מה אתם הכי... ?!

barlevix

New member
מה אתם הכי... ?!

מה אתם הכי אוהבים לעשות בזמן שאתם רואים את הסדרה ?.. אני הכי אוהב לשבת ולשתות NESTEA מנגו-אננס שיצא.. פשוט תענוד של הסדרה הנהדרת והמשקה המעולה.. לא יודע ככה אני יותר נרגע ככה.. וזה ממש כיף ? ואתם ?

DeepThoughts

New member
לא אוכלים כשרואים CSI ..

באמת אצלי זה פשוט דלת סגורה ושקט מופתי ריכוז עילאי

צודקת...

ראיתי אכשיו במלא פורומים שפותחים נושאים שכביכול קשורים לנושא הפורום אבל בפנים מזכירים את הNESTEA הזה.

hitchhiker218

New member
ארורים....

כי ממש ממש בא לי נסטי.... אבל אפרסק לא ההכלאה החדשה והמשונה...

ראניה15

New member
אממ לא טעמתי..אני דווקא אוהבת נסטי [בכללי]

במיוחד לימון.
חחחחח יצאתם מפגרים XDDD

קוראים לזה אהבה...

אהבה חד צדדית, שונה, רחוקה, כואבת, צולבת, איך שלא תיקראו לזה, זה כואב לי, בחיים לא הייתי מאוהב באהבה עצובה.
הלב שלי נוטף דם כבר

hitchhiker218

New member
אם היית יודע כמה אני מכירה את זה...

זה עצוב וכואב ומעצבן ומציק ולי יש כאבים פיסיים נילויים אבל לא משנה... תשמע, אני פשוט מנסה לשכוח... וזה כ"כ קשה כי זה קרוב אלי יותר מדי

מה אני יעשה?!?!?!?

אני כל השבת בכיתי, כע אני יודע שזה נישמע מוזר שבן בוכה, אבל גם לגברים יש רגשות, וככה זה כשיש אהבה שהיא לא הכי טובה

ברור שלגברים יש רגשות../images/Emo10.gifחח אני אף פעם לא

התאהבתי באמת...ואיזה מסכן אולי תספר מה קרה?

האמת שכן התאהבתי פעם../images/Emo6.gif../images/Emo7.gif

אבל לא נראה לי שזה ייחשב בעיניכם כי תיפל ועל הרצפה מצחוק התאהבתי בשחקנית אחת,כבר שנתיים שלמות ,אין דקה שלא חשבתי עליה,אין שיעור שלא חשבתי עליה,והיו המון רגעים שבכיתי בגללה והייתי מצוברחת ממה שעבור עליה,והיתי ממש מאוהבת בה,ולא רק בגלל כשרון המשחק אם אתם מבינים אותי. אבל היא שברה לי את הלב,בגדול היום אני סתם אוהבת לראות אותה משחקת וזהו..

hitchhiker218

New member
אויש יוני....

אני כ"כ מבינה... וגם אני בכיתי על זה המון. וזה שבכית זה לא מוזר ולא כלום... זה שיא הברור כי אתה פגוע ואתה משחרר את זה... אני מקווה שאתה יודע שאם יש לך בעיה כלשהי (כמו זאת) אתה יכול לדבר איתי באיסי או משהו.. אני תמיד שם גם בשבילך
והחיים עצובים שאני כבר ויתרתי... קרא את החתימה שלי.. תבין פחות או יותר שגם אני במצב חרא... חברים לחרא..

למעלה