מה אתם חושבים על זה?
A Assaf22 New member 10/2/04 #2 זה לא חולני, זה ממכר מי מהמר כמה זמן יעבור עד שהפלצן התורן יפתח שרשור "אני מזועזע !!!" בתפוז משוב ?
A Assaf22 New member 10/2/04 #5 רק 4 ../images/Emo4.gif זה לא שווה יותר מחצי שעה של מבזק מיוחד... מישהו הצליח יותר ?
M mika757 New member 10/2/04 #6 הקטע של again ....איך הם עדיין לא חשבו על זה? אני 2+5 פצועים. וחברה ,זה חולני בעיני אבל אתם בסדר,אתם!
הקטע של again ....איך הם עדיין לא חשבו על זה? אני 2+5 פצועים. וחברה ,זה חולני בעיני אבל אתם בסדר,אתם!
א אאא אצבעוני אאא New member 10/2/04 #7 אנחנו בסדר אנחנו זה עולם שלא בסדר... והצלחתי גם 5+2 פצועים (שני ילדים שתי נשים וגבר אחד הרוגים ושתי נשים פצועות)
אנחנו בסדר אנחנו זה עולם שלא בסדר... והצלחתי גם 5+2 פצועים (שני ילדים שתי נשים וגבר אחד הרוגים ושתי נשים פצועות)
B BMX9 New member 10/2/04 #10 צריך בונוס על נשים וילדים הניקוד הולך כך: הרוגים: נשים וילדים = 4 נקודות כ"א גברים = 2 נקודות פצועים: נשים וילדים: 2 נקודות גברים = נקודה בין המצטיינים יוגרל...(להחלטת הנהלת הפורום)
צריך בונוס על נשים וילדים הניקוד הולך כך: הרוגים: נשים וילדים = 4 נקודות כ"א גברים = 2 נקודות פצועים: נשים וילדים: 2 נקודות גברים = נקודה בין המצטיינים יוגרל...(להחלטת הנהלת הפורום)
B BMX9 New member 10/2/04 #11 ../images/Emo46.gif תתביישו לכם פורום 907 איך אתם מעזים להעלות משחק כל-כך אנטי-הומנטרי! זה פשוט בושה לנו כיהודים כשבמניין ההרוגים לא נספר המחבל המתאבד עצמו. יהודונים גזענים, זה מה שאתם.
../images/Emo46.gif תתביישו לכם פורום 907 איך אתם מעזים להעלות משחק כל-כך אנטי-הומנטרי! זה פשוט בושה לנו כיהודים כשבמניין ההרוגים לא נספר המחבל המתאבד עצמו. יהודונים גזענים, זה מה שאתם.
M mika757 New member 10/2/04 #12 ../images/Emo6.gif חחחחחחחחח...פיצול אישיות מאמי? הכנתי לך משהו ...והרבה!
F fishey New member 10/2/04 #16 פשוט גדול ... תנסו להיתפוצץ ליד ילדים הם מיתפרקים בקלות ...מנסיון אני גם היצלחתי רק 5 הרוגים צריך לפרסם את המישחק בפורום "מולדת" מה אתם אומרים
פשוט גדול ... תנסו להיתפוצץ ליד ילדים הם מיתפרקים בקלות ...מנסיון אני גם היצלחתי רק 5 הרוגים צריך לפרסם את המישחק בפורום "מולדת" מה אתם אומרים
F fishey New member 10/2/04 #17 הצלחתי 7 .. אחרי שעה שישבתי על זה .. 2 גברים 4 נשים וילד בקיצור אורגיה ..לא נישאר פצוע אחד