מה אתם חושבים על אתר "דעת אמת"

גוססי

New member
רחוק מלהיות מדויק

דעת אמת עוסקת גם באמירות חז"ל והתורה שהן לא נכונות עובדתית, גם בתשובות לא נכונות שניתנו ע"י חז"ל וגם בפרשנויות מודרניות יותר שמנסות לתרץ את שגיאות חז"ל בצורה כושלת.

saar7650

New member
אהבתי את תשובתך...

זה מראה מאוד על "תשובותיהם" והרצון ה"אוביקטיבי" של דעת אמת לחקור ולתור אחר האמת... הרי הכל בדיוק מתחולל ומתרחש כמו תשובתך: התורה לא נכונה עובדתית, והפרשנויות המודרניות כולל תשובות חז"ל כושלות ולא נכונות! סחתיין עליך...

tamarhp

New member
יש לי ספר בבית

לא זוכרת את שמו, עם תשובות לכל השאלות.

גוססי

New member
גם אני יכול לכתוב ספר...

עם תשובה לכל שאלה; זו חכמה קטנה מאד. חכמה גדולה יותר היא להשיב תשובות טובות.

tamarhp

New member
אני לא זוכרת

באיזה ספר מדובר אבל אם אני אמצא תשובה אני אביא לך. בכל מקרה, אנחנו מאמינים בניסים....

saar7650

New member
הם כן ענו

ישנן תשובות מצוינות לביקורת המקרא ולשאלותיהם של דעת אמת שלא פעם לוקחים את שאלותיהם של חז"ל ומתעלמים במזיד מתשובותיהם במקום.

התולעת 1

New member
משוחדת זה לו מילה

הוא מציג דעה שלילת תורה והתלמוד\נגד ברית מילה,וכן הלאה והוא מחפש אך ורק את הרע שבדת,והוא פועל נגד היהדות

לדעתי האתר מסוכן ביותר לנפש

לדעתי האתר מסוכן ביותר לנשמות של כל יהודי, אין ספק שאסור לבקר בו, הביטוי מסיונרי קטן עליו. זה ממש חילול ה'

tamarhp

New member
כשאנחנו אומרים מסיונרי

אנחנו מתכוונים להסתה לדת או דרך חיים מסויימת (Oבנקרה זה - שלילת הדת והסתה לחיי חילוניות)

dean4

New member
אז אם הבנתי נכון

תקנני אם אני טועה, אך החזרה בתשובה זה מפעל המיסיונריות הגדול פה בישראל..

tamarhp

New member
אני הכרתי את המושג

מסיונר כמושג לנצרות אבל לפי ההגדרות של קוראי הפורום - אתה צודק..

TJSBZ

New member
תמר, זה כולל את אמנון יצחק

לאה קוק, ושאר "המחזירים בתשובה"?

מתנדב

New member
אני בהחלט מסכים עם הרב חנוכה...

האתר הוכיח את עצמו שכל מטרותיו זה להכפיש את הדת כולו, אינני חושב שאדם דתי יש לו מה לחפש באתר כזה....

למה זה להכפיש

להראות שהדת אינו אמת ומהווה מיתוס שגדל עם הדורות הנו הכפשה?! הרי בעל האתר חושב באמת ובתמים שהתורה הנו מעשי ידי אדם אז למה שיסתיר זאת?

למעלה