מה אתם הייתם עושים?

Black Shark

New member
מה אתם הייתם עושים?

"מיס דיינמייט,שהייתה תגלית מוזיקת ההיפ-הופ האנגלית בשנה שעברה וזכתה להצלחה ניכרת באירופה,הפתיעה גם את מקורביה לאחר שדחתה הצעה של דר.דרה,המפיק מספר אחת בהיפ-הופ המסחרי האמריקני,לעבוד איתה.דיינמייט,שבמקביל אמרה כן לחוזה פירסומי עם חברת "פפסי",הסבירה שהיא מעוניינת לכבוש את השוק האמריקני אבל אינה יכולה לוותר על המאפיינים האנגליים במוזיקה שלה." (מתוך:"ידיעות אחרונות" 24 שעות "פופים-שרון מולדאבי") מה אתם הייתם עושים,נשארים "נאמנים" לישראליות שלכם או מוותרים עליה כדי לעבוד עם דר.דרה?

MoR GarGi

New member
איזה מאפיינים ישראליים?

לקנות ביט ביגא? ברור שהייתי עובד איתו!!! לא לשכוח ששיר אחד שם מסדר אותך לכל החיים

da^Lord

New member
פשש.. בשביל לעבוד עם דרה

הייתי יורד מהארץ.
אבל בעצם מתפתח פה משהו שעוד דרה ירצה להיות חלק בו.. חכו חכו. (אשליותתתתתתת....)
יהיה קשה לי לוותר על השפה קודם כל. דבר שני.. מה זה מאפיין ישראלי? השש-בש? הפלאפל? סרטי הבורקס? על "גבעת חלפון אינה עונה" לא הייתי מוותר, אבל חוץ מזה.. חופשי.

EmGee

New member
עזוב אותך לרדת מהארץ

אני הייתי יורד לדרה ולאמינם ואפילו לפיפטי המוטנט הזה.

sgold666

New member
בטח עם דרה

כבוד לארץ חוץ מזה תמיד היא יכולה לבקש קצת חופש התבטאות באלבום לצערי 50 סנט קיבל יותר מדי ולכן הוא כזה גרוע החלק של דרה דווקא נשמע טוב בדיסק שלו למשל הביט של אין דה קלאב

hevel

New member
אותו סיפור עם סוף שונה קרה לקראג

דייווד. הבחור באלבומו הראשון היה מקסים וגם נישמעו מאפיינים בריטים מובהקים! לאחר מיכן באלבום השני הוא רצה להתאים את זה לסיגנון האמריקאי וויתר על המאפיינים הבריטים (וזה לדעתי מה שהכי הרס את הדיסק כי אני ממש לא אהבתי את הדיסק החדש שלו).

Sister G

New member
דבר ראשון - זה קרייג

דבר שני, לדעתי האלבום שלו עדיין פצצה, ובאמת יש לו יותר מאפייניםאמרקאםי. אבל אם אתה מתכוון לתת את קרייג בתור דוגמה, אתה יכול לתת אתהדוגמה שפי דידי רצה לעבוד איתו, והוא גם ויתר (הפעם היחידה שאני לא מסכימה עם קרייג). אבל, אי אפשר להכחיש, אם הוא היה חוזר לסגנון הישן יותר שלו, אני אהיה מאושרת אפילו עוד יותר

Sister G

New member
אני הייתי לוקחת את ההצעה

המאפיינים יכולים להשאר תמיד כמו שהיא רוצה שיהיו, ולעבוד עם דר' דרה גם ייחשב לכבוד גדול בשבילה, וגם ייתן לה עוד פוש להצלחה.. חוץ מזה אפשר תמיד לעשות תקופת ניסיון ואז להחליט..

Black Shark

New member
טוב,אני אשנה את השאלה שלי../images/Emo12.gif

שאלתי אתכם אם הייתם נשארים נאמנים לישראליות שלכם ואף אחד לא הבין כ"כ,לא חשוב. אני אשנה את השאלה: הייתם מוכנים לוותר על העקרונות שלכם (ולא חשוב מהם) כדי לעבוד עם דר.דרה?

MoR GarGi

New member
זה כבר לא...

עם כל הכבוד אליו (ויש הרבה...) לא הייתי מוותר על העקרונות שלי... אלא אם כן אני חייב לעשות כסף... רק במקרה של חיים או מוות

da^Lord

New member
תלוי, למשל לא הייתי מסכים

למכור סודות מדינה, או סתם להפסיד דרגון בול זי בשבילו..
אבל, אם אלה עקרונות שקשורים במוזיקה, מכיוון שאני מכיר את העבודה של דרה, ואוהב אותה, הייתי מוותר ונותן לו לעשות בי מה שהוא רוצה (מוזיקלית) ,כל עוד זה עדיין תואם לסגנון שאני מכיר , ושלא יעשה עלי נסיונות של פולקה יוונית בשירה בציבור. מקסימום.. אם אחרי דיסק שיופק על ידו ויוקלט באולפנים שלו והפרסום שייתן לי ,אני לא אהיה מרוצה.. אני אעזוב אותו ואחזור לעקרונות שלי..

אם אתה בטוח שאתה כדורסלן מדהים

ומגיע מאמן של שיקאגו בולס ורוצה לאמן אותך, אתה תסרב, כי הוא רוצה לשנות את הצורה שאתה עושה צעד וחצי? או בקיצור... זה בנאדם שמבין הרבה יותר ויש המון ללמוד ממנו. ואם יש לו מה לשנות במה שאתה עושה - כנראה שהוא יודע על מה הוא מדבר. כמובן שינויים משיקולים מסחריים... למשל ביט שונה, לשבת על הביט קצת אחרת, כאלה. כמובן שאם הוא היה הופך את סאבלימינל ליוסי שריד, אז אני מניחה שפה זה נכון לסרב...

למעלה