מה אתם חושבים על זה

yosef770

New member
מה אתם חושבים על זה

אני הולך ליד תחנה מרכזית ירושלים ואני רואה שם אדם בעל חזות ביינישית מצויה, זקן , חולצה מכופתרת, ציציות מתנפנפות והכל מתפלל מנחה עם חיוך ענק על הפנים, עד כאן הכל נורמלי. עכשי אתם מכירים את העמדות האלה של המגזינים? עם התמונות של הבחורות הכמעט ערומות על השער? דוכן שלם של כאלה? עמדות שיש ליד קיוסקים, עכשיו הבנאדם שהזכרתי מקודם, התפלל מנחה מול אחד כזאת, מכוון כלפיה, אפילו לא לכיוון הכותל... משהו הזוי... עכשיו אני לא באמת יודע אם הוא התפלל מנחה אבל זה היה שנייה לפני השקיעה והוא התנדנד וחצי עצם עיניים... משהו מוזר, בהיתי בו שעה...

אודה ואתוודה...

אני בגילו תיעבתי את התמונות של הבנות הכמעט ערומות, זה ממש הגעיל אותי. אבל מאידך אהבתי מאוד את התמונות של הגברים היפים החתיכים והחטובים... כן זה אני כשהייתי צעיר לימים, פזלתי לעבר הבחורים והגברברים שמצאו חן בעיניי בעצם גם היום אני ממש לא אוהב לראות בחורות חשופות או חצי עירומות...זה ממש לא יפה כבודה של בת מלך פנימה - אישה כנראה יפה בצניעותה. אהה ולגהי הבייניש שראית, נו מילא. למה לא ניסית לדובב אותו, לך תידע.. חחח

yosef770

New member
ואתם לא מבינים...

מילא מה שהוא עשה שהיה מוזר, אבל ראו שהוא מודע לזה שהוא עושה משהו מוזר! היה לו חיוך ענק על הפנים ופרצוף של "אני יודע מה אני עושה" כאילו הוא מוחה על משהו או לא יודע מה... מה לדובב אותו? הבחור באמצע 18!

לדובב לאחר 18, זה הייה בכלל...

/tapuzforum/images/Emo6.gif/tapuzforum/images/Emo26.gifבאמת תפילת עמידה? מוזר לחלוטין,‏ מעניין כשהגיע ל``ותחזינה עינינו`` למה התכוון? כמה אנשים מוזרים והזויים יש בדורנו.‏ בוא נלמד עליו זכות,‏ הוא כל בישיבה על הגמרא עם החברותא וזו ההזדמנות שלו לראות את יופי הבריאה.‏ בדמותה של חווה.‏ חחחח ‏:-‏)‏ ‏ ‏

Leir

New member
ירושלים היא בירתם הנצחית של

היצורים!!שלל היצורים ההזויים מכל המינים והמגזרים התנקזוו להם לעיר אחת. על אחת כמה וכמה אזור התחנה המרכזית שבה קודש הקודשים ליצור המתחיל היה לייד החנות הצווחנית "בשקל וחצי" אם אנסה לכתוב את כל סיפורי יצורי העיר יכלה מסמך הווארד והמה לא יכלו..

Leir יש לך הזדמנות...

להוציא ספרון עם כל סיפורי יצורי העיר ירושלים. אם צריך עזרה אנחנו כאן. אגב, אני מחכה לך בקומונה (שלחתי לך מסר על כך) חג פורים שמח ועליז (תרתי משמע)

חע! שמע מה קרה לי בירושלים

זוכר את הנכה עם ה"קולנועית" שיש לו עליה שבשבות הוא תמיד בשביל שמקשר בין התחנה מרכזית לבינייני האומה.. קיצור- האישון עושה רעש "טו טו טו " כאילו הוא עושה רוורס.. יענו הוא מחנה את הקולנועית שהוא יושב עליה. ואז חסיד עובר מאחוריו, והוא נופל עליו בצעקות שווא "הלו!! מה אתה מפריע לי באמצע שאני חונה?????" חח זה היה הזוי ואז אני באתי לעבור מהצד כי השביל צר. והוא לא נתן לי לעבור.. אז ניסתי מהצד השני והוא חוסם.. עד שהצלחתי לעקוף אותו בתרגיל עוקץ מבלבל
ואז הוא פשוט התחיל לדהור אחריי ממש הגביר את ההילוך ואני רצה בשביל.. והוא אחריי צועק "פייייפ פיייפ" חחחחחחחחחחחחחח היית חייב לראות את זה.. החסידים של שובו בנים נקרעו מצחוק.. אין אין... יש לי סיפורים על ירושלים מפה ועד אוסטרליה ואני בקושי גרה פה כמה חודשים :)

Leir

New member
אדיר!!

בחיי בואי נוציא ספר!!מה יש בי-ם שמושך כל כך הרבה יצורים?

נראה לי נוציא 2 ספרים חח לא חסר סיפורים ../images/Emo8.gif

שבת שלום :) אני חושבת שפה יש הרבה יצורים אז הם חשים הזדהות חחחחח הזכרת לי סיפור.. תזכיר לי במוצ"ש
ביי

Leir

New member
מזכיר-ומשעמם לי בבית הצעות?

בסוף אוריאל לא מגיע לי-ם אין עם מי ללכת

oriel ahamud

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אהבתי את זה מגניב. יכולת להוריד את המגזין של הבחורה ואם היה שם מגזין של בנים יכולת להחליף לראות מה הוא היה עושה.

De aspecto

New member
יש לי רעיון כלשהו....

ייתכן והבייניש כל הזמן התפלל לקבל אישה סקסית ולא נענה, וכשראה כזו במגזין החליט להתפלל מולה כדי להמחיש למה הוא התכווין?...

סורנטו

New member
יוסף היי, התגלגתי מצחוק. יש אנשים מוזרים לא

חסר, מחזה קומי. לגבי נשים חצי ערומות, שמעתי גם מגברים סטרייטים שמעדיפים ומתגרים מנשים שלא הולכות חשוף. חשוף פחות מסקרן וזול.

konito

New member
ריטואלים דתיים הם ביזאריים לחלוטין

הסיבה היחידה שהם נראים נורמלים היא שאחרים עושים את זה גם כן באותו לוקאל. מספיק מסע לכל מקום בו דת אחרת מתקיימת כדי להבין זאת.

למעלה