אוייש

אי אפשר להשוות אותם לגאנז, זה כמו להשוות קבוצת כדורגל לקבוצת כדורסל. הם בסדר גמור, גם הם רק בתחילת דרכם, ואין שום סיבה לקטול אותם כרגע, הם אמורים להוציא דיסק השנה או שנה הבאה, בואו נחכה ונראה.

Queen for a day

New member
לדעתי הם מעולים.

אני מאוד אוהבת ת'שירים שלהם.. בקרוב אני אקנה את הדיסק:)

Cloudy Now

New member
../images/Emo45.gif חולה עליהם.

לדעתי, הם מעולים. הם הגאנז החדשים.

l u d

New member
הם דווקא די בסדר

אי אפשר להשוות ביניהם לבין גאנז כי זה לא אותו הדבר, לכן אי אפשר לאמר שהם גרועים רק כשמשווים אותם לגאנז. יש איזה חמישה שירים שאהבתי, והסולן לא ממש רע. חוץ מהליריקה, הבנאדם פשוט לא יודע לכתוב משהו טוב! אין כמעט שום היגיון בין השורות בשירים שלהם! הלחנים טיםה מאכזבים כי הם אמרו שהם רצו ללכת בכיוון שבו גל הגיטרות (כולל בס) מנגנות את אותו הדבר, ואני שואלת את עצמי, מי לעזאזל צריך את זה?? הסולואים עצמם לא גרועים, אבל אהבתי ת'לחנים של סלאש יותק בזמנים של גאנס וסנייקפיט. הלהקה עצמה די בסדר ואני די מחכה שהדיסק הבא ייצא

inbal287

New member
אני אוהבת אותם.

יש לי את האלבום הראשון שלהם ובהחלט אהבתי אותו ושמעתי אותו הרבה. נכון, זה לא גאנז, אבל הם טובים בפני עצמם ולא צריך להשוות אותם לגאנז כל פעם. גם הזמנים השתנו וכך גם המוזיקה וכו'. הם לא גאנז, אבל הם בהחלט טובים
.

SomebodyElse

New member
אני אוהבת.

בזמנו חרשתי המון על האלבום הזה, המון, ובזמן האחרון אני לא שומעת אותו כמעט בכלל, אבל אני כן מחכה לאלבום הבא שלהם. הם גם דיברו על אלבום מלודי יותר, אולי אלבום קונספט, אז בכלל הייתי מלאה בציפיות אבל עכשיו הן די התגמדו לעומת הציפיות לדמוקרטיה הסינית. ואגב, לדעתי סלאש פשוט מתאים את עצמו לאלבום, האלבום הזה לא התיימר להיות מלודי, הוא היה באופן כללי די נסיוני והלהקה רק רצתה "להכיר" את עצמה, אז ככה נשמעים גם הסולואים. באלבום הבא אני די בטוחה שיהיה שיפור ושישמעו את סלאש הרבה יותר ואני באמת מחכה לשמוע מה יצא מהם, כמובן ברגע שאני אתפנה מלשמוע את מה שיש לאקסל להציע
.

IzzyStradlin

New member
הרבה יותר טובים מהגאנז של היום

VR היא להקה מצויינת מלבד הזמר (בלי קשר שהוא ממש ממש ממש רזה ונראה גותי כזה).

אני מסכים

כל הלהקה מעולה. רואים שהם התבגרו עם הזמן וככה גם המוזיקה שלהם, אבל לסולן חסר משהו. טיפה לא מתאים. ממ.. יכולו לקחת סולן שישיר יותר "אולד סקול" לדעתי.

izzys

New member
../images/Emo105.gifהסולן בסדר גמור.

להקה טובה. ההשוואות לגאנס ממש לא במקום, הם בכלל לא מזכירים אותם. עושים אחלה מוזיקה, הדיסק הבא יכול להיות מעניין.

למעלה