מה אתם חושבים על זה...

AlanisJunkie

New member
מה אתם חושבים על זה...

שאלאניס רוצה מאוד בקרוב ילדים!!!!!! אני ממש נגד. היא יכולה לחכות עם זה, כמו מדונה. היא סתם תהרוס לעצמה את הקריירה. וחוץ מזה, השירים שלה כתובים (רובם) על מערכות יחסים, וכשיהיה לה בייבי לא יהיו לה כאלה, וגם לא יהיו אלבומים. בקיצור, עדי ניסחה את זה הכי טוב: "יש ילדים, אין אלבומים".

InvisibIe

New member
מישהו קבע שנשים עם ילדים לא יכולות

לנהל מערכות יחסים? אפילו שאני בכלליות בעד לחכות עם ילדים לגיל מאוחר, אם זה מה שיעשה לה טוב... ואם כבר אתה מביא כדוגמה את מדונה, עובדה שיש לה ילדים והיא עדיין יוצרת.

j u n k

New member
הילדה כבר גדלה....

מהר עבר הזמן וגיל 28 זה גיל פרפקט לילדים.. בעיקר לבן אדם מבוסס כמו אלאניס (ולפי מיטב הבנתי היא רוצה לאמץ) אם כל הכבוד לנו המעריצים היא בן אדם- ולגיטימי שהיא תרצה ילדים...

C L A Y M A N

New member
אאאאאההההה....

אני חושב שהיא צריכה לחכות אם היא תאמץ או תלד ילד יבוא איזו שהיא הפסקה בקריירה אבל אוליי זה גם יתרום.. בסך הכל אני חושב שלא צריך עכשיו.. אבל אם היא רוצה..

דעתי על הנושא היא

שאלאניס אף לא תתחתן ולא יהיה לה ילדים! סתם תחושה כזאת....אבל לכו תדעו... בכול אופן אני נגד ילדים לאלאניס (לא קשור לעובדה שאני לא סובל ילדים קטנים) לפחות לזמן הקרוב

על מה הויכוח??

הרי לא נוכל להשפיע לשום צד:) בכל מקרה שתעשה מה שטוב לה

Rוית

New member
דעתי-

ממש יתאים לה לאמץ עכשיו ילד... תארו לכם איזה ילד מאושר זה יהיה (או מתוסבך-תלוי מאיפה מסתכלים
) אני אישית חושבת שהיא תהייה אמא נפלאה
ונכון, זה יגרום לעיכוב בהוצאת תקליטים או יצירות שונות, אבל זה לא שהיא גם ככה מוציאה כל שנה אלבום.. וחוץ מזה זה יהיה לה הזדמנות לעבוד על הספר הזה שהיא רוצה לכתוב
...

InvisibIe

New member
היא רוצה לכתוב ספר?

על מה? משהו אוטוביוגרפי או סיפור ממש?

j u n k

New member
כן !! ../images/Emo13.gif

זה אולד ניוז. זה יהיה ספר עלילתי והיא כבר התחילה לדעתי לכתוב אותו.

למעלה