מה אתם חושבים על קשר

לאליס8

New member
מה אתם חושבים על קשר

עם הפרש גילאים משמעותי- כמו 18 ו25. או 20 ו30 22 40 ?

The Heretic

New member
וכמו כל פעם ששואלים..

אהבת חיי בן 29 כבר 7 שנים עם אישה דוחה בהמה בת 53

The Heretic

New member
חח כן סאני

אחרי שאתה פוגש את ה'אחד' ואולי פי כמה וכמה אם זה לא ממומש, אחרי זה כל הגברים/נשים נראים לך רכרוכיים או עלובים ואין מה לעשות. לא הצלחתי לשנות את זה. לא נורא אני יודעת שזה הפסד שלו.

sani48

New member
סתם שאלה

הכרת אותו עוד מלפני שהם נפגשו?אם כן זה באמת מבאס שהוא בחר במישהי שיכולה להיות אמא שלו(ובקרוב היא תוכל להיות סבתא שלו חח),אבל זה חיים שלו שיהיה בריא,דרך אגב זה לא צריך להשפיע עליך ככה,מי הוא שהוא גורם לכל השאר להראות רכרוכיים?,חסר גברים מוצלחים שניראים טוב בעולם הזה?יש עוד הרבה כמוהו,כניראה את נתפסת עליו מסיבות אחרות שאת פוחדת להיכנס לקשר וכו,את פשוט בוחרת להיתפס על זה,מקווה שתצאי מזה מהר,בהצלחה נשמה יפה

The Heretic

New member
:)

הם הכירו לפני שאני הכרתי אותו.
חסר גברים מוצלחים שנראים טוב... אכן, אבל זה בכלל לא מה שגורם לך להתאהב במישהו. ומזה עוד הרבה כמוהו.. אתה יכול להגיד דבר כזה על אישתך..? לא, נכון? זו האישיות לא הפרמטרים.

תראני אני מודעת לזה שלא נהיה ביחד וגם שלא אזכה לראות את הפנים שלו יותר בחיים. ונכון אתה צודק שאני לא מעונינת בקשר.
(דווקא זה מעודד באיזשהו מקום שהוא בחר בסבתא רבה שלי. הוא גם לא היה עומד בזה אם היא היתה באמת יפה והאמת שגם אני לא ;)

sani48

New member
אממ

אני לא יכול להגיד כזה דבר על אישתי כי באמת נדירה
,אבל במיקרה שלכם לא הייתם אף פעם בזוגיות כך שאת לא מכירה באמת את כל הצדדים שלו,יכול להיות שאם היייתם זוג אחרי תקופה מסוימת היית מבינה שהוא בן אדם אחר לגמרי ממה שחשבת שהוא,והוא רחוק מלהיות מושלם,לעומת זה יכול להיות שיש הרבה גברים אחרים שאת פוסלת אותם עכשיו שאם היית נותנת להם יותר צאנס,היו מיתבררים לך כהתאמה מושלמת בשבילך,אם רצית קשר איתו אין סיבה שלא תרצי עם אחרים,תפקחי יותר את העיניים ותאמיני בעצמך שאת מסוגלת להשיג מישהו לא פחות טוב ממנו,בהצלחה יקירתי

למעלה